• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canim bende pko vardi ilki zor oldu inan tum kurleri denedim dualar ettim etmeye devam ediyorum Allah buyuk cok zor kldim simdi nasil olcak bilmiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama hadi yine ugrastirirsada aklimin bi kosesinden gitmiyo sanada uzuldum meleklerimizin burda yiyecek ekmekleri yokmus Allah bize onlarin sabrini versin.
Amın canım bırbırımze destek olup allaha sıgınacagız caremız yok benım ıstedıkten ıkı ay sonra olmustu seninde besıncı ayda olmus sanırım hıcde gec degıl millet yıllarca ugrasıyor arkadasım cok sukur bızım oldu bundan sonrakıde saglıklı olacak allahın ıznıyle ınanıyorum ben

Canim bende pko vardi ilki zor oldu inan tum kurleri denedim dualar ettim etmeye devam ediyorum Allah buyuk cok zor kldim simdi nasil olcak bilmiyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama hadi yine ugrastirirsada aklimin bi kosesinden gitmiyo sanada uzuldum meleklerimizin burda yiyecek ekmekleri yokmus Allah bize onlarin sabrini versin.
Bende de kist var bende zor gebe kalmıştim ve bende ne kadar kür varsa denemiştim en son incirle havuç kürünü yapmıştim o ay hamile oldugumu ögrendim Rabbim ne zaman isterse o zaman veriyo...Rabbim bizlerede evladımizı kucagimiza almayı nasip edecek inaniyorum

Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen gecen ayın yani Mayısın 16 sında ikinci düşüyümü yaptım ilki bayıltarak ikincide yani son düşüyüm suni sancıyla oldu ve suan aradan tam 47 gün gecti ve ben hala adet olmadım hamile olma ihtimalim nedir aranızda yaşayan varmı yardım edin lütfen

Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen gecen ayın yani Mayısın 16 sında ikinci düşüyümü yaptım ilki bayıltarak ikincide yani son düşüyüm suni sancıyla oldu ve suan aradan tam 47 gün gecti ve ben hala adet olmadım hamile olma ihtimalim nedir aranızda yaşayan varmı yardım edin lütfen
canım benimde ikinci gebelik kaybımdan sonra 48. günde adet oldum. rahmin toparlanması geç oluyor sanırım. gebe olduğunu zannetmiyorum ben zaten düşükten hemen sonra önermiyor doktorlar rahim kendini toplasın diye. korunmuş muydunuz bu sürede?

Canım ben Afyon'dayım,Kocatepe Tıp Fakültesi Hastane'sinde Prof. Dr.Mehmet Yılmazer'e gidiyorum,kendisi infertilite alanında çalışıyor,aynı zamanda kadın doğumun anabilim dalı başkanı...Kendisine çok güveniyorum,çok da memnunum.
canm meraba bende gecen hafta içinde düşük yaptım, 7 haftalık bebeğimi kaybettim. rahim temizlenmediği için kürtaj oldum, bu tavsiye ettiğin doktor kadın doğum uzmanı mı? hastanede görev yapıyor mu?

Aslında bende yazmak istedim hepinize Allah yardım etsin inanın çok zor durum benim başımada geldi olayı detaylı anlatim ilk evlendiğimizde çocuk olmasını çok istedik özelliklede ben hadi dediğinizde olmadığını da görmüş olduk neyse beş ay denedik artık ben tamam dedim bıraktım dedim düşünmüyorum dedim o ay mucize gibi geldi bebeğim o kadar mutlu olduk ki tarifi imkansız aileler herkes duydu tebrikler herşey yolundaydı kontroller vs cinsiyetini devöğrendik kızım meleğimiz olacaktı ben ilk olduğu için abartıp bir kaç parça kıyafet almıştım neyse 20 haftada ayrıntılı ultrasona girecektik gittiğimizde beni içeri tek aldılar doktorun yüzü değişti inanın aklıma ona birşey olduğu gelmiyordu dedim birşey mi var baktı baktı sorular sordu yüzüme kalbi Durmuş dedi inanın hayattan koptum o an doktorun dedikleri kulağımda çınlıyo eşimi çağırdılar ben kötü elim ayağım titriyor eşim şok ben şok hemen alınması gerek tabi biz inanmak istemedik dedik başka doktorlara gidelim gittik hepsi aynı şeyi dedi ben yatış yaptım suni sancı vs doğum yaptım 9 Nisan doktorun sadece bu binde bir kişide görülür kordon bebeğime 4 kez dolanmış meleğim nefes alamamış küçük kalbi yenik düşmüş geldim eve onun için aldıklarımı kaldırmışlar hiçbirşey kalmamıştı onu hatırlatacak anne yüreği gözüm dalıyordu ve görüntüsü geliyordu aklıma yada minik hareketleri Allah hepimize yeniden bebişler versin ancak öyle teselli olacağız etrafımda hamileleri gördükçe kötü oluyorum çocuk sesine kötü oluyorum herşey dokunuyo her sözü yanlış anlıyorsunuz sizinle hamile olanlar gün sayarken siz geçsin diye sayıyorsunuz bir daha olur mu bilmem bildiğim birşey var ki onla hayat daha güzeldi iki ay geçti ama nasıl geçti bilmiyorum yerdmiym gökte mi bilemedim
tatlım zor zamanlar geçirmişsin Allah sağlık ve sabır versin. ilk gebeliğin miydi

