Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

insallah canım..

ama benimde aynen senin gibi psikolojim cok bozuk, her seye hır gur cıkartıyorum..
sinirliyim ve gerginim suratımda da iki tane kocaman sivilce cıktı..

sanırım stres bana yaramıyor.. kızlar bu arada biliyorum bana kızacaksınız ama biraz once idrarımı 2 saat tuttuktan sonra idrar testi yaptım, ikinci cizginin golgesi bile yok..
biliyorum cok erken moral bozmak icin cok erken ama tutamadım kendimi yaptım iste
belki pazar gunude kan testi yaptırmam bosuna para vermeyim 40 tl.

merhaba arkadaşlar en son bu siteye düşük yapmadan yazmıştım malesef bebeğimi kaybettim. ve kendimi toparladım geri döndüm size bir sorum olacak ben 23 nsanda düşük yaptım 6 günlük kanamamdan sonra kesildi ve 22 mayısta adet oldum fakat adetim düzensiz oldu ve akıntı ile karışık hale günde birkaç damla kanamam oluyor iyi bir dokor olmadığı için gitmek istemedim sizce normal mi ağrımveya herhangi bir şikayeim de yok ne olur cvp

hamilelikte böyle akıntı olabilir mi ki?
kan testini pazar yaptırıcam canım babalar gunu ya ondan..
belirtim olsa umutlanıcam ama yok ..

evet canım benim çok olmuştu akıntım
hiç belli olmaz canım benimde kaldığım ay hiç belirtim yoktu hatta testti bile 5 gün sonra eşimin zoruyla yapmıştım heran edet olurum diye
inşallah olumlu sonuç alırsın bitanem ya
inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir
inşallah babalar gününde eşine en güzel hediyeyi vermiş olursun
hadi bakalım hayırlısı dualarımız seninle canım

insallah canım..

ama benimde aynen senin gibi psikolojim cok bozuk, her seye hır gur cıkartıyorum..
sinirliyim ve gerginim suratımda da iki tane kocaman sivilce cıktı..

sanırım stres bana yaramıyor.. kızlar bu arada biliyorum bana kızacaksınız ama biraz once idrarımı 2 saat tuttuktan sonra idrar testi yaptım, ikinci cizginin golgesi bile yok..
biliyorum cok erken moral bozmak icin cok erken ama tutamadım kendimi yaptım iste
belki pazar gunude kan testi yaptırmam bosuna para vermeyim 40 tl.

canım testti erken yapmışsın bence..hemen ümitsizliğe kapılıp sakın morelini bozma..daha hemen çıkmaz bence bekle biraz..
herşeyin hayırlısı hiç belli olmaz bakarsın kanda değer 5 in üstünde çıkar
eğer bi sakıncası yoksa canım bu senin ilk aşılaman mı?ilkki de doğal yoldan mı oldu ?yoksa aşılamayla mı?

merhaba arkadaşlar en son bu siteye düşük yapmadan yazmıştım malesef bebeğimi kaybettim. ve kendimi toparladım geri döndüm size bir sorum olacak ben 23 nsanda düşük yaptım 6 günlük kanamamdan sonra kesildi ve 22 mayısta adet oldum fakat adetim düzensiz oldu ve akıntı ile karışık hale günde birkaç damla kanamam oluyor iyi bir dokor olmadığı için gitmek istemedim sizce normal mi ağrımveya herhangi bir şikayeim de yok ne olur cvp

geçmiş olsun canım...
valla hiç bir bilgim yok..bende 15 mayısta kürtaj oldum hala adet olmadım..ama sen zamanında olmuşsun galiba gecikme olmamış
ama hala niye ara ara kanaman olabilir ki canım ya anlayamadım.normalmidir ki keşke dr ni arayıp sorsan olmaz mı tatlım ya hem rahatlarsın en azından

