Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

birpericim çıkar aklından lütfen acaba tekrar olurmuları :eek:lmaz: sen şimdi tekrar hamile kalmaya odaklan tatlım kaydirigubbakcemile5
tekrarlama riski bütün hamileler için geçerli canım ama böyle düşünme lütfen

ben kürtaj olduğum ilk günlerde hemen tekrar hamile kalmak istedim çünkü çok stres yaptım çok meraklandım acaba tekrar olurmu diye hani düzgün bi gebelik olacağını kanıtlamak istedim bian evvel kendime sonra zamanla sakinleştim şuanda hamile kalamamktan yada aynı şeyin olacağından korkmuyorum pek herşey olacağına varıyor çünkü a.s
yani biz üzerimize düşeni yapalım ama biyerden sonrası hükmedilmez oluyor canım :1hug:

emptyciim hadi bakalım canım çok güzel haberlerle gel bize :1hug:

inşallah canım yazarım burdan çok sağol rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

allahımdan sağlıklı ve hayırlı bi çocuk istiyorum beni bekleyen mutluluk huzur olsun
tek istediğim bu
illede olacak değil yani olması çok çok önemli tabi ama hayırlısı ya işte uffff
çok tuhaf bişey bu belirsizlik sıkıyo insanı

canım amn ha dikkat et en az 2 y ara vermelisin gebeliğe daha çok yeni 1 adet dönemi geçirecen oda kürtajdan sonra yaklaşık 40 gün içinde oluyor adetten sonra korunmamaya başlayın tamam mı unutma dikkat et vede çok üzüldüm ben 2 kez yaşadım 5 haftalıkken kalbi atmadan düşüyor benimki düşemiyorda kürtaj oluyorum zor yani

evet canım beklıyorum bakalım .yaklastı adetım sanırım .karnım belım kasıklarım ağrıyor.şu dönemı atlatsam dedıgın gıbı yapıcam

evet canım beklıyorum bakalım .yaklastı adetım sanırım .karnım belım kasıklarım ağrıyor.şu dönemı atlatsam dedıgın gıbı yapıcam

inşallah canı hakkımızda hayırlısı nyse kızlar çok öpldünüz ben temizlik yapacam biraz kendinize iyi bakın akşam dönünce burdan yazarım inşallah drnin ne dediğini hoşçakalın

sabina gece uyuyamayınca kalkamadı sanırım yoksa gelırdı bu saate kadar....

sabınaaaaaaa gece uyumuyosunnnn

sonra sabahta kalkamıyosunnnn

olmazkııı amaaa...

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız alkisalkisalkis:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv:alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün :eek:
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün :eek:
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün :eek:
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay :eek:
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün :eek:
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay :eek:
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay :eek:
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay :eek:
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

allahımdan sağlıklı ve hayırlı bi çocuk istiyorum beni bekleyen mutluluk huzur olsun
tek istediğim bu
illede olacak değil yani olması çok çok önemli tabi ama hayırlısı ya işte uffff
çok tuhaf bişey bu belirsizlik sıkıyo insanı

amin canım inşallah güzel gunler beklıyodur bızı ...

:1no2:
kızlar şimdi biraz araştırdım
hani o gerinme isteğim kas ağrılarım vardı ya kalsiyum eksikliğinden olurmuş :KK43:((
benim tırnaklarımda soyulmaya başlamıştı bu zamanlarda halbuki güçlüydüler eskiden
halbuki hergün folicasit alıyoyorum onun içinde kalsiyumda var
yoğurdu çoook severim e sütte içerim :gitme:
neden olmuş olabilir peki
napayım şimdi bennn mafoldumben

off ben fare gibiyimdir peynir çok yerim yoğurtta öyle ayranda en sevdiğim içecektir ama daha çok içmem lazım demekkk

sabina gece uyuyamayınca kalkamadı sanırım yoksa gelırdı bu saate kadar....

sabınaaaaaaa gece uyumuyosunnnn

sonra sabahta kalkamıyosunnnn

olmazkııı amaaa...

