Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Herkes calısıyomu kıslar... bu sıcaklarda hıııccc çekilmiyo dımı....ama mecbur.çalışmadanda olmuyo...iyiki burası var...sıkıntılarımızı sorunlarımızı sevınclerımı paylasacagımız bıyerde bulusmamıs çok ama cok guzel....inşallah gelıcekte hep sevınclerımızı paylasırız....

sibela canım bana sankı sen hamılesın gıbı gelıyo....çünkü ben hamıle kaldıgımda aynı senın gıbı olmustu...gunlerce önceden nasıl bır bel agrısı anlatamam geldı gelıcek kırmızlar yanı ama gelmemıstı...

tekrar söluyorum sen hamılesın sankı....

günaydın hepinize canlarım...nasılsınız benden iyilik...saatin 16.00 olmasını bekliyoruz..inşallah güzel haberlerle geliriz teyzelerimize....sibelciğim inşallah hamilesindir..biliyosun benimde belirtim olmamıştı...

günaydın hepinize canlarım...nasılsınız benden iyilik...saatin 16.00 olmasını bekliyoruz..inşallah güzel haberlerle geliriz teyzelerimize....sibelciğim inşallah hamilesindir..biliyosun benimde belirtim olmamıştı...

günaydın yasemıncım. ben iyiyim çok şükür...guzel haberlerını beklıyor olacagız canım..bak bakalım bebişe napıyomus teyzelerıne guzel guzel haberler gondersın annesınden insallah....

:emir_bebek:

canım ben seni dr ye gitti diye biliyodum meğersem bugünmüş hayırlısı olsun inşallah güzel heberle bekliyecez seni

kızlar biz dün eşimle bişi düşündük dr bize 6 ay demişti korunmayı ama biz 4. aydan sonra korunmayalım diyoruz sizce bi sakıncası olurmu yoksa bekleyelimmi 6 ayy :KK43:(

kızlar biz dün eşimle bişi düşündük dr bize 6 ay demişti korunmayı ama biz 4. aydan sonra korunmayalım diyoruz sizce bi sakıncası olurmu yoksa bekleyelimmi 6 ayy :KK43:(

senin normal yollardan düşük mü oldu yoksa kürtajmı yapıldı canım..
gerçi bılemıyorum durumunu ama 6 ay cok bir süre gıbı geldı..bana iki ay verdı doktorum ama ıyımı yapıyorumkötumu bizimde beklemeye nıyetımız yok gıbi okadar...:kedi:

senin normal yollardan düşük mü oldu yoksa kürtajmı yapıldı canım..
gerçi bılemıyorum durumunu ama 6 ay cok bir süre gıbı geldı..bana iki ay verdı doktorum ama ıyımı yapıyorumkötumu bizimde beklemeye nıyetımız yok gıbi okadar...:kedi:

canım ben boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bizede 6 ay fazla geldi haziranın 22 sinde 2 ay olucak 4 ay olunca bırakalım diyoruz ama bence sen 2 ayını doldur derim en fazla 4 ay veriyolar zaten 6 ay dedi benim dr

sibela canım bana sankı sen hamılesın gıbı gelıyo....çünkü ben hamıle kaldıgımda aynı senın gıbı olmustu...gunlerce önceden nasıl bır bel agrısı anlatamam geldı gelıcek kırmızlar yanı ama gelmemıstı...

tekrar söluyorum sen hamılesın sankı....

canım inşallah senin dediğin gibidir,o kadar uzun zamandan beri bekliyorum kii,çok mutlu bir olay olur benim için,tabiki öncelikle hayırlısı olsun tabiii,ama yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum birdendelikafadulden

canım inşallah,evet zaten örnek olarak seni göz önünde bulunduruyorum,seninde çok belirtin yoktu,belki bende de olmadan hamile olurumalkisalkisalkis

canım inşallah senin dediğin gibidir,o kadar uzun zamandan beri bekliyorum kii,çok mutlu bir olay olur benim için,tabiki öncelikle hayırlısı olsun tabiii,ama yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum birdendelikafadulden

canım inşallah hamilesindir ve sağlıklı sıhhatli bi hamişlik geçirir bebişini alırsın kucağına

az önce bi arkadaşımla msn de görüştüm,yurt dışında yaşıyor,o da 5-6 ay evvel düşük yapmıştı,şimdi hamile,esterya özellikle sana söylüyorum,çünki o da bizimle aynı yaşta,valla içim bir hoş oldu,inşallah bende hamileyimdir,inşallah sende hamilesindir,inşallah sırayla hepimiz hamile kalırız canım arkadaşlarım.