sabinacım benim ilki dogal yolla idi bu ilk asılmamdı

evet testi erken yaptım biliyorum ama sinirlerim yine feci bozuk aglayarak yaziyorum su anda bu yazdıklarımı, aglamamın negatif test ile alakası yok
cok cirkinlestim, esim biraz once eve geldi eni gordugunde ilk lafı bir cildiyeciye gitsen yuzun cok kotu sivilceler falan dedi.. kahroldum aglamaya basladım. o kosmaya cıktı ben evdetim gelir 10 dk sonra ama frenleyemiyorumki kendimi

evet testi erken yaptım biliyorum ama sinirlerim yine feci bozuk aglayarak yaziyorum su anda bu yazdıklarımı, aglamamın negatif test ile alakası yok
cok cirkinlestim, esim biraz once eve geldi eni gordugunde ilk lafı bir cildiyeciye gitsen yuzun cok kotu sivilceler falan dedi.. kahroldum aglamaya basladım. o kosmaya cıktı ben evdetim gelir 10 dk sonra ama frenleyemiyorumki kendimi

canım benim yaaa kıyamam :teselli::teselli::teselli:
niye öyle çirkinleştim falan diye düşünüyosun:eek:lmaz::eek:lmaz:
her güzelin bir kusuru vardıropuyorumnanaktan
onlarda senin nazar boncuğun olsun:nazar::nazar:
şuan senin bukadar alıngan olman gayet normal bu yüzden eşinede biraz kızmadım değil açıkçası kolay değil zor bi süreçten geçiyosun birsürü hormon ilacı kullandın sana destek olması gerekir..gerçi kötü niyetle söylediğini de sanmıyorum ben:teselli::teselli:
seni rahatlatmak için demiyorum bak benim hamile olduğum ay daha hamile olduğumu bile bilmiyodum normalde benim yüzümde de çıkar ama o ay sana yemin ediyorum benim yüzüm harita gibiydi kırmızı kırmızı büyük büyük yüzüm, boynum,sırtım resmen aynaya bakmaya korkuyordum ki senin benimki kadar da çok olduğunu sanmıyorum..:1no2::1no2:
hatta o zamanda bursa da annemlerdeydim sokağ çıkmak dahi istemiyodum.senağlamasenağlama
ama meğersem ben ozaman hamileymişimhihoyyyt:CüvCüv:
sonra hatta dr ye sormuştum bana hormonal değişiklikten kaynaklandığını söylemiştikafamçokkarıştı
belki sende hamilesindir canım ya ki öylesin bak içime doğdu bu yüzden çıkıyodur ŞenizŞeniz
sabret canım tamam mı bak az kaldı:1hug::1hug:
böyle gereksiz şeyler için üzme kendini olur mu:teselli::teselli:
inşallah test sonucunu aldığında mutluluk göz yaşları dökersin:Saruboceq::Saruboceq:
rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah pazar günü seviçten ağlarsın:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu arada sen aşılama için hap mı kullandın klomen falan yani.. yoksa göbekten iğne mi kullandın?
hayırlısı ne ise o olsun canım ya inşallah rabbim yüzünüzü güldürür:Saruboceq::Saruboceq:

CANIM destegin icin cok tesekkur ederim... cok haklısın..

ben gobekten puregon igne kullandım canım , su anda crinone jel kullanıyuorum her gun

kusura bakma daha uzun yazıcam daha sonra su an genel mudurum karsımda gizli gizli yazdıklarını okuyup bu kadarcık yazabildim canım arkadasım

Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............

emptycim hakkında hayırlısı olsun canım
aspirini hamile kalmadan öncemi içmeye başlıcaksın

kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım

esteryam biliyomusun aynı şeyi dün bende yaşadım
oturduğum yerde sanki çok akıntım olmuş gibi geldi sonra kalktığımda sanki bacaklarıma aktı
baktım pantolonum ıslanmışmı diye ama ıslanmamış :bbo:
belkide sadece öyle hissettim :sm_confused:

iyi diyelim iyi olalım esteryam,sorma bende bugünlerde hem çok uyuşuğum hemde çok gerginim,işimde stresli yaa,valla çok zaman sinirden ağlayasım geliyor,gözüm doluyor,hatta etrafımda kimse yokken 1-2 damla akıtıyorum kimse görmeden siliyorum,böylee çocukken gittiğim köyümüzü çok düşünüyorum,internetten resimlerine bakıyorum,bi tuhaf oldum hayırlısı psikolojim bozuk yanii.

