Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sibelacığım hadi inşallah hamişsindir canım:CüvCüv:hihoyyyt
benimde aynı olmuştu hatta testi adet günüm geçtikten 5 gün sonra yapmıştım canım çünki her an adet olucakmış gibi belirtiler vardı..Şeniz
hadi canım inşallah mujdeli haberi verirsin bizlerehihoyyythihoyyyt
bak benimde içime doğdu sanki sen hamişsin:CüvCüv::CüvCüv:

kizlar size bisi diycem ..
benim kocis verdigi para bosa gitmesin diye pazartesiden basladı dun geceye kadar hep calıstı
:) :) :)

inşallah canım benim,ama ne biliim hani hamile olduğumu düşündürecek bir tek göğüs ağrım var,belim ara ara ağrıyor o da adet olacakmışım gibi ağrıyor,ama benim daha tahmini adetim geçmedi,pazartesiye kadar olmazsam test yapacam,test yapmayıda hiç sevmiyorum ama,öğrenmenin başka şekli yok ne yapalım,testi yapıp çıkmayınca çok kötü çöküyorum resmen,yani o gün hayata küsüyorum,inşallah o 2.çizgiyi görürüm canım yaa çok sağol dileklerin için.

sakin ol rahat ol sibelacım. olursa süper..ki belirtiler o yönde..yokdeğilse aylar bitmediki yahu....bılıyorum demesı kolay ama...stres yapmayalım olurmu hayatım...biz iyi olursak zaten oluyo bılıyosun canım..

çok istiyorum hamile olayımda şu yaseminin pabucunu dama atayım:jeyyar:
bu arada yasemin kaçta gelecekki merak ediyorum,bebişinin ilk seslerini duydumu acaba
yasemin gelir gelmez yazarsın inşallah,ben kapalı görünsemde çok sık giriyorum bakıyorum,
bak hepimiz sen merak ediyoruz.

sakin ol rahat ol sibelacım. olursa süper..ki belirtiler o yönde..yokdeğilse aylar bitmediki yahu....bılıyorum demesı kolay ama...stres yapmayalım olurmu hayatım...biz iyi olursak zaten oluyo bılıyosun canım..

olmaya çalışıyorum inan bana canım,ama gerçekten zor beklemek,çok çelişkiye düşüyosun,
evet evet var var diyorum,
5 dk sonra yok yok uydurma diyorum kendime
bu gün içerisinde 100-150 kere oluyor abartısız.kaydirigubbakcemile3

kizlar size bisi diycem ..
benim kocis verdigi para bosa gitmesin diye pazartesiden basladı dun geceye kadar hep calıstı
:) :) :)

ee temeli sağlam atın tabiii,bu arada tabi adamında canına minnet dimi canımmm bu bahaneyle peşinde geziyodur,sende başım ağrıyor da diyemezsin kaydirigubbakcemile3

ya kıslarrr şimdi doktor basta herkes bekle bekle bekle süre süre süre dıyo şu kadar ay bukadar ay..
olduki kazara olduuuu ee ozaman noluyokı acaba.....

ay canıma minnetttttttttttttttttttt

SıBELAM sana ozel mesaj gondermek istedim gondermedim nasıl yapıcaz?
hani boyle online goruselim istemistim
enrikam kabul edersen sende

senı cok ama cok ıyı anlıyorum canım benım....

agzında böle metalık bı tat falan varmı. bu belırtı ıcınde erken olabılırmı acaba öle bıseyde duymustum ben ama...

ya kıslarrr şimdi doktor basta herkes bekle bekle bekle süre süre süre dıyo şu kadar ay bukadar ay..
olduki kazara olduuuu ee ozaman noluyokı acaba.....

canım kazara olursada ALLAH a kalmış bişey ancak o bilir,kader kısmet herşey,kafana çok takma,böyle çok örnek var,hemencecik sapasağlam bebişi olan çookk,

senı cok ama cok ıyı anlıyorum canım benım....

agzında böle metalık bı tat falan varmı. bu belırtı ıcınde erken olabılırmı acaba öle bıseyde duymustum ben ama...

yok valla ağzımda metalik tat mat yok,bide varya sabah akşam idrarıma bakmaktan bi hal oldum,o tortu nasıl bişeyse bilemedim ben,idrarda tortu nasıl oluyor kii??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…