Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

iyiyim canım sen nasılsın,sende bugün buralardasın sanırım,görüşürüz o zaman:içelim:

bende iyiyim güzelim. kasık ve bel ağrım var kırmızlarmı gelıcek ne gercı daha 10 gün var ama.kürtaj tarihi adetın ılk gunu sayılınca.25 mayıstı. daha on gunvar aslında .mide garip bi mide bulantısı gıbı bısey var ..gercı adet olacagım zamanlarda olurdu ama...bilemiyorum

Herkese merhaba bende 2 kere düşük yaptım şimdi korunma süremiz doldu bir sonraki ayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Kızlar içinizde düşük yapıp şuan hamile olan var mı?

canım sendede birşeyler oldumu yoksa.benım gibi sendede kazara bişeyler olduysa opuyorumnanaktan bekleyelım bakalım hayırlısı hersey allahtan çünkü canım....:sinifsinif:

birperi canım ben hiç boş durmadım kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
15 mayısta kürtaj oldun kürtajdan sonra 1 hafta ilişkiye girmedik ondan sonra kontrole gittiğimde daktırcığım devam dedizemuszemuszemuszemuszemuszemus
bende ne yalan söyliyeyim valla gün aşırı sürekli çalıştım canımmafoldumbenmafoldumben
ama iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum...bakalım her an adet olucakmışım gibi sanki ama keşke meleğim yine süpriz yapsa bana :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar nerelerdesiniz yaaa:teytey::teytey:
offfff kimseler kalmamışÇok üzgünüm çoook:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar, canım çok sıkkın dün akşamdan beri. bu ay kendimi çok şartlandırmıştım kesin hamile kalmışımdır diye eşimle aynı şehirde de değiliz her dönem bir arada olamıyoruz bu ay yumurtlama günümüde yakaladığımı düşünüyordum ama akşam bir baktım hastalanmışım moralim çok bozuldu çok ağladım.
ayrıca yasemin sanada çok sevindim Allah bağışlasın umarım aynı sevinci en kısa zamanda bizlerde yaşarız.

merhaba kızlar, canım çok sıkkın dün akşamdan beri. bu ay kendimi çok şartlandırmıştım kesin hamile kalmışımdır diye eşimle aynı şehirde de değiliz her dönem bir arada olamıyoruz bu ay yumurtlama günümüde yakaladığımı düşünüyordum ama akşam bir baktım hastalanmışım moralim çok bozuldu çok ağladım.
ayrıca yasemin sanada çok sevindim Allah bağışlasın umarım aynı sevinci en kısa zamanda bizlerde yaşarız.

canım kafaya taktıgın zaman olmaz kafandan o dusunceyı atacaksın zor bılıyorum o dusunceyı atmak ama inş obur ay hamıle kalırsın :Saruboceq:

SİBELAAAAAAA nasılsın belirtiler ne alemdeeeeeeeeeeeeee

canım yaa hiç belirti yok,dün gece çok belim ağrıdı,bide göğüslerim hala ağrıyor,başkada hiç belrtim yok valla,bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor açıkçası,akıntı artması felan da yok,sık idrar çıkma da yok yani bence bende bebiş yokkk,arada bir kasıklarıma bi batma yada şöle söyleyim ince bir acı giriyor geçiyor budur yanii.

canım yaa hiç belirti yok,dün gece çok belim ağrıdı,bide göğüslerim hala ağrıyor,başkada hiç belrtim yok valla,bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor açıkçası,akıntı artması felan da yok,sık idrar çıkma da yok yani bence bende bebiş yokkk,arada bir kasıklarıma bi batma yada şöle söyleyim ince bir acı giriyor geçiyor budur yanii.

canım sen hastalanmadınmı daha yaa hamile olabilirsin canım hiç belli olmuyo bazen belirtileri

iyiyim canım sen nasılsın?

bende iyiym canım regl olmayı beklıyorum regl tarıhım 17 hazıran ve reglımı olım bıtım daha korunmayacaz ama bu ay reglıme 10 kala bı kaçmak oldu istemeden ama zannetmıyorum hamıle kaldıgımı çünkü hiç bi belirtimde yok bakalım zaman gösterecek allahtan hayırlısı .....

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız :teytey::HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
3-tugbamurat..........17 haziran KALAN SÜRE 14 günhihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
7-easy.....................:nazar:TOPİGİMİZİN İLK HAMİLESİ:CüvCüv::teytey::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN :nazar:
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
10-kubram..............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
11-osmak...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEE:CüvCüv::teytey:RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
18-plum12...............korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
19-nazcım................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
20-eklektik...............1temmuzKALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt
21-xxxxxangel...........korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
22-nesrin....................8temmuz KALAN SÜRE 1 ay hihoyyyt,
23-dilay8....................24 haziranKALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
24-nazliozger..............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
25-esterya.................korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68................1 kasım KALAN SÜRE 5 ay hihoyyyt
28-empty002...............korunma süresi bitti bayram kaydirigubbakcemile5
29-belenay..................1 temmuz KALAN SÜRE 20 gün hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayramkaydirigubbakcemile5
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 2 ayhihoyyyt
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1buçuk aykaydirigubbakcemile5
34-sabına....................15 haziran KALAN SÜRE 5 gün kaydirigubbakcemile5
35-biperi.......................25 temmuz KALAN SÜRE1buçuk ayhihoyyyt
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa lütven kaç ayları var ve ne zaman beklemeleri bitiyo bildirirse listeye eklerim herkese sevgileeerr
:nazar:korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq

canım sen hastalanmadınmı daha yaa hamile olabilirsin canım hiç belli olmuyo bazen belirtileri

canım hastalanmadım ama,bugünlerde gelmesi lazım,bende bu ay yumurtlama çok geç oldu o yüzden adetim geçmiş sayılmaz,zaten sanki adet olacakmışım gibi,belim kasıklarım ağrımaya başladı,bence benimkiler geliyor sanırım,
ee ne diyelim hoş geldinnn sefa geldinn,hiç gelmemesinden iyidir
ne yapayım üzülmek kahrolmak istemiyorum artık,hayırlısı olsun.

Herkese merhaba bende 2 kere düşük yaptım şimdi korunma süremiz doldu bir sonraki ayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Kızlar içinizde düşük yapıp şuan hamile olan var mı?

çok geçmiş olsun arkadaşım allahım bir daha yaşatmasın....bende düşük yaşadım 4 ay önce ve şuan 7 haftalık hamileyim...o konuda stres yapma kendine çünkü çok şanslısın ki bebeğiniz oluyor önemli olan sağlıklı bebeği yakamak...opuyorumnanaktan

canım öncelikle çok teşekkür ederim...üzülme ne olur....eşin yanında yokmuş otomatikmen şansın düşük oluyor zaten tatlım...onun için üzülme ...bir dahaki aya olur inşallah...düzenli ilişki şart biliyosun canım...ümidimizi kaybetmek yok olur mu canım..dualarım sizlerle....:Saruboceq:

X