sabinacım benim ilki dogal yolla idi bu ilk asılmamdı
evet testi erken yaptım biliyorum ama sinirlerim yine feci bozuk aglayarak yaziyorum su anda bu yazdıklarımı, aglamamın negatif test ile alakası yok
cok cirkinlestim, esim biraz once eve geldi eni gordugunde ilk lafı bir cildiyeciye gitsen yuzun cok kotu sivilceler falan dedi.. kahroldum aglamaya basladım. o kosmaya cıktı ben evdetim gelir 10 dk sonra ama frenleyemiyorumki kendimi
canım benim yaaa kıyamam :teselli::teselli::teselli:
niye öyle çirkinleştim falan diye düşünüyosun
lmaz:
lmaz:
her güzelin bir kusuru vardıropuyorumnanaktan
onlarda senin nazar boncuğun olsun
şuan senin bukadar alıngan olman gayet normal bu yüzden eşinede biraz kızmadım değil açıkçası kolay değil zor bi süreçten geçiyosun birsürü hormon ilacı kullandın sana destek olması gerekir..gerçi kötü niyetle söylediğini de sanmıyorum ben:teselli::teselli:
seni rahatlatmak için demiyorum bak benim hamile olduğum ay daha hamile olduğumu bile bilmiyodum normalde benim yüzümde de çıkar ama o ay sana yemin ediyorum benim yüzüm harita gibiydi kırmızı kırmızı büyük büyük yüzüm, boynum,sırtım resmen aynaya bakmaya korkuyordum ki senin benimki kadar da çok olduğunu sanmıyorum..:1no2::1no2:
hatta o zamanda bursa da annemlerdeydim sokağ çıkmak dahi istemiyodum.senağlamasenağlama
ama meğersem ben ozaman hamileymişimhihoyyyt:CüvCüv:
sonra hatta dr ye sormuştum bana hormonal değişiklikten kaynaklandığını söylemiştikafamçokkarıştı
belki sende hamilesindir canım ya ki öylesin bak içime doğdu bu yüzden çıkıyodur ŞenizŞeniz
sabret canım tamam mı bak az kaldı:1hug::1hug:
böyle gereksiz şeyler için üzme kendini olur mu:teselli::teselli:
inşallah test sonucunu aldığında mutluluk göz yaşları dökersin:Saruboceq::Saruboceq:
rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah pazar günü seviçten ağlarsın:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu arada sen aşılama için hap mı kullandın klomen falan yani.. yoksa göbekten iğne mi kullandın?
hayırlısı ne ise o olsun canım ya inşallah rabbim yüzünüzü güldürür:Saruboceq::Saruboceq: