- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.961
parça kalması yapışıklık olacağı anlamına gelmiyor canım. kürtajda endometrium denilen rahimdeki ilk tabaka alınıyor. eğer daha derin yaparsa miyometrium tabakasına da zarar verirse o zaman yapışıklık ihtimali artıyor. yani parça kalmasıyla alakalı bir durum değil. benm parça kaldı ama sonra yine gebe kaldım. o da düştü de gerçi gebe kalmam tüplerimin açık olduğunu gösteriyor.anladım canm rahimde yapışıklık sanırım paraca kalırsa oluyormuş sizin de demek istedğiniz buydu galiba?? ben usaktayım afyonda ve izmirde doktor arayışındayız. kürtajdan 3 ay sonra prof. bulmak istiyorum burda iki tane alanında cok iyi doktor var benm takiplerimi yapan ama hasta sayıları cok fazla. düşük yaparken bile adamların telefonumu acmaya zamanları yoktu. o yüzden devlette acile yatışa alınıp kürtaj oldum. dolayısıyla kürtajımı yapan doktoru bile doğru dürüst tanıyamıyorum. su an beklediğim sey adetlerin düzene girmesi. 3 ay korunmadan sonra prof takipçi bulacgım yani en azından ayda 3 kez doktor kontrolüne gidip aradığımda benm acil durumlarımı çözecek birisi lazım..
Canım bana da doktor kürtajdan sonra 4 ay korunun en az dedi ama kürtajın üstüne olduğum ilk adetten sonra kontrole gittim parça kalmamış rahim kendini toplamış psikolojik olarak hazırsanız tekrar deneyebilirsiniz dedi. Ama maalesef kürtajdan sonra hormonlarım çok bozulmuş 10 ay gebe kalamadım prolaktin yüksekliği olmuş ilaç kullandım düşürdük Prolaktini gebe kaldım ama maalesef onu da 5.5 hflıkken kaybettim. Şimdi de eşim varikosel ameliyatı oldu. En az 3 ay umudumuz yok ve ayrıca bu ay ilişki tamamen yasak bize...
Sağol canim inşallah saglicakla alirim kucagima.kurtajdan sonra doktor üç ay korun dedi zaten bizde dusuk sebeplerini arastiracaktik.bir iki kez ilişki oldu ama korunmadik zaten uzun zamandır olmuyordu nasilolsa olmaz dedik daha dogrusu aklimiza bile gelmedi.doktor kizdi düşer dedi rahim hazır olmadigi icin ama bebegim tutundu cok şükür. Bu günlere geldik.bebegimdeki sikinti kesin degil ve kurtajla falan alakası yok.bagirsaginda parlaklık çıktı kesin tani çarşamba konulacak.insallah bir sıkıntı çıkmaz.
Ama sen bir yada iki ay bekle en azindan sonrasinda psikolojik olarak hazir hisssedersen dene.zaten eger rahim kendine gelmişse hamile kalırsın. Allah yardımcınız olsun kimse cok beklemeden evlafina kavussun.
Canım doğru hatta kendini hazır hissediyorsanız hemen kalabilirsin.ben geçen ay 13 haftalık bebegimi kayBettim doktorum kürtaj günü 1 döngü bekle dedi kontrolden sonra sorun olmadığı için hemen birakabilirsin dedi.bu arada sebep kan pihtilasmasi kaybimin. Sizde test yaptırın derim.Kürtajdan sonra kontrolle gidildiğinde parça kalmamışsa 1 ay sonra denemeye başlanılabiliyormuş doğru mu bu acaba ?
Canım bugün gidicektin doktora ne çıktı ? ayrıca bende düşünüyorum hemen hamile kalmayı beklemek istemiyorum 3 ay doktor kızsın bebek saağlıklı olup tutunsun da gerisi mühim deil :)
varikosel ameliyatını ne zaman olmuştu cnm eşin?Geçmiş olsun canım umarım hıp hızlı geçer bu süreç, bende yarın yada cuma kontrole gidicem inşallah bende de parça kalmamıştır da tekrar deneyin der beklemeyiz. Biz zaten çok bekledik varikosel ameliyatı çart çurt artık canıma tak etti
Canım doğru hatta kendini hazır hissediyorsanız hemen kalabilirsin.ben geçen ay 13 haftalık bebegimi kayBettim doktorum kürtaj günü 1 döngü bekle dedi kontrolden sonra sorun olmadığı için hemen birakabilirsin dedi.bu arada sebep kan pihtilasmasi kaybimin. Sizde test yaptırın derim.
varikosel ameliyatını ne zaman olmuştu cnm eşin?
