Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

enrıkacım bence kayınvalıden hıçte öle bışey sölememıstır.sölese bıle senın ıcın degıldır o laf.buna emın ol....kadıncagızın belkı oan sinirli bı anına denk gelmıs sölemıstır.aslınsa sana birsey söleyeyımmı kızına duyurmus o lafı aslında....yoruldugu sıkıldıgı bı anda hanı dıyosun ya herseyı gorumcenın kızına gore planlıyolar..bunaldıgı bı anda sölemıstır o sözü ve sana degıl emın ol....

sende iyi yapmıssın bozuntuya vermemekle...aynen devam canım

evet pericim bende aynen öyle düşünüyorum görümceme söylemiştir tekrar yaparsan ben bakmam demek istemiştir

evet canım en son kişi görümcen bence sana bunu demesı yanlış diyeceksede kayınvaldenın kendının demesı lazım aranızı kıskanıyo olmasın çok iyiyiz dedın ya boşver canım hiçde takma valla ne kadar takarsak onların hoşuna gidiyo ne kadar takmassakta onlar kahroluyoo ben bunu ögrendım

normalde çok iyidir benide çok sever söyler hep kardeşim der bana bende seviyorum onu ama bu çocuk konusu açılınca bi tuhaf oluyor onun çocoğunun pabucu dama atılır diye korkuyo galiba ama ne alakası var yani zaten aralarında enaz 12 yaş olacak
hayret bişey

peki kızlar ben hamile kalınca söylemiyimmi kayınvaldeme hemde görümcemin yanında anne sen böyle böyle demişsin falan diye yada anne sende yardım edersin diğilmi bakımı için falan diye
ufff bişey demek istiyorum ama kırıcı bişey değil üzülsün bana söylediği o şey için

bende görümcemleri kayınvalidemi çok severim onlarda beni çok severler,onlarda bana doğurda bi tane istersen bize ver bizde kalsın diyorlar,tabi imkansız bişey bu ama bunu hani ben çalışıyorum kim bakacak diye düşünmeyeyim diye söylüyorlar.
Yaa bende dün eski iş arkadaşımın düğününe gittim,yaa benden sonra evlenenlerin hepsinin bebeği var,kimisi karnı burnunda nasıl kötü oldum gene,kendimi sanki eksik söylemek istemiyorum ama kusurlu gibi hissettim çok kötü bir duygu yaaa,bide son günlerde biraz göbeklendim karnıma dokunup hamilemisin diyenler oldu,işte düşmemiş olsaydı evet derdim evet hamileyim derdim.

GÜNAYDIN CANIM,
harikacım bence görümcende olsa lafına bakma derim ben,bakalım kayınvaliden o lafı ne için ve hangi lafın arkasından söyledi,inan bana bir şeyi ilk ağızdan duymak çok şeyi değiştirir,bende sen bi ara lafı açıldığında kayınvalidene şakayla karışık sor bakalım ne dicek,belkide kadıncağız öyle demek istememiştir,belkide görümcene kzıdındır kırgındır lafı ona göndermek istemiştir,sen canını sıkma,hem bi olsun bebişin bak senin anenlerden bile kıskanırlar,paylaşamazlar bak görürsün,inşallah o günler gelince hala görüşüyor oluruz,sende bize anlatırsın olanları.

inşallah sibelcim öyle olur
inşallah o günler gelince konuşcaz tabi size anlatçam herşeyi canım arkadaşlarım oldunuz siz benim
o zaman sorayım dimi ben laf arasında ama yanımda görümcemde olsun

bende görümcemleri kayınvalidemi çok severim onlarda beni çok severler,onlarda bana doğurda bi tane istersen bize ver bizde kalsın diyorlar,tabi imkansız bişey bu ama bunu hani ben çalışıyorum kim bakacak diye düşünmeyeyim diye söylüyorlar.
Yaa bende dün eski iş arkadaşımın düğününe gittim,yaa benden sonra evlenenlerin hepsinin bebeği var,kimisi karnı burnunda nasıl kötü oldum gene,kendimi sanki eksik söylemek istemiyorum ama kusurlu gibi hissettim çok kötü bir duygu yaaa,bide son günlerde biraz göbeklendim karnıma dokunup hamilemisin diyenler oldu,işte düşmemiş olsaydı evet derdim evet hamileyim derdim.

sibellll ya olcaksın hayatım işte gördük hepimiz hamile kalabildik şimdi bidaha kalıcaz
aslında tatlım soranlara yok ben bebek düşünmüyorum şimdilik falan desen seneye belki desen
ben öyle diyorum valla

inşallah o günler gelince konuşcaz tabi size anlatçam herşeyi canım arkadaşlarım oldunuz siz benim

evet ogün geldıgınde kesınlıkle söylerken görumcende yanında olsun. hiç çaktırmadan annecıgım yardım edıcen dımı bana dıye sorarsın kayınvalıdene bakalım ne dıycek sana..

hem bence yeregöğe koyamazlar yenı bebişi.sen hıc merak etme canım

bence hepimiz sonbahara bikac aylık hamıle olacagız.... dedı dersınız....

sen kusurluda degılsın eksıkte degılsın allahımıza şükür bebeklerımız olabılıyo bızım...sadece saglıklı olamadıkları için bızı bırakıyolar.herseyde bı hayır aramak lazım.herseyın bı vaktı saatı var gülüm...

hepimiz günü geldıgınde evet göbeklendık çünküüüü hamıleyız dıycezzz .....