pirperi daha yeni kalktım canımŞenizŞeniz
sen nerelerdesin ben geldim şimdide sen yoksun:nazar:
neyse ben kahvaltımı ediyim sende gelirsin belkiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SELAM ARKADAŞLAR
herkes vıcır vıcır konuşuyor ne güzel,konuşalım dertleşelim içimizi dökelim,inşallah çok sürmeden müjdelerimizi verelim.
yaa bende bugünlerde acayip uyuşukluk var,hep uyku halii,adet olmadan önce olsa hıh hamileyim derdim,zaten benim belirtilerim hep hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlarda olur(nasıl anlaşılması zor bir cümle kurdum) yaa acaba depresyonamı giriyorum ben yaaa

hani o gerinme isteğim kas ağrılarım vardı ya kalsiyum eksikliğinden olurmuş :KK43:((
benim tırnaklarımda soyulmaya başlamıştı bu zamanlarda halbuki güçlüydüler eskiden

enrika canım aynı dert bendede var mağlesef.
kociş banada çok kızıyo ama işte elimd değil... ama ben yatakta ayrı,gündüz bile sürekli kollarımı kaldırıp geriniyorum
demek kalsuyum eksikliğinden oluyomuş ha..doğrudur canım benimde tırnaklar aynı şekilde sürekli kırılıyo çok güçsüzler..gerçi ben süt peynir yoğurt hiç birini tüketmiyorum bazen sadece ara ara ayran içiyorum okadar..

SELAM ARKADAŞLAR
herkes vıcır vıcır konuşuyor ne güzel,konuşalım dertleşelim içimizi dökelim,inşallah çok sürmeden müjdelerimizi verelim.
yaa bende bugünlerde acayip uyuşukluk var,hep uyku halii,adet olmadan önce olsa hıh hamileyim derdim,zaten benim belirtilerim hep hamile olmadığımdan emin olduğum zamanlarda olur(nasıl anlaşılması zor bir cümle kurdum) yaa acaba depresyonamı giriyorum ben yaaa

sibelacığım depresyona girebileceğini pek sanmıyorum
havalardan olabilirmi ki acaba

ayak ağrıları bende de olur zaman zaman.romatızmalmı bılmıyorum bende yogurdu ayranı fazlasıyla yer ıcerım.sütle aram pek yok ama. hatta öğlenden berıdır yıne bır agrı basladı.aksam esıme masaj yaptırdım bıraz ama fayda etmedı sonra ayaklarımı kaldırdım havaya duvara yasladım kan akımını harekete gecırdım sonra uyumusum rahatlamıs bıraz ama yıne basladı öğlenlerı baslıyo anlayamadım gıttı kesın romatızmal.

pirperi daha yeni kalktım canımŞenizŞeniz
sen nerelerdesin ben geldim şimdide sen yoksun:nazar:
neyse ben kahvaltımı ediyim sende gelirsin belkiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hosgeldınnnnnn canımm.bende öğle yemegımı yedım geldım simdi...

nasılsın bi gelişme varmı hayatım ...fisfisfis

SELAM ARKADAŞLAR

kuşum ne depresyonuymuş o :sm_confused: sen girsende biz çeker alırız seni ordan yerimseniben
sibelcim varya aynen benimde öyle oluyo hatta ben bu ay üzerinemi gördüm acaba dedim bütün hamilelik belirtileri vardı üzerimde

enrika canım aynı dert bendede var mağlesef.
kociş banada çok kızıyo ama işte elimd değil... ama ben yatakta ayrı,gündüz bile sürekli kollarımı kaldırıp geriniyorum
demek kalsuyum eksikliğinden oluyomuş ha..doğrudur canım benimde tırnaklar aynı şekilde sürekli kırılıyo çok güçsüzler..gerçi ben süt peynir yoğurt hiç birini tüketmiyorum bazen sadece ara ara ayran içiyorum okadar..

sabinacım hadi seninkinin sebebi belli yemiyomuşsun
ama yemen lazım süt ürünleri sonra maden sularındada varmış kalsiyum sonra bademde yeşil yapraklı sebzelerde

ve bunların hepsini çok severim ve yerim nerden çıktı şimdi bu anlamadım
seninde oluyomu öyle geceleride bacaklarına off ya benimde hep kollarım boynum hep gergin böyle sabit duramıyorum :sm_confused:

X