Canim gittim bi sorun olmayacağını söyledi doktorum.insallahta olmaz.allaha siginip sagliklica bebegimin dogmasini bekleyecegim.
Sana gelince eger kendini hazir hissediyorsanve doktorun da bir problem gormuyorsa başla canim.benim iki kaybimda uzun süreli beklemelerden sonra oldu rahim hep temizdi ama ne oldu düştü gelişmedi
Bu bebegim kurtajdan sonra grldi ve bu günlere geldik cok şükür. Yani neyin ne olacağı belli olmaz. Allahim en kisa surede hepinizin kucaklarini doldursun.
hmm anladım cnm. üzüldüm şimdi ya bizim düşükler bozuk sperm morfolojisinden kaynaklanabilir diye eşim varikosel ameliyatı oldu da 1 hafta önce. demek sizin ameliyattan sonra da düşük olduCnm bizim iki sene oluyo
canım sen de pıhtılaşma mı var?nekrotize doku falan diyor ya patolojide sanki benm bildiğim pıhtılaşma da böyle çıkıyor ama. doktorun ne dedi sonucuna
Canım yarın gidicem kontrole bir hafta oldu kürtaj olalı inşallah hemen başlayın der bizde patalojiye gönderdiler ne çıktı yarın öğrenicem inşallah iyidir herşey Eki Görüntüle 1577447
canım sen de pıhtılaşma mı var?nekrotize doku falan diyor ya patolojide sanki benm bildiğim pıhtılaşma da böyle çıkıyor ama. doktorun ne dedi sonucuna
hmm anladım cnm. üzüldüm şimdi ya bizim düşükler bozuk sperm morfolojisinden kaynaklanabilir diye eşim varikosel ameliyatı oldu da 1 hafta önce. demek sizin ameliyattan sonra da düşük olduRabbim tekrarını yaşatmasın inşallah hiçbirimize... çok geçmiş olsun tekrar
cnm bu ilk düşüğün mü? benm ikinci düşüğümde gönderdik patolojiye bunlar çıkmadı bende. normal doku gözlendi yazıyordu. yine de pıhtılaşma testleri yaptırdım düşüğü açıklamayan bir değerde taşıyıcı çıktım.Daha gitmedim canım sonuç bu akşam çıktı yarın 11 de gidicem ya keşke pıhtılaşma olsa coasprin veriolarmış düzeliomuş inşallah öyledir başka kötü birşey yoktur
İnşallah herşey yolundadır canım.pihtilasma var belliki.ayrıca pihtilasma testlerini mutlaka yaptır.coraspin yeterli gelmiyor tek başına iğne de gerekiyor genelde.tekrar aynı acıyı yaşamayı göze alma canım
Canım yarın gidicem kontrole bir hafta oldu kürtaj olalı inşallah hemen başlayın der bizde patalojiye gönderdiler ne çıktı yarın öğrenicem inşallah iyidir herşey Eki Görüntüle 1577447
cnm bu ilk düşüğün mü? benm ikinci düşüğümde gönderdik patolojiye bunlar çıkmadı bende. normal doku gözlendi yazıyordu. yine de pıhtılaşma testleri yaptırdım düşüğü açıklamayan bir değerde taşıyıcı çıktım.
yarın doktorundan tam bilgiyi alırsın ama sana tavsiyem kesinlikle pıhtılaşma testlerini yaptır.doktorun ilk düşüğünse yaptırmak istemeyebilir belki ama senin de yarın gittiğinde aklında olsun eğer doktor istemezse hatırlatırsın bir. coraspinle bir de kan sulandırıcı iğne kullanılıyor pıhtılaşmada. ben de bir sonraki gebeliğimde kullanıcam inş.
nekroz beslenemeyen dokunun ölmesi anlamına geliyor. yani beslenememesi de pıhtılaşmanın damarları tıkamasıyla olabilir. yarın doktorunun söylediklerini yazsana canım ben de merak ettim.
çok düşünmemeye çalış Rabbim yardımcı olacaktır inşallah.inşaallah canm kafam ancak adet olunca rahat edecek.
hiç öyle birşey duymadım ben canım. kürtajdan sonra gittiğimde parça falan yoktu ama yinede rahmin toparlanması için 3 ay korunma süresi verdi.Kürtajdan sonra kontrolle gidildiğinde parça kalmamışsa 1 ay sonra denemeye başlanılabiliyormuş doğru mu bu acaba ?
merhabalar.. kürtajdan ne kadar sonra patoloji sonucunuz çıktı acaba.. ben 19 haziranda kürtaj oldum hala sonuçlar çıkmadı. genetiğine bakılacaktı bebeğin.. bana henüz tahlil yapılmadı doktor hormonların normale dönmesini bekleyelim dedi.. beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?