kızlar gecen hafta içinde düşük yaptım, rahim temizlenmediği için kürtaj oldum. kürtajdan 3 gün geçti ama kasıklarımda agrı devam ediyor günde 2 kez ağrı kesici kullanıyorum. kürtajımı yapan doktoru pek tanımadığım için rahat değilim. acaba kürtajdan sonra agrı ne kadar devam ediyor? kanamalarım damla damla geliyor kesiliyor tekrar damla halinde geliyor.? sizde böyle durum oldu mu? Allah hepimize saglıklı gebelikler nasip etsin

kızlar gecen hafta içinde düşük yaptım, rahim temizlenmediği için kürtaj oldum. kürtajdan 3 gün geçti ama kasıklarımda agrı devam ediyor günde 2 kez ağrı kesici kullanıyorum. kürtajımı yapan doktoru pek tanımadığım için rahat değilim. acaba kürtajdan sonra agrı ne kadar devam ediyor? kanamalarım damla damla geliyor kesiliyor tekrar damla halinde geliyor.? sizde böyle durum oldu mu? Allah hepimize saglıklı gebelikler nasip etsin
Canım benim kürtaj olalı 11gün oldu ve hala aralıklarla lekeler geliyor bazen kırmızıda olabiliypr. Ağrılarım ise 1hafta sürdü. Korkmana gerek yok tatlım. Allah sabır versin çok geçmiş olsun

Merhaba bende bebeğimi kaybettim, özetlemek gerekirse eşim varikosel ameliyatı oldu ve sperm sayısı düşük bende ise troit ve polikistlikover var. Bize sizin çocuğunuz olmaz demişlerdi fakat ben 1 haziran berat kandili gecesi hamile olduğumu öğrendim nedense hiç inanamadım, bu arada hep kontrollere gittim geldim derken 1 temmuzda 9+0 da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik ve 2 temmuzda kürtaj oldum. Şimdi içim hep eksik hep bi korku var. Hem hemen hamile kalmam gerek gibi hemde bir daha olmayacak diye aynı şeyler yaşınıcak diye korkuyorum. Doktor 3 ay korunun dedi ama ben istemiorum :(

Aslında bende yazmak istedim hepinize Allah yardım etsin inanın çok zor durum benim başımada geldi olayı detaylı anlatim ilk evlendiğimizde çocuk olmasını çok istedik özelliklede ben hadi dediğinizde olmadığını da görmüş olduk neyse beş ay denedik artık ben tamam dedim bıraktım dedim düşünmüyorum dedim o ay mucize gibi geldi bebeğim o kadar mutlu olduk ki tarifi imkansız aileler herkes duydu tebrikler herşey yolundaydı kontroller vs cinsiyetini devöğrendik kızım meleğimiz olacaktı ben ilk olduğu için abartıp bir kaç parça kıyafet almıştım neyse 20 haftada ayrıntılı ultrasona girecektik gittiğimizde beni içeri tek aldılar doktorun yüzü değişti inanın aklıma ona birşey olduğu gelmiyordu dedim birşey mi var baktı baktı sorular sordu yüzüme kalbi Durmuş dedi inanın hayattan koptum o an doktorun dedikleri kulağımda çınlıyo eşimi çağırdılar ben kötü elim ayağım titriyor eşim şok ben şok hemen alınması gerek tabi biz inanmak istemedik dedik başka doktorlara gidelim gittik hepsi aynı şeyi dedi ben yatış yaptım suni sancı vs doğum yaptım 9 Nisan doktorun sadece bu binde bir kişide görülür kordon bebeğime 4 kez dolanmış meleğim nefes alamamış küçük kalbi yenik düşmüş geldim eve onun için aldıklarımı kaldırmışlar hiçbirşey kalmamıştı onu hatırlatacak anne yüreği gözüm dalıyordu ve görüntüsü geliyordu aklıma yada minik hareketleri Allah hepimize yeniden bebişler versin ancak öyle teselli olacağız etrafımda hamileleri gördükçe kötü oluyorum çocuk sesine kötü oluyorum herşey dokunuyo her sözü yanlış anlıyorsunuz sizinle hamile olanlar gün sayarken siz geçsin diye sayıyorsunuz bir daha olur mu bilmem bildiğim birşey var ki onla hayat daha güzeldi iki ay geçti ama nasıl geçti bilmiyorum yerdmiym gökte mi bilemedim

