Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar benim kırmızı kart yolda galiba:roflol::roflol:
heran gelecek gibi sanki ya belim çok ağırmaya başladı,ara arada karnım ağrıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bir yandan daha yeni kürtaj olduğum için gelmesini istiyorum:mymeka:klava: ,bir yandanda gelmemesini:dance::dance:
ama inşallah gelmez ya offf kafam çok karışıkkafamçokkarıştı

canım yaa bence şimdiden bu kadar çelişkiye düşme,bırak gelecekse gelsin kırmızılar,stres yapıyosun boşuna,herşeyde vardır bir hayır.

sanada iyi akşamlar birpericim yarın dörüşürüz

sabinacım hayırlısı canım ya eğer adet olursanda üzülme çünkü en azından bi adet geçirmiş olursun

canım yaa bence şimdiden bu kadar çelişkiye düşme,bırak gelecekse gelsin kırmızılar,stres yapıyosun boşuna,herşeyde vardır bir hayır.

haklısın canım boşuna stres yapıyorum aslında gelirse gelir gelmesse de gelmez artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun

sanada iyi akşamlar birpericim yarın dörüşürüz

sabinacım hayırlısı canım ya eğer adet olursanda üzülme çünkü en azından bi adet geçirmiş olursun
enrikacığım doğrusunu söylemek gerekirse pek üzülmem aslında
dediğin gibi en azından bi adet geçirmiş olurum canım
her işte bir hayır vardır hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım

günaydın prensesler buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
sibelcim hala kırmızılar gelmedi ben diyorumki acabaaa :ecrin_bebek:
yasemiiin çok heyecanlıyım innşallah bugün pıtır pıtır duyucaksın bebişinin sesini zemuszemus

sabinacım bende gördüm fotoğraflarını gerçekten çok hoş bi hanımsın bencede allah sahibine bağışlasın :)

günaydın harikacım canım benim,
kız var yaaa ne dikkatlisin ben olsam 40 kere unuturumkaydirigubbakcemile3
canım ben tahmini yumurtlama günüme göre 14 saydım yaa,son 3 gün içindeyim
yani bugün ve yarında olmazsam gecikme sözkonusu olacak,ama benim daha evvel de çok rotar yaptığı için hemen heveslenmek istemiyorum,zaten fazla bir belirtide yaşamıyorum,göğüslerimde büyüme yok gibi,ama ağrı var,koltuk altıma doğru ve daha çok dokundukça ağrı var,bide gaz olayı var,bide karnımda şişlik var,ama bunların hepsi aynı zamanda adet belirtisi,bekleyip görecez harikam:uhm::uhm:

evet sibelcim ya bütün belirtiler adetle aynı işte mide bulantısı olsa biraz ordan çakçaz köfteyi ama oda yok aman zaten olmasın şanslı anneler olalım biz mide bulantısız geçirelim hamileliğimizi :)
bide eğer adetin haftasonu gelmezse pztye test yap olurmu

sencee erken olmazmı,çıkarmı pazartesi adetim 2-3 gün geçmiş olacak(tabi eğer olmazsam)zaten kendimi tutamam yaparım herhalde,çok garip bişey, bundan 1 hafta 10 gün önce ileri derecede adet belirtisi yaşadım,oldum olacam dedim,şimdi hiç bişey yok,sadece zaman zaman bel ağrısı oluyor,bulantıııı bazen karnım acıktığında oluyor,o da kısa bir zaman olup bitiyor,sence ümit varmıı:1no2:

bence var tabi sibelcim adet olmadığın sürece ümit var
ben önceki hamileliğimde 8 gün bekledim ha bugün gelir yok yarın gelir diye çünkü belirtilerim hep adeti işaret ediyodu ama yanlış sinyal almışım meğer hamileymişim kaydirigubbakcemile3 testi bi yaptım anında kıpkırmızı oldu delikafadulden eşim çok şaşırdı hani 10 dk ya belli oluyodu bu diye,yanii hiiç belli olmuyo canikom ama bence gelmezse sen pzt yap kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…