Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

off kızlar ya zaten varya az önce kendimi zor tuttum gidip test alıp tekrar yapmayı düşündüm ama negatif çıkacak yine diye üzülmek istemiyorum,,,
aslında varya az önce hep sol gözüm seyirdi normalde benin sol gözüm seyirdiğinde seviniyorum
geçen hamileliğimdede test almıştım sabah ilk idrarımla yaparım diye o gün test yapmamıştım sonra sol gözüm seyirmeye başlamıştı bende hemen testti yaptım 2 çızgi çıkmıştı.
karnım ağrıyo ara ara vurup geçiyo, bilmiyorum ki çok ta sık idrara çıkıyorum..iştahim kesildi
ama nebileyim ya off kafam çok karışık bu ümitle beklemek te güzel ama bakalım bu gün değilde eğer gelmesse yarın artık test yaparım
dua edin kızlar benim için ya olur mu

hadı insallah dıyelım ozaman

ama hamıle de olma ihtimalınde yüksek gibi gelıyo bana canım ya....
hayırlısı allahtan inşallah canım

herkese merhaba kızlar nasılsınız...
sabina senin için sevindim hala adet olmamışsın gün geçtikçe hamile kalmış olma ihtimalin artıyor birde gögüslerinde hassasiyet falan var mı ben hamile kaldığımda ilk gögüslerim hassaslaşıyordu

sabinam canım bende gobekten igne oldum pıuregon
asılamadan sonrada crinone jel e basladım
belirtim olmayınca da umutsuzluga dustum

sabinacım inşallah yarın çok ama çok sevınırsın hayatım....inşallah hamılesındır guzelım.bunu cok ama cok ıstıyorum bende senın ıcın .bı dusam hamıle oldugunu havalara uçucam hayatım ya....

allahım herseyın hayırlısını ver guzel arkadasım ıcın.....

canlarım benim ya çok sağolun çok teşekkür ederim arkadaşlar
inanın beni şuan çok duygulandırdınız..
keşke sizlere mujdeli haber verebilsem
iyiki sizleri tanımışım canlarım benim
inşallah en yakın zamanda burada armaızda hamiş olmayan kalmaz
hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

kıslarrrrr ben çıkıyorum kendınize iyi bakın iyi aksamlarrrrrr yarın gelemeyenlere şimdiden iyi haftasonları .pazartesı guzel haberler alırız insallahhhhh

kızlar benim koçiş geldi hihoyyyt
viyaporta gidicekmişiz arkadaşlarla bana söylemeden plan yapmış:eek:klava::mymeka:
ben çıkıyorum canlarım:teytey::teytey:
hepinize iyi akşamlarŞenizŞeniz
iyi hafta sonları:1hug::1hug:
ha bu arada burayı çok boş bırakmayın hafta sonu ara ara uürayın yine olur mu :asigim::asigim:
özletmeyin kendinizi:1hug:
esterya canım hadi bakalım inşallah pazar günü bombayı patlatırsınhihoyyythihoyyyt
çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de şimdi hazırlanayımmafoldumben
iyi akşamlarrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:

X