Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yok valla ağzımda metalik tat mat yok,bide varya sabah akşam idrarıma bakmaktan bi hal oldum,o tortu nasıl bişeyse bilemedim ben,idrarda tortu nasıl oluyor kii??????????

o nası oluyomuskııı...allaaaa allaaa...

bende valla böle çok takmıstım acaba acaba dıye hamıle cıkmıstım... insan hıssedıyo yaa...

bekleyelım bıraz daha sabırla...az kaldı canım benım....inşallahhhhhh teyze olucazzz

ay benim ağzımda metalik bi tatmı var ne delikafadulden
kirpiklerimde böyle karman çorman gibi kaydirigubbakcemile3
ay birazda karnım ağrıdı galiba :jeyyar:
sibeli kıskandımmı ne laelaelaelaelae

hihoyyythihoyyyt

ya kısım hadı verın artık mutlu haberlerıı aaaaaalkisalkisalkis

belli olmaz kız bi bakarsın bende yok sende var,beni destekleyen bir belirti yokki anacım şöyle güçlü bi belirti olsa da hiç şüphem kalmasa

canlarım benim ya benimkini öğrenmeye daha çok var 3 hafta nerdeyse
şaka yapıyorum ben çok dua ediyorum allahım nolur hepimiz muradımıza erelim bu yaz
şimdi ilk sibelden alıcaz haberi bikaçgün sonra, 10 gün sonrada esteryadan allahım inşallah hayırlısıyla

sibelcim belirti arayıp duruyoruz sabırsızlığımızdan yani ben adet oldum hala midem falan yandımı acaba üstünemi oldum diye düşündüm kafamçokkarıştı
aslında bi belirtinin olmaması moralini bozmasın bak yasemininde olmadı
biz hayırlısını isteyelim yine eniyisi

canlarım benim ya benimkini öğrenmeye daha çok var 3 hafta nerdeyse
şaka yapıyorum ben çok dua ediyorum allahım nolur hepimiz muradımıza erelim bu yaz
şimdi ilk sibelden alıcaz haberi bikaçgün sonra, 10 gün sonrada esteryadan allahım inşallah hayırlısıyla

aminn canımmmm inşallah bu yaz bıtmeden hepimiz hayırlısıyla hamıle kalalım...saglıkla sıhhatle sonuna kadar gıdıp bebeklerımızı nurtopu gıbı kucagımıza alalım allahımmmm sen dualarımızı kabul et yarabbımmm...yüzümüzü güldür allahımm...

valla ben 25 mayısta kürtaj oldum bundan 30 yada 40 gun sonra dedı doktorum canım..

herseyın hayırlısı insallahhhh...

kızlar çok güzel geçti ve ikiz gebelikşüphem var....ama kesin değil 10 gün sonra netleşecek....1 tane meleğimin kalbi atıyor çok şükür onu grdük ama diğerinde kalp atımı yok , gölgede olabilir dedi dr ama 2 tane yolk sac oluşmuş...ikizlerin biri diğerinden üçük olur dedi dr...daha sonra gelişir dedi....ama kesin sonu 23 haziran saat 14.30 da kızlar :))))

Son düzenleme:
ay inanmıyorum yasemin çok mutluyum mutluluktan ağlıyorum arkadaşım canım benim demek duydunuz işte budur yaa hemde ikiz belki amaaan hadi hayırlısıııı

ay canım enim enrikam sorma yaa...çok mutlu oldum kalbini görüne ağlamaya başladım zaten....hayırlısı ise olsun tatlım ikiz ..ay çok mutluyumne diyeceğimi bilmiyorum....

X