- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.981
canım nedenmı yapıyo bırazda kıskanclık diyebılırım ben hamile kaldım o başladı bende yapacam demeye benım bebegım olunca ılgı bende olacak dıye hırs yaptı ve benım melegım düştü ardından o kaldı ve şimdiden durumu harab kendı hamıle halı yok oglu durmuyo devamlı hasta zayıf çocugu çok sevıyorum üzülüyorum işte.......
işte kayınvaldem o yüzden benım bu sıralara çocuk yapmamı istemıyor 1 sene geçsin diyor ama eltımın düşüncesi benım bebeklerım düşüyo ya yada yapmayacam ya sana ne dıyım ben hamıle kaldım ve bayrama 5 gün vardı ögrendım kımseye söylemdım eşimle 1 arkadaşım biliyodu söylememe sebebımde bayram yakın bayramda süprız yaparım dedim benım kanamam olunca ben hemen dr gittim dr düşük oluyo dedi ben melegı düşürdüm annem dr yakındı ona geçtim ve eltım aradı bana dedıkı demmekkı söylemek gerekıyomuş hamılelıgını söylemedınde ondan oldu dıye ima etti benım düşüncem bayram süpriz yapmak o ne düşünmüş gizledım dıye o lafta yıkıldım ve hiç bişey söylemedım ona zaten acılıyım bıde bu lafı duydum çook agladım bunu bıle düşündüm rabbım söylemedımde ondanmı düştü melegım dıye yaaaaaa..............yani öyle şeymi olurlmaz:
o hamile diye kendi çocuğuna bakmıyo doğrudürüst
ama sen hamile olsanda bakıcaksın onun çocuğuna yok yaa
sen kandine bak tatlım hıı eğer bebek düşünmeseydin yardım ederdin tabi o çocuğun iyiliği için ama sende bebiş yapıcaksın allah allahh :umursamaz:
çok kızdımm bak şimdi kaydirigubbakcemile3
canım o benım hamile kalmayacagımı sanıyo yada benım meleklerım düşüyo ya bende ona bişey diyemedım bende hamıle kalacam benimde çocugum olacak ben nasıl bakım dıye ben bile hamıle kalırsam melegımın benımle olup olmayacagını düşünürken ben ona nasıl dıyebılırım gelecegımı bilemıyorumkı ya nasip 2 kere düştü ben ona ve herkese karşı çook fedakarım insanları çok sevıyorum bana laf bıle dense ben dönüpte cevap vermem kımseyı kırmak istemem ve o kadar çook sevılıyorumkı anlatamam eşimin ailesi ve çevresi tarafından beni el üstünde tutuyolar hele kayınpederim diyolar o güler yüzün yeter oda bunu içten içe kıskanıyo ama benım umrumda degıl ben yıne ona ve herkese karşı çok iyiyim bilmiyorum iyimi ediyorum kötümü........tugbacım valla önce kendını düşünmen lazım senın. hamıle kaldıgında kendını cok kollaman lazım.nası bakıcakmıssın kı sen el kadar cocuga o halde...çok fazla ılgılenemezsın sen ya.tövbe tövbeee allahım yazık oda daha küçücük.bak çok kızdım eltıne .bize neler düşündürtüyo.
işte kayınvaldem o yüzden benım bu sıralara çocuk yapmamı istemıyor 1 sene geçsin diyor ama eltımın düşüncesi benım bebeklerım düşüyo ya yada yapmayacam ya sana ne dıyım ben hamıle kaldım ve bayrama 5 gün vardı ögrendım kımseye söylemdım eşimle 1 arkadaşım biliyodu söylememe sebebımde bayram yakın bayramda süprız yaparım dedim benım kanamam olunca ben hemen dr gittim dr düşük oluyo dedi ben melegı düşürdüm annem dr yakındı ona geçtim ve eltım aradı bana dedıkı demmekkı söylemek gerekıyomuş hamılelıgını söylemedınde ondan oldu dıye ima etti benım düşüncem bayram süpriz yapmak o ne düşünmüş gizledım dıye o lafta yıkıldım ve hiç bişey söylemedım ona zaten acılıyım bıde bu lafı duydum çook agladım bunu bıle düşündüm rabbım söylemedımde ondanmı düştü melegım dıye yaaaaaa..............
