Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız alkisalkisalkis:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv:alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

evet canım bekarken başlarlar ne zaman evleniyosun
evlenirsin derler bebek yokmu
bebek olur erkekse sünnet ne zaman
sonra eee 2. yokmu
off işte bunlar merakın yanında birazda boşluktan oluyo biliyomusun

çok fena bi durum gerçekten bende hep öyle şeyleri düşünürek avuttum kendimi hatta bi bakmışım bi süre sonra ben şanslıyım falan demeye başlamışım -tatlicadiarzu-

ama sakın kendini onun yerine koyma sibelcim hani ben olsam ne kadar üzülürdüm falan diye
öyle bişey yaşayacağımızı aklımıza bile getirmeyelim

hoşgeldın canımm nasılsın ?

günaydın canım hoşgeldın nasılsın....

iyiyim kızlaaaarr.. napim işte birazdan çıkıcam bi uğrayım dedim maşallah herkez burda.. Birde sabah sabah kaynatmışsınız valla.. Ben olacaktım görümcem bana " annem senin çocuğuna bakmayacakmış" dicek varya o görümcenin okurdum canına.. nedemek bakmıcak?? tamam bakmıcaksa kendi söylesin sen niye karışıyosun.. hem senin çocuğuna bakıyo benim çocuğuma bakmıyosa vardır bir sebebi?? bu sebep neymiş?? haklı bi sebepse ok. haklı bir sebep yoksa ozaman torunu ilelebet görmekte yokk.. eee kaynana ozaman aradaki dengeyi kurmayı bilmeli.Bunu yapamıyosa kızının çenesini kapatması için baskı uygulamayı bilmeli.. Allah Allah yaaa.. Çokk sinir oldum valla.. Kimin görümcesiydi bu??? geliyimde döveyim şu kızkardaşı klava: bu ne be!! bak sen fena görümceye :mymeka: bana öyle dicek bende susup oturucam. Bende de görümce var ama sesi çıkmıyo..Geçenlerde çıktı biraz.. Kapadım ağzını birdaha da mevzusunu açmadı.

allah ölesini de yaşatmasın canım ya....çok ama çok üzücü...allah sabır versın....

bak işte neler oluyo neler duyuyoruz.allahım bizleri ufak ufak sınıyo böle işte..hiçbirzaman isyan etmeden herseyı hayırla karsılayalım arkadaslarım....

evet canım bekarken başlarlar ne zaman evleniyosun
evlenirsin derler bebek yokmu
bebek olur erkekse sünnet ne zaman
sonra eee 2. yokmu
off işte bunlar merakın yanında birazda boşluktan oluyo biliyomusun

evet harıkacım aynen böyle sıralıyolar sorma işini...........

Ben şimdiye kadar çalışıyodum ev kredisi çetik borcumuz var bitsin öyle düşünücez diyodum.Ama ozamanlar gerçektende korunuyoduk. Sonra bu düşük oldu ben kaynanama hernekadar hamile kaldığımda kimseye söyleme dediysem de sevincinden herkeze yaymış ondan ona derken herkez duymuş tabiki düşüğü de duydular. Şimdi kimse sormuyo :) Düşüğü bilmeyen soruynada yeni yeni düşünmeye başladık diyorum. İleride hadi madi derlerse de sen yapta bize ver eniyisi derim :))) bu domatesmi pazardan gidip alasın herkezin kendine göre bir düşüncesi bir zamanı vardır elbet derim :)))

:roflol::roflol:
nurhayatçım benim görümcem o :çok üzgünüm:
aslında çok iyidir benide çok sever belli eder bunu ama işte benden çok takıyo çocuğa kim bakıcak diye ben açmıyorum konuyu o açıyo bi kuyruk acısı var ama kendi çocuğundan kıskanıyo sanırım hani ona olan ilgi azalıcak diye düşünüyo
aynen ama anneme sorcam ki bakamam diceni hiiiç sanmıyorum öyle bi kadın değil ama kazara bakamam derse gerçekten hata yapar çünkü öcümü torununu ondan ayrı tutarak alırım bende eminim bunu yaparım klava:
ve eşimde beni destekler diye düşünüyorum
eğer desteklemezse onuda koyarım kapının önüne :)))))))))))))))))))))))))

belim ağrımaya basladı yine yahuuu bi ıhlamur aldım şimçik kendıme bakalım iyi gelır belkıı

neden ağrıyo belin canım hepmi ağrıyo
bütün gün oturuyoruz aslında belimize yastık koymamız gerek ben hep unutuyorum almak istiyorum aslında öyle bişey sen kullanıyomusun ayşecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…