Çok geçmiş olsun :(

canım benim çok geçmiş olsun. inan bayanın kendini toparlamasıyla alakalıymış yeniden sağlıklı bir hamilelik ihtimali. bende kendimi çok yıpratıyordum ama henüz 10 gün oldu ve çevremde umut verici haberleri duyunca ve dün doktorumla görüşünce kendime geldim. ağustos sonu itibariyle tekrar düşünüyoruz Allahta nasip ederse tekrar o duyguları yaşayabilirim. iyi düşünelim iyi şeyler olsun hepimiz için inşallah

Geçmiş olsun seıin bu yazıyı yazdığın sıralarda bende hastanede kürtaj oluyordum daha 2 gün oldu ama hala inanamıyorum, ne hamile kaldığıma inanabildim ne de kaybettiğime :( Aramızda 10 gün var sen ağustos sonu gibi tekrar deneyecaksen bizde eylülde deneyebilirmiyiz acaba ? doktor 3 ay bekleyin dedi ama beklemek istemiorum içimde bi eksiklik var hemen doldurmak istiyorum :(

canm meraba bende gecen hafta içinde düşük yaptım, 7 haftalık bebeğimi kaybettim. rahim temizlenmediği için kürtaj oldum, bu tavsiye ettiğin doktor kadın doğum uzmanı mı? hastanede görev yapıyor mu?

Geçmiş olsun tatlım,ben de 12 haziran da 7 hafta 5 günlükken sağlıksız gebelik olduğundan kürtaj oldum .Prof .dr. Mehmet Yılmazer kadın doğumcu,tıp fakültesi hastanesinde görev yapıyor.20 günde bir 100 tl yatırıyorsun.Yalnız yeni hasta alımında bazı dönemler kabul edemiyor,çok yogun oldugunda erteleyebiliyor.Tıp fakültesinden yine prof.olan Gülengül hanım var,O da çok iyi bir doktor,ordaki doktorların hepsi çok iyi bence,tavsiye ederim.

canım ,benim de damla damla kanama 7 gün sürdü,ağrı 2-3 gün boyunca devam etti,Agrı kesici ve antibiyotikle atlattım.Ayakta kaldığım,yorulduğum gün 5.gün kanamam arttı,6.gün yerimden kalkmadım,sonra yavaşca kesildi.

canım ,benim de damla damla kanama 7 gün sürdü,ağrı 2-3 gün boyunca devam etti,Agrı kesici ve antibiyotikle atlattım.Ayakta kaldığım,yorulduğum gün 5.gün kanamam arttı,6.gün yerimden kalkmadım,sonra yavaşca kesildi.
anladım canm cok gecmiş olsun. ilk gebeliğimdi. nasip olmadı, düşük yaptıgımı öğrendiğim an kendi doktorumu arayamadan acile gittik. acildeki kadın doğumcuyu tanıdğım bi doktor değildi. hemen kürtaja aldı kanama cok oldugu için parca kalmış almam lazım dedi. bende kürtajı oldum. kürtajın riskleri varmı acaba yumurtalıklara zararı var mı ki :(

Geçmiş olsun tatlım,ben de 12 haziran da 7 hafta 5 günlükken sağlıksız gebelik olduğundan kürtaj oldum .Prof .dr. Mehmet Yılmazer kadın doğumcu,tıp fakültesi hastanesinde görev yapıyor.20 günde bir 100 tl yatırıyorsun.Yalnız yeni hasta alımında bazı dönemler kabul edemiyor,çok yogun oldugunda erteleyebiliyor.Tıp fakültesinden yine prof.olan Gülengül hanım var,O da çok iyi bir doktor,ordaki doktorların hepsi çok iyi bence,tavsiye ederim.
sagol canm size de geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhat versin rabbim tekrar hamilelik nasip etsin sağlıkla kucagımıza alalım inşaallah.. su sıralar iyi bir doktora ihtiyacımız var afyon ve izmirde arıyoruz..bu söyledğin doktorları değerlendireceğim..