öpuyorum senı kocaman sakın sakın herkese bakıpta üzüntü yapmak yooook.....

iyiyim canım ,son günlerde bunalım yapıyorum gene,geçecek inşallah,çok duygusalım ,bazen oluyor insana işte ,çocuk gibi oluyosun yaa öyleyim işte.

hayır canım bunalım yapma cesur iradelı ve azımlı ol herşeyın üstesınden gelecen allahın izniyle ve bebişin senle olacak buna inan hiçbişeyin seni üzmesıne izin verme tabıkı cevrende olacak hamıle buda bızım sınavımız canım rabbım bizi sınıyo isyan edecekmı diye şimdi benim apartmanımda hamıle doldu benım oldu düştü napalım nasip hayırlısıyla tekrar olacak ve bu sefer melegımıze kavuşacaz buna inanmamız lazım dua ile istememız lazım. kendını üzme canım benım.......

evet iyi fikir görümcende olsun yanında,o da cevabını almış olur,ama tabi kayınvaliden görümcenin dediği gibi gerçekten bakmayı düşünmüyosa bu seferde sen bozulacaksın,o yüzden cevabını hazırla bari,hani olsun canınız sağolsun benim annem çok güzel çocuk bakar felan dersin.

hayır canım bunalım yapma cesur iradelı ve azımlı ol herşeyın üstesınden gelecen allahın izniyle ve bebişin senle olacak buna inan hiçbişeyin seni üzmesıne izin verme tabıkı cevrende olacak hamıle buda bızım sınavımız canım rabbım bizi sınıyo isyan edecekmı diye şimdi benim apartmanımda hamıle doldu benım oldu düştü napalım nasip hayırlısıyla tekrar olacak ve bu sefer melegımıze kavuşacaz buna inanmamız lazım dua ile istememız lazım. kendını üzme canım benım.......

çoğu zaman güçlüyüm,ama bir dönem geliyor çöküyorum resmen,pes ettim diyorum,ama bu çok uzun sürmüyor,geçiyor gidiyor,sonra ben herşeye yeniden başlıyorum.

nurhayatcım sen istanbulun neresindensin
istanbul bahçelievlerdeyim ben canım.

kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım

Hamilelikte akıntı yoğun oluyo sende bilirsin.Benim beyaz renkte akıntım olmuştu bembeyaz. Esteryacım adetin üzerinden nekadar geçti?

sibellll ya olcaksın hayatım işte gördük hepimiz hamile kalabildik şimdi bidaha kalıcaz
aslında tatlım soranlara yok ben bebek düşünmüyorum şimdilik falan desen seneye belki desen
ben öyle diyorum valla

canım benim, ben diyemiyorum,zaten daha sorarken kaç yaşına geldiniz ne zaman çocuk yapacaksınız diyolar,benim verecek cevabım kalmıyorkii,olmuyor desem soru bombardımanı gelecek,bende çoğu zaman kocam istemiyor diyorum,kendimi kurtarıyorum,offfff valla ben kimseye sormuyorum çocuk varmı yokmu ne zaman yapacaksınız diye,herkesin kendi bilir dimi ama.

canım benim, ben diyemiyorum,zaten daha sorarken kaç yaşına geldiniz ne zaman çocuk yapacaksınız diyolar,benim verecek cevabım kalmıyorkii,olmuyor desem soru bombardımanı gelecek,bende çoğu zaman kocam istemiyor diyorum,kendimi kurtarıyorum,offfff valla ben kimseye sormuyorum çocuk varmı yokmu ne zaman yapacaksınız diye,herkesin kendi bilir dimi ama.

sibelım takma kafana bunları kafana takıp stres yapma canım tabıkı herkesın kendı bılır

evet ogün geldıgınde kesınlıkle söylerken görumcende yanında olsun. hiç çaktırmadan annecıgım yardım edıcen dımı bana dıye sorarsın kayınvalıdene bakalım ne dıycek sana..

hem bence yeregöğe koyamazlar yenı bebişi.sen hıc merak etme canım

amin pericim bende öyle düşünüyorum aslında eşim tek erkek evlat ve çok seviyolar benide seviyolar heralde bebeğimizide severler diye düşünüyorum
aslında varya görümcemde öğretmen aslında ama bıraktı çalışmıyo artık sırf benim gönlümü almak için ne olacak bende yardım ederim sana dese beni strese sokmak yerine ne kadar gönlümü almış olucak ben zaten ona bırakmamki

evet iyi fikir görümcende olsun yanında,o da cevabını almış olur,ama tabi kayınvaliden görümcenin dediği gibi gerçekten bakmayı düşünmüyosa bu seferde sen bozulacaksın,o yüzden cevabını hazırla bari,hani olsun canınız sağolsun benim annem çok güzel çocuk bakar felan dersin.

ayyy sibelcim o ihtimal karşısında o kadar sakin olacağımı sanmıyorum çünkü dediğim gibi ilk torununa kendi bakıyo ayy çok üzülürüm ve kırılırım ve soğurum ve soğuturum heraldee ama

aman ya daha ortada bebek yok ben neleri düşünüyorum hem belki kendim bakarım çocuma yani inşalllahhh
aslında benim takıldığım söylenenler sadece zaten ömür versin beim annem var daha başımda allah eksikliğini göstermesin ama off ne bileyim işte karışık duygular içerisindeyimm :))

aslında düşük yaptık diye çok üzülüyoruz ama biraz da beterin beterini düşünsek kendimizi biraz daha iyi hissederiz,halamın gelini geçen hafta doğum yaptı,maalesef bebek 15 gün yaşadı,ne kadar acı düşünsenize 9 ay taşı,doğur,kucağına al 15 gün koklayabildi,bunu üzülmeniz için anlatmıyorum,bende şimdi düşündüm inanın,ben düşük yaptım diye ne kadar ağladım sızladım,o kız ne yapsın

X