Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba ben 3.kez dusuk yaptim gecen hafta 1.cisi kese var bebek yoktu6hsftalikti alindi2.de kese disinda kan pihtilari olmus bozuk gebelik3.de ise kesenin icinde olusum var ama gelismemis kalpatisi yok 8.haftada alindi dr coraspirin verdi simdide testler yapilacak umudumu yitirmek istemiyorum benim durumumda olup hamile kalanlar varmi?

Bir oğlum var hiç sorun yaşamamıştım ikinciyi çok istiyorum 3kez denedim pes etmek istemiyorum başına gelem varmı

Bu kist durumunu yaşamış halende kisti olan biri olarak morali yüksek tutmak, stres yapmamak gercekten önemli biliyorum stres yapmamak cok zor...ben dogum kontrol hapı kullandigim halde kistim büyüdü doktor bile şaşirdi cunkü ben kafama takiyodum bu ayda gebe kalamıcam etrafimdaki herkes hamile diye düşüne düşüne canımı sıkıyodum 4 ay kullandim hic bi fayda etmedi...doktor kullanma bari kendi haline birakalim dedi birakinca rahatlayinca küçülme oldu ama tamamen gecmedi

merhaba hanımlar 5 gün önce düşük yaptım hala düzelemedim kendimi çok kötü hissediyorum
Geçmiş olsun Rabbim hiçbirimize tekrar yaşatmasın insAllah... benim 8 ay oldu düşük yapalı inan hem psikolojik olarak hem vücut olarak yeni toparlandım,ilk zamanlar bebegini kaybettiginin farkında olamiyosun zaman geçtikçe acısı çöküyor içine

Benim 4 tane oğlum var çok istiyodum kız olmasını olmadı napalım kısmet böyleymiş

geçmiş olsun pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır canım. illede olacak diye bişi yok ama yaygın bişi. ayrıca ilk gebelikten sonrada oluyormuş yani sadece genetik bişi değil bu. inşallah tekraraı olmaz.

canım senin adına çok sevindim ne güzel bir doktor bulmuşsun. bu doktor ve üniversite hangisi bilgi vermen mümkün olur mu?

canım senin adına çok sevindim ne güzel bir doktor bulmuşsun. bu doktor ve üniversite hangisi bilgi vermen mümkün olur mu?
Canım ben Afyon'dayım,Kocatepe Tıp Fakültesi Hastane'sinde Prof. Dr.Mehmet Yılmazer'e gidiyorum,kendisi infertilite alanında çalışıyor,aynı zamanda kadın doğumun anabilim dalı başkanı...Kendisine çok güveniyorum,çok da memnunum.

Aslında bende yazmak istedim hepinize Allah yardım etsin inanın çok zor durum benim başımada geldi olayı detaylı anlatim ilk evlendiğimizde çocuk olmasını çok istedik özelliklede ben hadi dediğinizde olmadığını da görmüş olduk neyse beş ay denedik artık ben tamam dedim bıraktım dedim düşünmüyorum dedim o ay mucize gibi geldi bebeğim o kadar mutlu olduk ki tarifi imkansız aileler herkes duydu tebrikler herşey yolundaydı kontroller vs cinsiyetini devöğrendik kızım meleğimiz olacaktı ben ilk olduğu için abartıp bir kaç parça kıyafet almıştım neyse 20 haftada ayrıntılı ultrasona girecektik gittiğimizde beni içeri tek aldılar doktorun yüzü değişti inanın aklıma ona birşey olduğu gelmiyordu dedim birşey mi var baktı baktı sorular sordu yüzüme kalbi Durmuş dedi inanın hayattan koptum o an doktorun dedikleri kulağımda çınlıyo eşimi çağırdılar ben kötü elim ayağım titriyor eşim şok ben şok hemen alınması gerek tabi biz inanmak istemedik dedik başka doktorlara gidelim gittik hepsi aynı şeyi dedi ben yatış yaptım suni sancı vs doğum yaptım 9 Nisan doktorun sadece bu binde bir kişide görülür kordon bebeğime 4 kez dolanmış meleğim nefes alamamış küçük kalbi yenik düşmüş geldim eve onun için aldıklarımı kaldırmışlar hiçbirşey kalmamıştı onu hatırlatacak anne yüreği gözüm dalıyordu ve görüntüsü geliyordu aklıma yada minik hareketleri Allah hepimize yeniden bebişler versin ancak öyle teselli olacağız etrafımda hamileleri gördükçe kötü oluyorum çocuk sesine kötü oluyorum herşey dokunuyo her sözü yanlış anlıyorsunuz sizinle hamile olanlar gün sayarken siz geçsin diye sayıyorsunuz bir daha olur mu bilmem bildiğim birşey var ki onla hayat daha güzeldi iki ay geçti ama nasıl geçti bilmiyorum yerdmiym gökte mi bilemedim

Ne mutlu ozaman sana. Bende geç oldu ama bebeğimi kaybettiğim gün doktorumu buldum sanırım. Rabbim tekrar nasip ederse ona devam ederim

O kadar dogru kelimelerle anlatmışinizki yasadiklarinizi bende sizin gibi ayni duygular icerisindeyim bebek isteyince ha deyince olmayacak duygusunu da yasadim tamam ya bu ay takmicam kafama dedigimde hamileydim...benimde kızım olacaktı ama nasip degilmiş..benim 8 ay gecti kaybımın üstünden kendimi yeni yeni topluyorum ilk zamanlar ağlama krizleri kimseyi görmek istememek cok zor günlerdi...

canım benim çok geçmiş olsun. inan bayanın kendini toparlamasıyla alakalıymış yeniden sağlıklı bir hamilelik ihtimali. bende kendimi çok yıpratıyordum ama henüz 10 gün oldu ve çevremde umut verici haberleri duyunca ve dün doktorumla görüşünce kendime geldim. ağustos sonu itibariyle tekrar düşünüyoruz Allahta nasip ederse tekrar o duyguları yaşayabilirim. iyi düşünelim iyi şeyler olsun hepimiz için inşallah

Ve ben anladım ki bir daha özel hastaneye gitmeyeceğim bizim gibi ilk bebeklerini kaybedenler paraya kıyıp dışarıda bi doktora gitmeli inanın ağrılarım için dışarıda doktora gittim o ses tonları bile farklı ben ankaradayım burda gittiğim özel hastaneler beş para etmezmiş

size de sabır diliyorum üstünden ne kadar geçse aklınızdan atamıyorsunuz Allah bir daha yaşatmaz inşallah güzel günleri tekrar görmeyi nasip etsin bize.

Canım cok gecmıs olsun cok sukur kı senın bır dahakıne sebebın yok hastalığın yok bak ben de kaybettım oğlumu 19 haftalıktı mıyom ameliyatı olacagim sımdı sonra deneyecegım benım dogum da 17 mayısta oldu ınsalllah bundan sonra guzel olur hrset

Canim bende pko vardi ilki zor oldu inan tum kurleri denedim dualar ettim etmeye devam ediyorum Allah buyuk cok zor kldim simdi nasil olcak bilmiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama hadi yine ugrastirirsada aklimin bi kosesinden gitmiyo sanada uzuldum meleklerimizin burda yiyecek ekmekleri yokmus Allah bize onlarin sabrini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…