Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar hiç üzülmeyin inanın vakti gelince öyle bir oluyorki şaşıp kalıyorsunuz
ben beş senelik evliyim bir tane düşüğüm var ikinci bebeğimde kalp atışı olmadığından kürtaj oldum
ve kürtajdan sonra adet olmadan hamile kaldım çok şükür
beş senedir denemediğim yöntem kalmadı iki kez aşılama oldum çokk ağladım çok üzüldüm zor zamanlar geçirdim.
şimdi hala devam ediyor sınavımız bitmiyor bebeğimde ufak bir sorun çıktı inşallah sağlıklıca sorunsuzca kucağıma alırım.
sizler de üzülmeyin inşallah en hayırlı zamanda bebekleriniz gelsin.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım dua et cok zor zamanlar gecırmısın aynısı benmde basımdan gectı smdı beklıyorum Allah saglıklı bır evlat nasıp etsn dıye ınsallah Rabbım hepımıze nasıp edecek

ınsalllah bebegını saglıkla bı seklde kucagına alırsın canım Allah hepımızın yuzunu guldursn su Ramazan ayında

Allah cennetine almak istemiş bebeklerimizi sabredelelim vakit geçsin yeniden mutlu olalım güzel haberlerle inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorun yoktur yavrunda da çünkü bazen yanlış görebiliyorlar. Ben çok merak ettim kürtajın üstüne nasıl hiç adet görmeden hamile kaldın ? Korunmadın sanırım sonrasında bende korunmasammı diye düşünüyorum çünküde birde bebeğinde çıkan sıkıntının bununla bi ilgisi varmı ? Bana sakın 3 ay beklemeden deneme yoksa yine sorun olur diolar korkuorum

canm ben de 3 ay beklemedim. ama kürtajdan sonraki ilk adeti bekledim çünkü zaten parça da kalmıştı. ilk adeti beklemeni öneriyorum ben de parça kalması açısından tehlikeli olabilir. ama ilk adetini gördükten sonra git bir kontrole. baksınlar parça vs yoksa doktor zaten deneyebilirsiniz diyor. bir de gerçekten hemen o psikolojiye dönmek yıpratıcı oluyor. inşallah en kısa sürede alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırla sağlıkla biter bu streslr ...

Sağol canim inşallah saglicakla alirim kucagima.kurtajdan sonra doktor üç ay korun dedi zaten bizde dusuk sebeplerini arastiracaktik.bir iki kez ilişki oldu ama korunmadik zaten uzun zamandır olmuyordu nasilolsa olmaz dedik daha dogrusu aklimiza bile gelmedi.doktor kizdi düşer dedi rahim hazır olmadigi icin ama bebegim tutundu cok şükür. Bu günlere geldik.bebegimdeki sikinti kesin degil ve kurtajla falan alakası yok.bagirsaginda parlaklık çıktı kesin tani çarşamba konulacak.insallah bir sıkıntı çıkmaz.
Ama sen bir yada iki ay bekle en azindan sonrasinda psikolojik olarak hazir hisssedersen dene.zaten eger rahim kendine gelmişse hamile kalırsın. Allah yardımcınız olsun kimse cok beklemeden evlafina kavussun.

Nerdesin bilmiyorum ama Afyon'daysan Afyon'da bi doktor bulmanı tavsiye ederim.Çünkü bebek tedavilerinde 2 günde bir ultrason a çağırılıyor,yumurta takibi yapılıyor,ayrıca en ufak sıkıntı da doktoruna ulaşmak çok önemli...ben 3 kez aşılama yaptırdım,en sonuncusu tutmuştu ,onu da kaybettik.Kürtajın zararı olduğunu düşünmüyorum.Senin şüphelerin varsa kontrole gitmeni öneririm,yumurtalıklara değil ama rahimde yapışıklık olabilir diye biliyorum,onu da bebek olmazsa şüphe üzerine rahim filmi çektiriyorlar o zaman öğrenilebilinir...Benim doktorum 2 dk içinde kesenin olduğu yeri temizledi,üstüne ultrasonla kontrol etti,ayrıca kontrole gelmeme gerek olmadığını,eğer kanamam fazlalaşırsa sıkıntın olursa gel dedi,3 ay sonra görüşelim diye belirtti...Ben kötü ihtimalleri düşünmüyorum.Sen de gönlünü ferah tut.İnşallah kısa zaman sonra bizlerde hamile kalırız,sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.

kürtajdan sonra 6. günüm ama kanamalar lekelenme gibi geliyor. kürtajdan 47 gün sonra mı adet gördünüz?

anladım canm rahimde yapışıklık sanırım paraca kalırsa oluyormuş sizin de demek istedğiniz buydu galiba?? ben usaktayım afyonda ve izmirde doktor arayışındayız. kürtajdan 3 ay sonra prof. bulmak istiyorum burda iki tane alanında cok iyi doktor var benm takiplerimi yapan ama hasta sayıları cok fazla. düşük yaparken bile adamların telefonumu acmaya zamanları yoktu. o yüzden devlette acile yatışa alınıp kürtaj oldum. dolayısıyla kürtajımı yapan doktoru bile doğru dürüst tanıyamıyorum. su an beklediğim sey adetlerin düzene girmesi. 3 ay korunmadan sonra prof takipçi bulacgım yani en azından ayda 3 kez doktor kontrolüne gidip aradığımda benm acil durumlarımı çözecek birisi lazım..

kürtajdan sonra 6. günüm ama kanamalar lekelenme gibi geliyor. kürtajdan 47 gün sonra mı adet gördünüz?
evet cnm 47. günde adet oldum. kürtajdan sonra doktor 10 gün sonra kontrole gel demişti. kanama için özel olarak gitmedim. sordu kanaman var mı diye. bir kesiliyor bir başlıyor damla damla dedim ultrasonla baktı ufak bir parça kalmış dedi işte. metiler yazdı. adetten sonra yine gel bakalım dedi. 47. günde adet oldum bittiğinde kontrole gittim parça düşmüştü adetimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…