- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.941
adama o kadar kotu davrandıktan sonra yanıma yaklasırsa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sivilce demeyin ya bende çok çıkıyooooo
sırtım geçenlerde harita gibi oldu valla ama çok şukür şuan biraz geçti
benim şimdiye kadar hiç sivilce sorunum olmadı ama son günlerde çene bölgemde sivilcemsi ufak ufak bişeyler çıktı sıkıyorum bide onları
biraz geçti neyseki
ama sen yüzünde çıkan sivilceleri sıkma sakın sabinacım izi kalıyomuş sonra
insallah nurhayatcım yaaa,
hayırlısı artık
saatleri sayıyorum sanki :)
kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım
Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............
sibelam nasılcın canım..