canım o benım hamile kalmayacagımı sanıyo yada benım meleklerım düşüyo ya bende ona bişey diyemedım bende hamıle kalacam benimde çocugum olacak ben nasıl bakım dıye ben bile hamıle kalırsam melegımın benımle olup olmayacagını düşünürken ben ona nasıl dıyebılırım gelecegımı bilemıyorumkı ya nasip 2 kere düştü ben ona ve herkese karşı çook fedakarım insanları çok sevıyorum bana laf bıle dense ben dönüpte cevap vermem kımseyı kırmak istemem ve o kadar çook sevılıyorumkı anlatamam eşimin ailesi ve çevresi tarafından beni el üstünde tutuyolar hele kayınpederim diyolar o güler yüzün yeter oda bunu içten içe kıskanıyo ama benım umrumda degıl ben yıne ona ve herkese karşı çok iyiyim bilmiyorum iyimi ediyorum kötümü........
aslında özünde iyi biri yada ben öyle görmek istiyorum ama kıskançlıgı var ben ve çemremdekıler farkında senı kıskanıyoo diyolar aramız iyi o kıskanıyo benım umrumda olmuyo kale bile almıyorum...bu hırsta hiç iyi bişe degıl işte. el kadar çocuk daha onla meşgul olsaydı ya.kıskanclık kötü ...senın herseyını kıskanır ozaman. aranız nasıl bılmem ama kıskanc insanla geçim zordur.herşeryin batar böle.
enrıkamın da dediği gibi babaanne daha cok ılgılenebılse barı.sende yarın dan sonra hamıle kalınca cok ılgılenemezsınkı canım...
iyilik yapmaktan iy olmaktan tabı hıc bı zaman vazgeçme canım...iyimi yapıyorum kötümü diyede hiç kendını sorgulama sen neysen osundur zaten kendını değiştiremezsin....
ama hamıle kalamayacaksın dıye bısey yok hamıle kalınca düşükl yapıcan yıne dıye bıseyde yok...böyle düşünmelerı benı cok kızdırdı. allahım insallah sana biranç-önce bı bebek versın insallah....saglıklı sıhhatlı....
.
aynen öyle canım eltımı kayınvaldem buldu kaynıma o yüzden çok korur çok tutar sırf onu düşünmekten çocuga kendıde bakamıyo bide ben hiç işten kaçmam ne gerekıyosa yaparım karşılık gözetmeksızın eltım ogluna dogum yaptı 10 yattı ben baktım ona evını temızledım bunları bılıyolar yıne yapacak yook beklemeyecem tabi rabbım nasip ederse hemen tabı hayırlısyla inş ama beklemeyecem ya bu sefer bişey olursa bu seferde kayınvaldem başlar ben sana bekle dedım beklemedın ondan oldu dıyee ama inş. rabbimin izniyle bu sefer bişey olmayacak melegıme kavuşacam kızlar ne olur dua edın....hayır tuğbacım hiçbi alakası yok
inan sen söyleseydinde eltin bu sefer bak erkenden söyledin ondan oldu derdi
kıskanç çünkü ille laf sokacak
sen sakın dinleme onları yap hemen bebişini 1 yıl falan bekleme sakın canım
çünkü seni düşündükleri için istemiyolar bunu kendilerini düşündükleri için istiyolar
ya kızlar bende size bişey anlatçam varsa vaktiniz
evet canım vazgeçmedım ve vazgeçmemde çünkü ben buyum kendımı ezdırsemde sorgulamamın sebebı benım ona karşı yaptıklarıma onun bana laf sokması ve kıskançlık yapması ve benım bunu haketmedıgım canım aynı binada ayrı ayrı oturuyoruz ümranıyeiyilik yapmaktan iy olmaktan tabı hıc bı zaman vazgeçme canım...iyimi yapıyorum kötümü diyede hiç kendını sorgulama sen neysen osundur zaten kendını değiştiremezsin....
ama hamıle kalamayacaksın dıye bısey yok hamıle kalınca düşükl yapıcan yıne dıye bıseyde yok...böyle düşünmelerı benı cok kızdırdı. allahım insallah sana biranç-önce bı bebek versın insallah....saglıklı sıhhatlı....
tugbacım bu arada sen ıstanbulun neresındesın kayınvalıdenlerle bıraradamı yasıyosunuz.