canım inşallah hamilesindir ve sağlıklı sıhhatli bi hamişlik geçirir bebişini alırsın kucağına

inşallah canım,ama şu bi kaç günde geçerse şüphelerim iyice artar,ama hamile değilsem inşallah hemen adet olurum çok gecikmesini de istemem,hayırlısı olsun inşallah,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

busemcim beklemeyin bence 6 ay çok uzun 4. aydan sonra bırakın hatta istersen sen 4. ayda bi dr a git kontrol için hem için daha rahat eder

SıBELACIM canım, sgol guzel dileklerin icin,
insallah sende hamilesindir arkadasım.
asilama gunu dahil bugun 5. gunum. ama bir belirtim falan yok. kasıklarımdaki agrıda hafifledi.
Beklemekten baska care yok :) ben diyorum ki haftaya pazar test yaptiriyim babalar gunu ya
pozitif ise guzel supriz olur esime

SİBELACIM canım, sgol guzel dileklerin icin,
insallah sende hamilesindir arkadasım.
asilama gunu dahil bugun 5. gunum. ama bir belirtim falan yok. kasıklarımdaki agrıda hafifledi.
Beklemekten baska care yok :) ben diyorum ki haftaya pazar test yaptiriyim babalar gunu ya
pozitif ise guzel supriz olur esime

canım zaten belirti için çok erken hele bir 10 gün geçsin bakalım,sabret bakalım inşallah güzel güzel belirtilerin oluşur,erkenden öğrenirsin hamile olduğunu:CüvCüv:

Ne guzel konusuyorsun SıBELA , hAKKIMIZ da hayılısı artık..
kafama fazla takmamaya stres yapmamaya ugrasıyorum elimden geldigince :)

Ama su bir gercek ki, zaman gecmiyorrrrrrrrrrrr :)

Ne guzel konusuyorsun SİBELA , hAKKIMIZ da hayılısı artık..
kafama fazla takmamaya stres yapmamaya ugrasıyorum elimden geldigince :)

Ama su bir gercek ki, zaman gecmiyorrrrrrrrrrrr :)

çok haklısın böyle durumlarda zaman geçmiyor,keşke içimizde neler olduğunu gösteren bir alet olsa evimizde,hemen baksak var mı yok mu öğrensek dimi,Çağla Şikel de evime bir tane US aleti almak istiyorum,bebeğin her hareketini görmek istiyorum demiş yaa,bizde alsak ne güzel olur dimikaydirigubbakcemile3

inşallah canım,ama şu bi kaç günde geçerse şüphelerim iyice artar,ama hamile değilsem inşallah hemen adet olurum çok gecikmesini de istemem,hayırlısı olsun inşallah,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
inşallah canım hayırlısı olsun.
busemcim beklemeyin bence 6 ay çok uzun 4. aydan sonra bırakın hatta istersen sen 4. ayda bi dr a git kontrol için hem için daha rahat eder

canım evet haklısın dr ye gitmek istiyorum ama kendi dr me gidersen niye 2 ay daha beklemiyosun der başka dr ye gitmem lazım aslında bi dr ile görüşmüştüm 3-4 ay yeterli demişti olmadı ablamın dr sine felan gidiyim.

günaydın yasemıncım. ben iyiyim çok şükür...guzel haberlerını beklıyor olacagız canım..bak bakalım bebişe napıyomus teyzelerıne guzel guzel haberler gondersın annesınden insallah....

:emir_bebek:

inşallah teyzesi...az kaldı zamanımız bakalım...her seferinde okadar heyecanlanıyorum ki yine başladı pıt pıtlarım.....

X