sibelcim çocukluğunumu özledin canımsın benim ya benimde aklıma gelir bazen öyle kendi kandime ağlarım
bence bu geçici bir durum
duygusal yapılı insanların ara ara yaşadığı, hayatlarımızdaki keşmekeş yoğunluk ve rutinliğin neden olduğu artık bir değişikliğe, yeniliğe ihtiyacımız olduğunun sinyalleri bence
tamda havalar güzelleşti
kendimizi çiçeklerin arasına ordan buz gibi sulara atasımız geliyo ama yerimizden kıprdayamıyor olmanın bi çilesi canım işte bu
imkanın varsa biraz tatil iyi gelir belki :1hug:

senin yemyeşil gözlerinin güzelliğine iki tane kıytırıktan sicilcemi gölge düşürücek yani
eşin bi an evvel geçsin iltihaplanmasın diye demiştir öyle
sana bu konuda bi tavsiyede bulunayım esteryacımmmm yüzüne talk pudrası sür geceleri
hatta haftasonu pudrayla gülsuyunu karıştırıp sür yüzüne bekle biraz zaten o sertlaşiyo 20 dk sonra falan yıkarsın
pudra sivilcelerin bir numaralı düşmanı tatlım ben sivilcem çıkınca hemen sürerim 2 güne işlem tamam

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım kader arkadaşlarıııııııımmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz ben dün üzüldüm baya gece üzüntüden midem çook kötü agrıdı ben üzülim hemen mideme vurur agrır eltim 5 buçuk aylık hamıle 2 yaşındada oglu kayınvaldeme bırakmış dr gitmiş ogluda ne durmuş ne yemek yemiş kayınvaldem beni çagırdı bak şuna dıye gittim bakmaya aglar aglar anne diye bende çok üzüldüm aglamasına ne yemek yedı ne sustu kaç saat agladı bide hamıle kaldıktan sonra çocukla ilgilenmedı çocugu bi görün igne iplik devamlı hasta daha buna bakamıyo bile bile isteyerek çocuk yaptı çook kızdım eltıme gerçi kendi çekecek ama daha bu çocuk çocuk yapıyo duran bı çocuk degıl başka doguracam dıye bu çocuk eziliyo gelişmedi ne hakkı var yazık günah degılmı 3-4 saat agladı ve her dr gitmesınde öyle böyle işte arkadaşalar....

Son düzenleme:
günaydın pericimm nasılsın tatlım bugün
tuğbişimm haklısın ya zavallıma olan olmuş
e daha hamilelikte bu kdar boşladıysa doğurunca nolcak o çocuk alışsa bari babanesinde kalmaya

günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım kader arkadaşlarıııııııımmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz ben dün üzüldüm baya gece üzüntüden midem çook kötü agrıdı ben üzülim hemen mideme vurur agrır eltim 5 buçuk aylık hamıle 2 yaşındada oglu kayınvaldeme bırakmış dr gitmiş ogluda ne durmuş ne yemek yemiş kayınvaldem beni çagırdı bak şuna dıye gittim bakmaya aglar aglar anne diye bende çok üzüldüm aglamasına ne yemek yedı ne sustu kaç saat agladı bide hamıle kaldıktan sonra çocukla ilgilenmedı çocugu bi görün igne iplik devamlı hasta daha buna bakamıyo bile bile isteyerek çocuk yaptı çook kızdım eltıme gerçi kendi çekecek ama daha bu çocuk çocuk yapıyo duran bı çocuk degıl başka doguracam dıye bu çocuk eziliyo gelişmedi ne hakkı var yazık günah degılmı 3-4 saat agladı ve her dr gitmesınde öyle böyle işte arkadaşalar....

