- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.961
parça kalması yapışıklık olacağı anlamına gelmiyor canım. kürtajda endometrium denilen rahimdeki ilk tabaka alınıyor. eğer daha derin yaparsa miyometrium tabakasına da zarar verirse o zaman yapışıklık ihtimali artıyor. yani parça kalmasıyla alakalı bir durum değil. benm parça kaldı ama sonra yine gebe kaldım. o da düştü de gerçi gebe kalmam tüplerimin açık olduğunu gösteriyor.anladım canm rahimde yapışıklık sanırım paraca kalırsa oluyormuş sizin de demek istedğiniz buydu galiba?? ben usaktayım afyonda ve izmirde doktor arayışındayız. kürtajdan 3 ay sonra prof. bulmak istiyorum burda iki tane alanında cok iyi doktor var benm takiplerimi yapan ama hasta sayıları cok fazla. düşük yaparken bile adamların telefonumu acmaya zamanları yoktu. o yüzden devlette acile yatışa alınıp kürtaj oldum. dolayısıyla kürtajımı yapan doktoru bile doğru dürüst tanıyamıyorum. su an beklediğim sey adetlerin düzene girmesi. 3 ay korunmadan sonra prof takipçi bulacgım yani en azından ayda 3 kez doktor kontrolüne gidip aradığımda benm acil durumlarımı çözecek birisi lazım..