Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet tuğbacım esterya hamile alkisalkisalkis
daha çok erken olmasına rağmen test yapmış ve görmüş ikinci çizgiyi sonra gidip kan tasti yaptırmış yükselmiş değeri
halay çekmeye devam yaniiii
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

esteryam inşallah hamileliğin kesinleşir,bak bu kadar insan bunu istiyor ve dua ediyor,ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım,hayırlı ve sağlıklı bir bebişin olsun inşallah.
Hadi bugün netleştirde hepimizi sevindir.

ayyyyy ayyyyy çoook sevındım yaaa rabbım tamamına erderır inş. ve daraısı tüm isteyenlerle beraber hayırlısıyla sana ve banada olsun inş.evet halaya devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gelsin müjdeler arkası kesılmeden

sibelcim ben seninle sohbet etmeyi çok özlüyorum ya nasıl mutlu oldum bak seni gördüğüme :sm_cool:

gerçekten o duygu çok tuhaf sibel ya hamile olduğumu öğrendim, hani tamam çok heyecanlandım ama eşime arkadaşlarıma falan söyledim ben mutlu değilim diye kendimi çocukla göremedim, dra söyledim güldü ben bu gebeliğin sağlıksız olduğunu düşünüyorum dedim içim hiç rahat değil dedim beni rahatlatmaya çalıştı çok emindi kendinden dr ama şoke oldu görünce bi tuhaflık olduğunu :çok üzgünüm:

ben pek inanmazdım anneler hisseder lafına ama bizzat test ettim onayladım

ama bu sefer farklı ya o resmi görmek istiyorum şimdi gözümü kapadığımda

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız alkisalkisalkis:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv:alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE:CüvCüv: alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:[/QUOTE]

bulantılar devam ediyor hala canım...idare ediyoruz...ay az kalmış ozaman canım çalışmalara...hayırlısı olsun tuğbacığım....

a.s.Esteryam gözün aydın canımm rabbim tamamına erdirsin çoook sevındımmm:teytey::teytey::teytey: rabbım saglıklı hayırlı ve sorunsuz hamilelik geçirmenı nasip etsin inş. Canım benım:1hug:

merhaba arkadaşlar jale ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim canım çok sıkkın çüknü 8 haftalık ikizlerimi 16 haziran salı günü düşürdüm moralim çok bozuk perişan haldeyim doktorum 3 ay sonra gel ne zaman hamile kalacağını söyleyeyim dedi offf kaç ay beklemem gerekiyor bilen arkadaşlar varmı acaba...

kalp kalbe karşıdır, bende senle sohbet etmekten çok zevk alıyorum,topice girince gözüm hemen seni arıyor, bak çok samimi söylüyorum,senin ışığı sarı görünce hüzünleniyorum, demek insanlar birbirlerini görmeden de elektrik alabiliyorlarmış.
benim hislerimde çok kuvvetlidir,hani ne desem çıkar anlamında değil,bişey iyi veya kötü olacaksa içimde hissediyorum,hatta bazen kötü hissettiğim şeyi inkar ederim,iyi düşünmeye çalışırım ama mutlaka içimdeki o his çıkar.
Bence bizi birbirimize çeken yine bu hislerimiz.

yasemincim sende hiç 1 hafta önceden başlayan belirtiler falan varmıydı hani azda olsa
gerçi senin çok olmadı belirtin
ama çok acıkıyodun dimi bide idrarın kokuyodu doğrumu hatırlıyorum

çok geçmiş olsun canım bana dr 3 ay demişti ama merak etme inan şıp diye geçiyor zaman
allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize bu acıyı
bu 3 ay boyunca iyi bakmaya çalış kendine canım iyice iyileştir kendini

canımsın benim
şimdi burda bizbirimizi tanıdık ve uğur getirdik ben buna eminim sibelcim
mesela yasemin içinde uğur böceğim o benim diyorum ve bak esterya hamile, getirdi işte uğur
bizde tadıcaz tatlım bunu
sende uğurlusun eminim buna

yasemincim sende hiç 1 hafta önceden başlayan belirtiler falan varmıydı hani azda olsa
gerçi senin çok olmadı belirtin
ama çok acıkıyodun dimi bide idrarın kokuyodu doğrumu hatırlıyorum

evet canım doğru hatırlıyorsun...hala çok acıkıyorum ve hala idrarım kokuyor :))))

j

canım çok geçmiş olsun,seni çok iyi anlıyoruz,çok zor günler geçiriyosun,ama inan bana geçecek bu günler ve sen tekrar o güzel duyguları yaşıyacaksın,düşüğün nedeni neydi canım???doktor ne dedi??

inşallah canım,senin zaten bu bal damlayan ağzın var yaaa,insana bahar enerjisi veriyor,yaa valla beni heyecanlandırdın canım yaaa,seni çokkkk öpüyorum.
Hadi inşallah seninde hamile haberini alacağız az kaldı.

SıBELAM, tugbamuratcım, yasemincim guzel dilekleriniz icin tekrar tekrar tesekkurler canlarımmm.
sizin varlıgınız bana bir guc

harikaa bişey dicem,hani sen yasemine belirtileri ile ilgili soru sormuşsun yaa,idrarın kokuyormu diyeee,yaa çok gülesim geldii ,geçen haftalarda az da olsa benimde şüphem vardı hanii,işte bende her tuvalete girdiğimde snıff snıfff idrarımı kokladımda o aklıma geldi,yaa bebişşşşş sen nelere kadirsin.Hıı bide gözümü iyice açıp tortu varmı diye baktımmm onun ne olduğunu hala çözmüş değilim ama inşallah ALLAH bana gebelik belirtisi olarak gösterir bende öğrenmiş olurum.

merhaba canım çook geçmiş olsun rabbım birdaha böyle acı göstermesin canım dr en az 3 ay beklenmelı diyorlar hem beynen hem de rahmın toparlanması için ben 7 ay bekledım ve bu ay korunmayı bıraktım hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım..........

SİBELAM, tugbamuratcım, yasemincim guzel dilekleriniz icin tekrar tekrar tesekkurler canlarımmm.
sizin varlıgınız bana bir guc
canım senın mutlulugun bizim mutlulugumuz rabbım daim etsin inş. mutlulugunu canım benim amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok istiyorum bunuu :Saruboceq:
bende şuan öyleyim sibel tuvaletten çıkmadan eğilip bi bakıyorum varmı bişeyler acaba diye hehehe kaydirigubbakcemile3

sibelim harikasın yaa..bak sende beni güldürdün..tatlım koklama gerek yok o çok bariz bir koku ister istemez alırsın...ama herkeste aynı belirti olmuyor biliyorusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…