Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Iyi günler. Daha 3 gün oncesine kadar subat anneleri konusundaydim. Bugün burada. Ilk gebeligimdi..Kalbi durduğu için salı günü aldılar. 8. Haftaydi. Genetik test icin gonderdiler. Hemen sonuc belli olsa keske.Haftaya kontrole gidecegim. Bundan sonrasi inşallah daha iyi olur. Hepimiz sağlıklı yolunda giden gebelikler yasayip bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah.

canım çok geçmiş olsun bende ocak anneleri sayfasındaydım. benimde 9 haftalıkken kalbi durdu ve aldılar. Rabbim sabır versin ama ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar iyi oluyosun. Benim genetik test için göndermediler ilk kez böyle bir durum yaşadığım için senin hangi hastanedeydi de ilk gebelik olduğu halde patolojiye gönderdiler? Bir süre ağrın ve ara ara kanaman olabilir. benim 17 gün oldu daha dün kesildi lekelenmelerim. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah hepimize.

Geçmiş olsun ,ben de ocak annesi olmayı planlarken 12 haziran da 7+5 te sonlandı.Hakkımızda hayırlısı olsun,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur.

merhabalar.. bende ocak annesi olacaktım ancak 9 haftalıkken kalbi durdu.. bu benim ikinci kaybım olduğu için genetiğe gönderdiler.. sonuçları bekliyorum.. ilk zamanlar hiç aklımdan çıkmıyordu ama şimdi daha iyiyim. burada bu durumu hatta daha kötülerini yaşayan o kadar çok kişi var ki.. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin...

canm bnm ya bende öyleydim. şubat annelerinden nereye geldim. bnde 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin inşaallah. bende gecen hafta kürtaj oldum patolojiye gitti sonuçlar iyi olsun inşaallah. kanamalrın devam ediyor mu?

Patoloji bir haftada çıktı ama genetik daha uzun süreli sürüyo diye biliyorum, yakında çıkar inşallah bizde genetik bakmadılar pahalı dediler. Siz nerde yaptırdınız ne kadar verdiniz ayıptır sorması...

cnm patoloji sonucunu götürdün mü doktora ? ne dedi?

benim 6 hafta sonra çıktı patoloji canım

Canim benim ilk gebeligim ilk kaybim. Medicana hastanesi. Pco lu olduğum için belki doktorum sebepleri birinciden ogrenip ona göre yol izlemeyi dusunmustur bilmiyorum.3. Gun bugun hala kanamam var diyordum demek ki daha uzun surecek. Kanamalar bittikten sonra mi özel hayatimiza tekrar donebiliyoruz?

Amin insallah isteyen herkese nasip etsin. sali günü oldum kurtaj kanamalarim ve hafif adet agrisi gibi agrilarim devam ediyor.

15 gün ilişki yasak canım. Kanama olmasa da rahim toparlanması rahmin içindeki yaranin geçmesi ve enfeksiyon oluşmaması için.aman diyim dikkat et

15 gün ilişki yasak canım. Kanama olmasa da rahim toparlanması rahmin içindeki yaranin geçmesi ve enfeksiyon oluşmaması için.aman diyim dikkat et
Teşekkürler canım. Kurtajdan sonra doktorumu görmedim salı günü kontrole gidecegim gerekli uyarilarda bulunur sanirim. Gerci kurtaj sonrasi soylemesi gerekirdi ama iyi ki burasi var.

hım belkide ondandır canım. bende herhangi bir rahatsızlık yoktu bakmamıza hiç gerek yok %70 tekrarlamayacak dedi. 15 gün boyunca ilişki yasak demişti doktor bize. 1.haftadan sonra kanama falan kalmıyo ara ara lekelenme oluyo ama ansızın olduğu için ped ile yaşamaya başlamıştım resmen. İnşallah senin hemen normale döner.

cnm patoloji sonucunu götürdün mü doktora ? ne dedi?

Canım dün gittim dr bi sorun yok sonucunda dedi sadece iltihaplıymış niye öyle dedim bi cevap vermedi yani herşey olabilir çok önemli değil dedi. Ve şuanda parça varmış 10 gün sonra gel parçalar gitmiş olmazsa ilaç veririm dedi. Ve parçalar olduğu için hemen gebelik düşünmeyin parçalar varken yeni bebek tutunmaz dedi Beklemek çok zor gelio

Canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü geçen hafta bende şubat anneleri konusundaydım ve bugün ben de buradayım. 1 temmuzda kalbinin durduğunu öğrendim 2 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalıktı benimde bebeğim. Bende genetiğe göndermediler ilk gebelikte genetik inceleme yapmıyoruz dediler. Sadece patolojide bakıldı ve bir sorun ok dedi dr sadece iltihaplı dedi. seninkini de belki patolojiye göndermişlerdir. Eğer öyleyse bi haftada çıkıo sonuç

Dediğin gibi belki patolojidir ben mi yanlıs anladim acaba :/ peki patoloji için ayrıca test parası aldilar mi biz 300 lira verdik

Insallah bir haftada biter sicaklarda ped hic çekilmiyor :| agrilarin filan devam etti mi peki? Bende ilk günlerde bir sey yoktu dün gece cok fena ağrım oldu adet olacakmış gibi.

Aynen canım öyle bir günde bunu sormak kimsenin aklına gelmez ama doktorun söylemeliydi. Burada birbirimizi doktorlardan daha iyi aydinlatabiliyoruz çok şükür. 10.gün kontrole git inşallah herşey yolundadır.

Dediğin gibi belki patolojidir ben mi yanlıs anladim acaba :/ peki patoloji için ayrıca test parası aldilar mi biz 300 lira verdik

Yok bizde ayrıca para almadılar kürtajdan sonra bize sormadan göndermişler ozaman seninki patoloji artı genetik testidir biraz uzun sürebilir kromozom inceleyecekleri için cnm inşallah hayırlı haberler alırsın

bugün aradılar genetik sonucumuz çıkmış. patoloji sonucundan bahsetmediler hiç. bu gün sorucam..benim ikinci kayıp olduğu için devlet karşılıyor dediler. özel hastaneye gidiyorum devlet memuruyum (öğretmen) ücret ödemeyeceksin dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…