- 18 Mart 2008
- 976
- 35
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.961
hamilelikte böyle akıntı olabilir mi ki?
kan testini pazar yaptırıcam canım babalar gunu ya ondan..
belirtim olsa umutlanıcam ama yok ..
hamilelikte böyle akıntı olabilir mi ki?
kan testini pazar yaptırıcam canım babalar gunu ya ondan..
belirtim olsa umutlanıcam ama yok ..
insallah canım..
ama benimde aynen senin gibi psikolojim cok bozuk, her seye hır gur cıkartıyorum..
sinirliyim ve gerginim suratımda da iki tane kocaman sivilce cıktı..
sanırım stres bana yaramıyor.. kızlar bu arada biliyorum bana kızacaksınız ama biraz once idrarımı 2 saat tuttuktan sonra idrar testi yaptım, ikinci cizginin golgesi bile yok..
biliyorum cok erken moral bozmak icin cok erken ama tutamadım kendimi yaptım iste
belki pazar gunude kan testi yaptırmam bosuna para vermeyim 40 tl.
merhaba arkadaşlar en son bu siteye düşük yapmadan yazmıştım malesef bebeğimi kaybettim. ve kendimi toparladım geri döndüm size bir sorum olacak ben 23 nsanda düşük yaptım 6 günlük kanamamdan sonra kesildi ve 22 mayısta adet oldum fakat adetim düzensiz oldu ve akıntı ile karışık hale günde birkaç damla kanamam oluyor iyi bir dokor olmadığı için gitmek istemedim sizce normal mi ağrımveya herhangi bir şikayeim de yok ne olur cvp
sabinacım benim ilki dogal yolla idi bu ilk asılmamdı
evet testi erken yaptım biliyorum ama sinirlerim yine feci bozuk aglayarak yaziyorum su anda bu yazdıklarımı, aglamamın negatif test ile alakası yok
cok cirkinlestim, esim biraz once eve geldi eni gordugunde ilk lafı bir cildiyeciye gitsen yuzun cok kotu sivilceler falan dedi.. kahroldum aglamaya basladım. o kosmaya cıktı ben evdetim gelir 10 dk sonra ama frenleyemiyorumki kendimi
Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............
kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım
iyi diyelim iyi olalım esteryam,sorma bende bugünlerde hem çok uyuşuğum hemde çok gerginim,işimde stresli yaa,valla çok zaman sinirden ağlayasım geliyor,gözüm doluyor,hatta etrafımda kimse yokken 1-2 damla akıtıyorum kimse görmeden siliyorum,böylee çocukken gittiğim köyümüzü çok düşünüyorum,internetten resimlerine bakıyorum,bi tuhaf oldum hayırlısı psikolojim bozuk yanii.
sabinacım benim ilki dogal yolla idi bu ilk asılmamdı
evet testi erken yaptım biliyorum ama sinirlerim yine feci bozuk aglayarak yaziyorum su anda bu yazdıklarımı, aglamamın negatif test ile alakası yok
cok cirkinlestim, esim biraz once eve geldi eni gordugunde ilk lafı bir cildiyeciye gitsen yuzun cok kotu sivilceler falan dedi.. kahroldum aglamaya basladım. o kosmaya cıktı ben evdetim gelir 10 dk sonra ama frenleyemiyorumki kendimi
günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım kader arkadaşlarıııııııımmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz ben dün üzüldüm baya gece üzüntüden midem çook kötü agrıdı ben üzülim hemen mideme vurur agrır eltim 5 buçuk aylık hamıle 2 yaşındada oglu kayınvaldeme bırakmış dr gitmiş ogluda ne durmuş ne yemek yemiş kayınvaldem beni çagırdı bak şuna dıye gittim bakmaya aglar aglar anne diye bende çok üzüldüm aglamasına ne yemek yedı ne sustu kaç saat agladı bide hamıle kaldıktan sonra çocukla ilgilenmedı çocugu bi görün igne iplik devamlı hasta daha buna bakamıyo bile bile isteyerek çocuk yaptı çook kızdım eltıme gerçi kendi çekecek ama daha bu çocuk çocuk yapıyo duran bı çocuk degıl başka doguracam dıye bu çocuk eziliyo gelişmedi ne hakkı var yazık günah degılmı 3-4 saat agladı ve her dr gitmesınde öyle böyle işte arkadaşalar....
canım yaa babannesınde kalmaya alışmış ne olacakkı kayınvaldem öyle bakmaz kendını incilmez baksana bakamamış hemen beni çagırdı ben ilgilendim baktım yanı anlayacagın bu çocuk hep ezilecek ve buna çook üzüldüm yanı bir kardeş tabıkı yapacak ben buna bişey diyemem karışamamda ama o çocuk biraz daha büyüseydi azçık kendını kurtarsaydı eltım bırazda bana guvenıyo dıyo ben dogum yapınca bakarsın dıyo ogluma bakamaya bakmak isterım ama ben de sonuçta rabbım nasıp ederse hamıle kalıcam ve hamılelıkte stres yaşamak istemıyorum o çocuk başlı başına stres durmuyo ben nasıl bakım 2 melegım gitti stres yuzundenmı oldu dıyorum kendı kendıme bu sefer hiç bir riks alamam tabı takdır allahın ama tedbırınıde almam lazım ama dimi......günaydın pericimm nasılsın tatlım bugün
tuğbişimm haklısın ya zavallıma olan olmuş
e daha hamilelikte bu kdar boşladıysa doğurunca nolcak o çocuk alışsa bari babanesinde kalmaya
canım nedenmı yapıyo bırazda kıskanclık diyebılırım ben hamile kaldım o başladı bende yapacam demeye benım bebegım olunca ılgı bende olacak dıye hırs yaptı ve benım melegım düştü ardından o kaldı ve şimdiden durumu harab kendı hamıle halı yok oglu durmuyo devamlı hasta zayıf çocugu çok sevıyorum üzülüyorum işte.......kıyamam ya...neden böle yapıyokı eltin.yazık degılmı yavrum benım ya.onuda alsa göturseydı.ne guzel olursu bırlıkte baksalardı kardesıne.kızılmayacak gibi degıl.birlikte büyür giderler dıye düşünmüş olabılır ama işte düşünmekle olmuyo ilgilenmeli doğur bırak değil yanı olay.
neyse vardır bıldıgı kendıne gore artık...insan üzülmeden edemıyo ama.
sende çok üzme kendını canım....
günaydın pericimm nasılsın tatlım bugün
tuğbişimm haklısın ya zavallıma olan olmuş
e daha hamilelikte bu kdar boşladıysa doğurunca nolcak o çocuk alışsa bari babanesinde kalmaya
canım yaa babannesınde kalmaya alışmış ne olacakkı kayınvaldem öyle bakmaz kendını incilmez baksana bakamamış hemen beni çagırdı ben ilgilendim baktım yanı anlayacagın bu çocuk hep ezilecek ve buna çook üzüldüm yanı bir kardeş tabıkı yapacak ben buna bişey diyemem karışamamda ama o çocuk biraz daha büyüseydi azçık kendını kurtarsaydı eltım bırazda bana guvenıyo dıyo ben dogum yapınca bakarsın dıyo ogluma bakamaya bakmak isterım ama ben de sonuçta rabbım nasıp ederse hamıle kalıcam ve hamılelıkte stres yaşamak istemıyorum o çocuk başlı başına stres durmuyo ben nasıl bakım 2 melegım gitti stres yuzundenmı oldu dıyorum kendı kendıme bu sefer hiç bir riks alamam tabı takdır allahın ama tedbırınıde almam lazım ama dimi......