kıyamam ya...neden böle yapıyokı eltin.yazık degılmı yavrum benım ya.onuda alsa göturseydı.ne guzel olursu bırlıkte baksalardı kardesıne.kızılmayacak gibi degıl.birlikte büyür giderler dıye düşünmüş olabılır ama işte düşünmekle olmuyo ilgilenmeli doğur bırak değil yanı olay.
neyse vardır bıldıgı kendıne gore artık...insan üzülmeden edemıyo ama.

sende çok üzme kendını canım....

e daha hamilelikte bu kdar boşladıysa doğurunca nolcak o çocuk alışsa bari babanesinde kalmaya
canım yaa babannesınde kalmaya alışmış ne olacakkı kayınvaldem öyle bakmaz kendını incilmez baksana bakamamış hemen beni çagırdı ben ilgilendim baktım yanı anlayacagın bu çocuk hep ezilecek ve buna çook üzüldüm yanı bir kardeş tabıkı yapacak ben buna bişey diyemem karışamamda ama o çocuk biraz daha büyüseydi azçık kendını kurtarsaydı eltım bırazda bana guvenıyo dıyo ben dogum yapınca bakarsın dıyo ogluma bakamaya bakmak isterım ama ben de sonuçta rabbım nasıp ederse hamıle kalıcam ve hamılelıkte stres yaşamak istemıyorum o çocuk başlı başına stres durmuyo ben nasıl bakım 2 melegım gitti stres yuzundenmı oldu dıyorum kendı kendıme bu sefer hiç bir riks alamam tabı takdır allahın ama tedbırınıde almam lazım ama dimi......

kıyamam ya...neden böle yapıyokı eltin.yazık degılmı yavrum benım ya.onuda alsa göturseydı.ne guzel olursu bırlıkte baksalardı kardesıne.kızılmayacak gibi degıl.birlikte büyür giderler dıye düşünmüş olabılır ama işte düşünmekle olmuyo ilgilenmeli doğur bırak değil yanı olay.
neyse vardır bıldıgı kendıne gore artık...insan üzülmeden edemıyo ama.

sende çok üzme kendını canım....
canım nedenmı yapıyo bırazda kıskanclık diyebılırım ben hamile kaldım o başladı bende yapacam demeye benım bebegım olunca ılgı bende olacak dıye hırs yaptı ve benım melegım düştü ardından o kaldı ve şimdiden durumu harab kendı hamıle halı yok oglu durmuyo devamlı hasta zayıf çocugu çok sevıyorum üzülüyorum işte.......

iyidir güzelim kasıklarım ağrıyo hafıf hafıf sankı eğilirkende acıyo sankı

idare edıyorum işte..sen naptın tatlım nasıl gıdıyo?

hepinizin cuması mübarek olsun canım arkadaşlarım hepimiz hayırlı dualarımız kabul olsun inş. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaa babannesınde kalmaya alışmış ne olacakkı kayınvaldem öyle bakmaz kendını incilmez baksana bakamamış hemen beni çagırdı ben ilgilendim baktım yanı anlayacagın bu çocuk hep ezilecek ve buna çook üzüldüm yanı bir kardeş tabıkı yapacak ben buna bişey diyemem karışamamda ama o çocuk biraz daha büyüseydi azçık kendını kurtarsaydı eltım bırazda bana guvenıyo dıyo ben dogum yapınca bakarsın dıyo ogluma bakamaya bakmak isterım ama ben de sonuçta rabbım nasıp ederse hamıle kalıcam ve hamılelıkte stres yaşamak istemıyorum o çocuk başlı başına stres durmuyo ben nasıl bakım 2 melegım gitti stres yuzundenmı oldu dıyorum kendı kendıme bu sefer hiç bir riks alamam tabı takdır allahın ama tedbırınıde almam lazım ama dimi......

yani öyle şeymi olur :eek:lmaz:
o hamile diye kendi çocuğuna bakmıyo doğrudürüst
ama sen hamile olsanda bakıcaksın onun çocuğuna yok yaa :kızgın:
sen kandine bak tatlım hıı eğer bebek düşünmeseydin yardım ederdin tabi o çocuğun iyiliği için ama sende bebiş yapıcaksın allah allahh :umursamaz:
çok kızdımm bak şimdi kaydirigubbakcemile3

X