Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Allah esininde seninde gönlüne göre versin enrikam
Saglikli hayırlı bir evlat olsunda ..
biliyormusun benim oglum var 15 yasinda ama nedense ben yine oglum olsun istiyorum..
erkek cocuklarını bir baska seviyorum sanırım..

evet erkekler sanki daha masum ama kızlarda anneeye arkadaş
dediğin gibi esteryacım hayırlı olsunda varlığıyla hep mutlu etsin bizi en önemlisi o gerçekten

kıslarrr yaaa 35 yasındayım ve artık anne olmak ıstıyorummmm. yine aynı şeyı yaşarsam nolucak naparım ozaman. yine aynı sey olurmu acaba?

kızlaaaaar bugün büyük gün benim için 2 düşükten sonra araştırmalarım yapıldı tam 1 sene sürdü ve bugün akmı karamı belli olacak dr a gidiyoruz saat 2.30 da düşüklerin nedenini açıklayacak sonuçlara göre çok heyecanlıyım çok bekledim çünkü :sinifsinif:

hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönbize.

hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönbize.

inşallah tatlım yazarım size burdan dr nin ne dediğini gerçi eşim dün bana 1.5 senelik evliyiz sonuçları öğrenelim ama bebeği biraz daha erteleyelim araba alırız gezeriz yaşarız biraz dedi adamın ne istediği belli değil ya neyse önemli olan sonuçlar gerisini sonra düşünürüm

birperi bende 36 yasındayım , 15 yasında bir oglum var fakat ben tekrar anne olayı cok istiyorummm

inşallah canım benım yenıden anne olursun.o duyguyu tatmıssın bıkere başka birşey dımı.hersevgıden herduygudan ayrı. benım bebegım benle 11 hafta kaldı sadece kalp atıslarını gördukten sonra ona cok baglanmıstım. ama olmadı ....nasip
...
keşke evlılıgı bukadar ertelemeseydım dıyorum bazen .1,5 yıllık evlıyım .
yaş olayı benı korkutuyo ya dıyorum düşerse yine. yaşamazsa.sonra down sendromundan korkmaya basladım. hanı yaşla bırlıkte riskte artıyomus ya.allahım herseyın hayırlısını versın dıyorum sonrada...

canı üzülme ne kadar oldu düşük yapalı peki korunuyormusunuz şuan?

kesınlıkle öyle canım.önce sonuclarını al. sonra karar verırsınız..

birpericim benim bir arkadasım var 44 yasında asılama ile hamile kaldı, bir oglu bir kızı olacak agustosta
hersey allahtan canım ya

25 mayısta zorunlu olarak kürtaj oldum. doktorum ıkı ay süre verdı. arada kazara bırseyler oldu ama bakalım beklıyoruz şu an....

canım amn ha dikkat et en az 2 y ara vermelisin gebeliğe daha çok yeni 1 adet dönemi geçirecen oda kürtajdan sonra yaklaşık 40 gün içinde oluyor adetten sonra korunmamaya başlayın tamam mı unutma dikkat et vede çok üzüldüm ben 2 kez yaşadım 5 haftalıkken kalbi atmadan düşüyor benimki düşemiyorda kürtaj oluyorum zor yani

kıslarrr yaaa 35 yasındayım ve artık anne olmak ıstıyorummmm. yine aynı şeyı yaşarsam nolucak naparım ozaman. yine aynı sey olurmu acaba?

birpericim çıkar aklından lütfen acaba tekrar olurmuları lmaz: sen şimdi tekrar hamile kalmaya odaklan tatlım kaydirigubbakcemile5
tekrarlama riski bütün hamileler için geçerli canım ama böyle düşünme lütfen

ben kürtaj olduğum ilk günlerde hemen tekrar hamile kalmak istedim çünkü çok stres yaptım çok meraklandım acaba tekrar olurmu diye hani düzgün bi gebelik olacağını kanıtlamak istedim bian evvel kendime sonra zamanla sakinleştim şuanda hamile kalamamktan yada aynı şeyin olacağından korkmuyorum pek herşey olacağına varıyor çünkü a.s
yani biz üzerimize düşeni yapalım ama biyerden sonrası hükmedilmez oluyor canım :1hug:

emptyciim hadi bakalım canım çok güzel haberlerle gel bize :1hug:

birpericim benim bir arkadasım var 44 yasında asılama ile hamile kaldı, bir oglu bir kızı olacak agustosta
hersey allahtan canım ya

orası öle tabıde birkere yasayınca bırseylerı ınsan ıster ıstemez endıse duyuyor.aslında kendımı alıstırmaya calısıyorum yanı endıselenmemeye .

dediğin gibi hersey allahtan olacaksa oluyor hıcbırseyın önüne gecemıyorsun.

süreklı böyle düşünmek lazım aslında hayırlısını dıleyıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…