Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amannn kimde yok kı o uyuşukluk canım havalardan bence ya bi soguk gıbı bı sıcak gıbı garıp

valla birpericim nedir bu böyle bende öyle masaj yaptırıyorum akşamları o ara rahatlıyorum ama sonra yine
bide bak benim sıcaklarda çok ağrıtıyo ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum rahatlıyo biraz
ya daha kaç yaşındayız normalmi bu şikayetler arkadaşlarımla konuşuyorum onlardada var bu yaşlılığımızı düşünemiyorum
şimdiden bişeyler yapmamız lazım

hosgeldınnnnnn canımm.bende öğle yemegımı yedım geldım simdi...

nasılsın bi gelişme varmı hayatım ...fisfisfis

afiyet olsun tatlım
iyi olmaya çalışıyorum canım..hala kırmızılar gelmedi benim..bakalım artık hayırlısı şimdi bir arkadaşım vardı tüp bebek tedavisi görüyodu canım 17 tane yumoşu toplanmıştı bu gün transfer günüydü tedaviyi kesmiş dr ler e2 birden düşmüş hiç bir açıklama da yapmamışlar ona çok üzüldüm yazık çok umutluydu rabbim dayanma gücü versin inşallah
sen nasılsın canım sende ne var ne yok?

evet canım benimde aynı şekilde sürekli gergin
aslında benim dr ye ben sormuştum önceden oda kalsuyum eksikliğinden kaynaklanıyo demişti bak şimdi hatırladım
hatta eğer istersen kas gevşeltici kulln demişti bana ama pek üstüne olmadım korunmuyorum hapın zararı olur diye kullanmadım öylede kaldı
eğer sen istersen birde kas gevşeltici kullan derim canım ama yinede dr tavsiyesi olmadan kullanma istersen

çok üzüldüm canım ya...allah dayanma gücü versin ...umarım toparlar kısa sürede kendını ama doktorlar nıye acıklama yapmıyokı ....

kırmızılar gelmedı demek daha kacıncı gun oldu sımdı canım.
sabır sabır ya sabır dıye sarkı söleyelım barı..ağrı sızı varmı...allahım hayırlısını versın ınsallah.

bende ıdare edıyorum işte...ayaklarım ağrımaya basladı yıne....neden acaba dıye düşünüp duruyoruz .onun dısında iyiym çok şükür....

evet pericim spor şart bende bütün güün oturuyorum işte neredeyse evimin önünden servise binip evimin önünde iniyorum, evde yada akşamları dışarda ne kadar hareket edersem
bence her akşam en az yarım saat yürüyüş yapmalıyız ben karar verdim bugünden itibaren yapıcam yürüyüş :)))
gaza geldimmm :)))

bilmiyorum ki canım ya hiç bir açıklama yapmamışlar iğnelerini düzenli kullnmadın mı demişler suçu onun üstüne atmışlar yazık ne umutla başlamıştı iğnelerini bile nekadar düzenli kullnıyodu zaten kendiside sağlıkçı
canım 15 mayısta kürtaj olduğuma göre yalnış hesaplamadıysam 4 gün geçti herhalde
kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyo canım ama ümitlenmekte istemiyorum ya
keşke testti erken yapmasaydım daha şimdi yapsaydım
ama birazdaha bekliycem bakalım
dr yi aradım 20 sine kadar bekle olmassan test yaparız dedi bakalım canım ya inşallah olmam..hayırlısı artık

evet guzelım bekle 20sıne ne kaldı şurda. o günden sonra yaparsın testı.fazla kaptırma bakalım kendını.doktorun normal oldugunu söledı dımı gercı hep dıyolar 30 yada 40 gun içinde dıye ....hayırlısı canım ya.....

evet yürüyüşü deneyelım ne bu ya böleee...ağrı sızı bitmyo.....

yuzumde kocaman 2 sivilce cıktı
sinirlerim cok gergin
kotuyum bugun ya

sen eminim o sivilcelerlede çok güzelsindir a.s.

enrikaaaa klimalı ortam ayakları agrıtırmıkı bak o geldı aklıma sımdiii.....

oy oy pericim şimdi açmıştım bende klimamı kaydirigubbakcemile3
olabilir valla tatlım ama kesin olan bişey varki en büyük sebep hareketsizlikk
bunu çözmeliyiz önce vereliniortak

tamam tamam yürüyüşşşş (kendımce yürümemek için sebepler buluyodum daaa :dance:)

marş marş :sm_cool:

guzel muzel degilim bugunlerde o kadar cirkinlestimki
hem huy hem fizik olarak
kilo aldım suratsızlastım
sinirli ve gergin oldum

ooouu kıyamam sana öyle geliyodur eminim
keyfin yerinde değilde ondandır
güzel şeyler getir aklına tatlım
akşam kendini kocanın ellerine bırak biraz masaj falan yapsın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…