aynen öyle canım eltımı kayınvaldem buldu kaynıma o yüzden çok korur çok tutar sırf onu düşünmekten çocuga kendıde bakamıyo bide ben hiç işten kaçmam ne gerekıyosa yaparım karşılık gözetmeksızın eltım ogluna dogum yaptı 10 yattı ben baktım ona evını temızledım bunları bılıyolar yıne yapacak yook beklemeyecem tabi rabbım nasip ederse hemen tabı hayırlısyla inş ama beklemeyecem ya bu sefer bişey olursa bu seferde kayınvaldem başlar ben sana bekle dedım beklemedın ondan oldu dıyee ama inş. rabbimin izniyle bu sefer bişey olmayacak melegıme kavuşacam kızlar ne olur dua edın....
şimdi benim eltim yok ama 2 tane görümcem var ama çok iyiler kayınvaldemide onlarıda seviyorum hatta kayınvaldemii dahada seviyorum yani evliliğimizin ilk zamanlarında alınıyodum bazı şeylere ama tanıdıkça hoşgörmeyi öğrendim
neyse büyük görümcemin ilk evliliğinden 12 yaşında bi kızı var 3 yıl kadar öncede 2. evliliğini yaptı
ve kızı kayınvaldemde kalıyo evleri yakın birbirine bizde yakınız. kızın bütün herşeyiyle nereeyse annem ilgileniyo hep planlarını falan ona göre yapıyolar
benim hamileliğimden önce bigğn görümcem bana bebek olursa artık annen bakar dedi
bende iki annem birden bakar dedim kendi aralarında anlaşırlar dedim
oda bana ne dedi biliyomusunuz "artık benim annem kimsenin çocuğuna bakamam ben dedi" dedi
bende bozuldum ama belli etmedim bende çok korkarım çünkü kırmaktan insanları ama çok pişmanım haddini bildirmediğim için
neyse bende ona beni ilgilendirmez o dedim hani gülerek sanki şaka yapar gibi
ama ben bunu unutamıyorum ya aklıma geliyo ve çok üzülüyorum
yani annem öyle dediysede bizim için dememiştir eminim ama bana bunu söylüyecek son kişi görümcem değilmi
evet canım en son kişi görümcen bence sana bunu demesı yanlış diyeceksede kayınvaldenın kendının demesı lazım aranızı kıskanıyo olmasın çok iyiyiz dedın ya boşver canım hiçde takma valla ne kadar takarsak onların hoşuna gidiyo ne kadar takmassakta onlar kahroluyoo ben bunu ögrendımşimdi benim eltim yok ama 2 tane görümcem var ama çok iyiler kayınvaldemide onlarıda seviyorum hatta kayınvaldemii dahada seviyorum yani evliliğimizin ilk zamanlarında alınıyodum bazı şeylere ama tanıdıkça hoşgörmeyi öğrendim
neyse büyük görümcemin ilk evliliğinden 12 yaşında bi kızı var 3 yıl kadar öncede 2. evliliğini yaptı
ve kızı kayınvaldemde kalıyo evleri yakın birbirine bizde yakınız. kızın bütün herşeyiyle nereeyse annem ilgileniyo hep planlarını falan ona göre yapıyolar
benim hamileliğimden önce bigğn görümcem bana bebek olursa artık annen bakar dedi
oda bana ne dedi biliyomusunuz "artık benim annem kimsenin çocuğuna bakamam ben dedi" dedi
bende bozuldum ama belli etmedim bende çok korkarım çünkü kırmaktan insanları ama çok pişmanım haddini bildirmediğim için
yani annem öyle dediysede bizim için dememiştir eminim ama bana bunu söylüyecek son kişi görümcem değilmi
şimdi benim eltim yok ama 2 tane görümcem var ama çok iyiler kayınvaldemide onlarıda seviyorum hatta kayınvaldemii dahada seviyorum yani evliliğimizin ilk zamanlarında alınıyodum bazı şeylere ama tanıdıkça hoşgörmeyi öğrendim
canım allah razı olsun benım dualarımdada sizler varsınız canım...........tuğbacım çok dua ediyorum canım sağlıkla en yakın zamanda hamile kalır sağlıkla alırsın yavrunu kucağına
kendi bebeğine bakarsın böylecede oda baksın çaresine insanların iyi niyetlerini kullanmamayı öğrensin