Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bende aynı şeyleri yaşadım kızlar,25 nisanda 2 aylık bebeğimi kalp atışalrı durma nedeniyle aldırmak zorunda kaldık.doktorum 3-4 ay ara ver dedi ama ben ilk adetimi olduktan sonra korunmadım hiç..bekliyorum şimdi işte.inş allah en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip eder diyorum...

geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın umarım saglıklı bırsekılde hamıle kalır bebegını kucagına alırsın guzelım....

sabinaaa nerelerdesın canım nasılsın?varmı bi gelişme.?

iyiyimi canım sen nasılsın?
öğlen açtım kk yı ama yazdıklarınızı okuyamadan misafirim geldi canım daha yeni gitti
hala herhangi bir gelişme yok canım..ama belim kasıklarım felaket ağrıyor
özellikle bu gün çok akıntım var resmen iç çamaşırım ıslanıyo canım ya
2 -3 gün öncesi karnım ,göüğslerim felaket şişmişti kesin yolda geliyo sandım ama hala tık yok.
dünden beride göbek indi göüğüslerim biraz rahatladı sanki ama hala gelmedi tatlım
bu gün artık 36. gündeyim
niye böyle oldu şaşırdım kaldım valla
bazende aklıma kötü kötü şeyler geliyo acaba rahimde yapışıklık falan mı oluştu diye allah korusun töybe töybe..
inşallah bebiş yksa beni fazla bekletmezde gelir kırmızılar..

çok geçmiş olsun arkadaşım allah tekrar yaşatmasın
umarım sende en yakın zamanda hamile kalırsın a.s.

sabinacım akıntının rengi biraz koyuysa adetin geliyo demek eğer açık renkse şüphelenebiliriz bence bebekten,
ben geçen ay böyle anladım baktım akıntımın rengi koyu regl oluyorum dedim ve oldumm

anladım canım ama bılıyosun doktorlar 40 gune kadar normal dıyolar. neden rahım yapısıklıgı olsunkı hem aklına böle seyler getırısıyosun o ancak uygun olmayan şartlarda yapılan kürtajlarda oluyomus. hep okuya okuya ınternetten böle aklımıza getırıyoruz olmayacak seylerı ıste...akıntıda hamılelıkte olur aslında hamılesın belkıde canım ya.

yoksa da artık gelmek üzeredir canım.merak etme sen.

canım akıntımın rengi bembeyaz
özellikle bakıyorum hatta az önce üzerimde siyah iç çamaşırı vardı bem beyaz olmuş resmen
bu ay hep bu şekilde oldu hatta mantardan şüphelenmiştim dr ye gittim çok iyi dedi
bilmiyorum artık canım ya öff fazlada ümitlenmek istemiyorum
birde geçenlerde size söyledim mi bilmiyorum ama rüyamda kendimi hamile kalmışım gördüm yataktan resmen gülerek uyandım birde test yapıyorum kanda değer 37 çıkıyo gördüm
keşke rüyam gerçek olsa ne güzel olur ama sanmıyorum ya

nebileyim canım ya bazen işte insanın elinde olmadan aklına kötü kötü şeyler geliyo mağlesef
inşallah hamileyimdir canım inşallah rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürür ya çok istiyorum çokkkkkkkkkk

kızlar bugun toplantılarım vardı cok yogundum simdi gelebildim..
hepinizi ozledim..
bugun asılamamın 11. gunu ne regl ne hamilelikle ilgili en ufak bi belirtim yok kızlar

sabinacım sen test yapalı çok oldu hadi git bi test al yap nolur
çok merak ediyorum ben

kızlar bugun toplantılarım vardı cok yogundum simdi gelebildim..
hepinizi ozledim..
bugun asılamamın 11. gunu ne regl ne hamilelikle ilgili en ufak bi belirtim yok kızlar

canım hosgeldın
aşılamayla ılgılı pek bılgım yok ama.ne kadar zaman sonra bellı olur asılama yapıldıktan sonra .

inşallah hamılesındır canım.

evet gercekten sabına hadı gıt test al en yakın eczaneden bu sefer belkı bısey cıkar...

esteryam gelmişşşş :dance:
aman adete dair bişey olmasın canım zaten ama hamilelikten şüpheliyim valla ben ümitliyim yaniii

enrikam agzından bal damlıyor be guzel arkadasım...
inan bende dua ediyorum ama ne bileyim hic bi gogsu agrımaz sızlamaz insanın

off kızlar ya zaten varya az önce kendimi zor tuttum gidip test alıp tekrar yapmayı düşündüm ama negatif çıkacak yine diye üzülmek istemiyorum,,,
aslında varya az önce hep sol gözüm seyirdi normalde benin sol gözüm seyirdiğinde seviniyorum
geçen hamileliğimdede test almıştım sabah ilk idrarımla yaparım diye o gün test yapmamıştım sonra sol gözüm seyirmeye başlamıştı bende hemen testti yaptım 2 çızgi çıkmıştı.
karnım ağrıyo ara ara vurup geçiyo, bilmiyorum ki çok ta sık idrara çıkıyorum..iştahim kesildi
ama nebileyim ya off kafam çok karışık bu ümitle beklemek te güzel ama bakalım bu gün değilde eğer gelmesse yarın artık test yaparım
dua edin kızlar benim için ya olur mu

esteryacığım inşallah hamişsindir canım ya
bu arada aşılamada eşinin değerleri nasıldı canım bilgin var mı
ben bu yollardan geçtiğim için bu konuda baya bi bilgim var yani
aslında ben iğneyle değilde klomenle aşılama olmuştum ama mağlesef negatifti canım
iğneyle daha olumlu sonuçlanıy normalde
inşallah canım ya az kaldı bak pazara inşallah olumlu sonuç alırsınız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…