- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.541
günaydın hepinize canlarım...nasılsınız benden iyilik...saatin 16.00 olmasını bekliyoruz..inşallah güzel haberlerle geliriz teyzelerimize....sibelciğim inşallah hamilesindir..biliyosun benimde belirtim olmamıştı...
günaydın hepinize canlarım...nasılsınız benden iyilik...saatin 16.00 olmasını bekliyoruz..inşallah güzel haberlerle geliriz teyzelerimize....sibelciğim inşallah hamilesindir..biliyosun benimde belirtim olmamıştı...
kızlar biz dün eşimle bişi düşündük dr bize 6 ay demişti korunmayı ama biz 4. aydan sonra korunmayalım diyoruz sizce bi sakıncası olurmu yoksa bekleyelimmi 6 ayy(
senin normal yollardan düşük mü oldu yoksa kürtajmı yapıldı canım..
gerçi bılemıyorum durumunu ama 6 ay cok bir süre gıbı geldı..bana iki ay verdı doktorum ama ıyımı yapıyorumkötumu bizimde beklemeye nıyetımız yok gıbi okadar...:kedi:
sibela canım bana sankı sen hamılesın gıbı gelıyo....çünkü ben hamıle kaldıgımda aynı senın gıbı olmustu...gunlerce önceden nasıl bır bel agrısı anlatamam geldı gelıcek kırmızlar yanı ama gelmemıstı...
tekrar söluyorum sen hamılesın sankı....
canım inşallah senin dediğin gibidir,o kadar uzun zamandan beri bekliyorum kii,çok mutlu bir olay olur benim için,tabiki öncelikle hayırlısı olsun tabiii,ama yazdıklarını okuyunca çok mutlu oldum birdendelikafadulden
canım inşallah hamilesindir ve sağlıklı sıhhatli bi hamişlik geçirir bebişini alırsın kucağına
SİBELACIM canım, sgol guzel dileklerin icin,
insallah sende hamilesindir arkadasım.
asilama gunu dahil bugun 5. gunum. ama bir belirtim falan yok. kasıklarımdaki agrıda hafifledi.
Beklemekten baska care yok :) ben diyorum ki haftaya pazar test yaptiriyim babalar gunu ya
pozitif ise guzel supriz olur esime
Ne guzel konusuyorsun SİBELA , hAKKIMIZ da hayılısı artık..
kafama fazla takmamaya stres yapmamaya ugrasıyorum elimden geldigince :)
Ama su bir gercek ki, zaman gecmiyorrrrrrrrrrrr :)
inşallah canım hayırlısı olsun.inşallah canım,ama şu bi kaç günde geçerse şüphelerim iyice artar,ama hamile değilsem inşallah hemen adet olurum çok gecikmesini de istemem,hayırlısı olsun inşallah,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
busemcim beklemeyin bence 6 ay çok uzun 4. aydan sonra bırakın hatta istersen sen 4. ayda bi dr a git kontrol için hem için daha rahat eder
günaydın yasemıncım. ben iyiyim çok şükür...guzel haberlerını beklıyor olacagız canım..bak bakalım bebişe napıyomus teyzelerıne guzel guzel haberler gondersın annesınden insallah....