Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar sivilce demeyin ya bende çok çıkıyooooo
sırtım geçenlerde harita gibi oldu valla ama çok şukür şuan biraz geçti

esteryacım en iyi ilaç ne biliyomusun konuşmak yoksa rahatlayamıyo insan
konuş sende akşam eve gidince eşinle sorun varsa onun hakkında konuş
sorun sadece senin stresli olmansa bunu anlat eşine
hem sen sakinleşirsin biraz hemde buzlar erir
sonrada kendini bırak kollarınaaa

kızlar sivilce demeyin ya bende çok çıkıyooooo
sırtım geçenlerde harita gibi oldu valla ama çok şukür şuan biraz geçti

benim şimdiye kadar hiç sivilce sorunum olmadı ama son günlerde çene bölgemde sivilcemsi ufak ufak bişeyler çıktı sıkıyorum bide onları
biraz geçti neyseki
ama sen yüzünde çıkan sivilceleri sıkma sakın sabinacım izi kalıyomuş sonra

benim şimdiye kadar hiç sivilce sorunum olmadı ama son günlerde çene bölgemde sivilcemsi ufak ufak bişeyler çıktı sıkıyorum bide onları
biraz geçti neyseki
ama sen yüzünde çıkan sivilceleri sıkma sakın sabinacım izi kalıyomuş sonra

ah canım birde sıkmadan dayana bilsem benim ellerim hep yüzümde ya görenler hep ellerini yüzünden çek diye uyarıyolar...kocişte ellerime vuruyo artık o derece yani
artık ellememeye çalışıyorum gerçi zor tutuyorum kendimi ama napıyım iz kalmaktansa dayanıcam artık

selam kızlarr yine ben geldim kimse yok. esterya sinirliliinin sebebi bebiş olabilirmi? BHCG hormonu yükselince sinir yaparmış.Ben hamileyken çok sinirli agresiftim :)

insallah nurhayatcım yaaa,
hayırlısı artık
saatleri sayıyorum sanki :)

stress yapmamaya çalış sakin ol canım. ilgini başka şeylere yoğunlaştır.. hayırlısı bakalım.Ama bu iş olumlu gibi doğuyo hep içime :) söylemedende duramıyom napiimm :kedi:

nurhayatım canım ya bana oyle destek oluyorsunuz ki..
hicbirinizin hakkını odeyemem
bir an geliyor hamileyim diyorum
bir an geliyor yok degilim hic bir belirtim yok diyorum
insanoglu iste sabırsız mahlukat :)

Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............

kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım

kızlar ya bugun bende sanki su gibi bir akıntı var anlamadım gitti, sirkette ayakya bir gorusme yapiyordum
gunluk ped koymayı unutmusum sanki boyle baldırlarıma aktı cok sasırdım

canım hadi hayırlısı bakalımŞenizŞenizŞeniz
hamiş olabilirsin bencehihoyyythihoyyythihoyyyt
testtini nezaman yaptıracaksın canım sen?:1hug:

Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............

canım hakkında hayırlısı artık
bebe aspirini kanı sulandırıyo canım bencede ihmal etme kullan faydası olur mutlaka

hamilelikte böyle akıntı olabilir mi ki?
kan testini pazar yaptırıcam canım babalar gunu ya ondan..
belirtim olsa umutlanıcam ama yok ..

sibelam nasılcın canım..

iyi diyelim iyi olalım esteryam,sorma bende bugünlerde hem çok uyuşuğum hemde çok gerginim,işimde stresli yaa,valla çok zaman sinirden ağlayasım geliyor,gözüm doluyor,hatta etrafımda kimse yokken 1-2 damla akıtıyorum kimse görmeden siliyorum,böylee çocukken gittiğim köyümüzü çok düşünüyorum,internetten resimlerine bakıyorum,bi tuhaf oldum hayırlısı psikolojim bozuk yanii.

X