Canım benim kürtaj olalı 11gün oldu ve hala aralıklarla lekeler geliyor bazen kırmızıda olabiliypr. Ağrılarım ise 1hafta sürdü. Korkmana gerek yok tatlım. Allah sabır versin çok geçmiş olsun
anladım canm bende ilk gebelik oldugu için endişeliym kürtajın zararı var mı bilmiyorum. cevremde cogu insan ilk gebelikte kürtaj riskli keşke olmasaydın diyor. bi taraftan doktorların söyledikleri derken kafam allak bullak oldu. adet agrısı gibi agrılarım kramplarım giriyor arada. yumurtalıklara zararı olur diye korkuyorum.

Canım benim de kürtajdan 10 gün sonra kanamam kesilip kesilip başlıyordu damla damla kontrole gittiğimde doktor parça kaldığını söyledi metiler diye bir ilaç verdi onu kullandım kesildi kanama parçayı da 47 gün sonra gelen adetimle attım tekrar kürtaja gerek kalmadı çok şükür

Geçmiş olsun seıin bu yazıyı yazdığın sıralarda bende hastanede kürtaj oluyordum daha 2 gün oldu ama hala inanamıyorum, ne hamile kaldığıma inanabildim ne de kaybettiğime :KK43: Aramızda 10 gün var sen ağustos sonu gibi tekrar deneyecaksen bizde eylülde deneyebilirmiyiz acaba ? doktor 3 ay bekleyin dedi ama beklemek istemiorum içimde bi eksiklik var hemen doldurmak istiyorum :KK43:
Canım bana da doktor kürtajdan sonra 4 ay korunun en az dedi ama kürtajın üstüne olduğum ilk adetten sonra kontrole gittim parça kalmamış rahim kendini toplamış psikolojik olarak hazırsanız tekrar deneyebilirsiniz dedi. Ama maalesef kürtajdan sonra hormonlarım çok bozulmuş 10 ay gebe kalamadım prolaktin yüksekliği olmuş ilaç kullandım düşürdük Prolaktini gebe kaldım ama maalesef onu da 5.5 hflıkken kaybettim. Şimdi de eşim varikosel ameliyatı oldu. En az 3 ay umudumuz yok ve ayrıca bu ay ilişki tamamen yasak bize...

Geçmiş olsun seıin bu yazıyı yazdığın sıralarda bende hastanede kürtaj oluyordum daha 2 gün oldu ama hala inanamıyorum, ne hamile kaldığıma inanabildim ne de kaybettiğime :KK43: Aramızda 10 gün var sen ağustos sonu gibi tekrar deneyecaksen bizde eylülde deneyebilirmiyiz acaba ? doktor 3 ay bekleyin dedi ama beklemek istemiorum içimde bi eksiklik var hemen doldurmak istiyorum :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun öncelikle acısının hiç geçmediğini ama insanoğlunun alışabildiğini söyleyebilirim kendimden örnek vererek. Doktor 3adet dönemi dedi bize eğer düzenli adet olursam ağustos sonrası yeniden düşüneceğiz. Kürtajı ilk adet dönemin say dedi. Sizde bu durumda düzenli adet olursan eylül itibariyle düşünebilirsiniz. Buarada bende 9+0da kaybettim bebeğimi

anladım canm bende ilk gebelik oldugu için endişeliym kürtajın zararı var mı bilmiyorum. cevremde cogu insan ilk gebelikte kürtaj riskli keşke olmasaydın diyor. bi taraftan doktorların söyledikleri derken kafam allak bullak oldu. adet agrısı gibi agrılarım kramplarım giriyor arada. yumurtalıklara zararı olur diye korkuyorum.
İyi bi doktor yaptığı sürece bi zararı yok canım. Hem mecburduk hepimiz yoksa keyfine yaptıranlar için öyle dediklerini biliyorum bende içini ferah tut olumlu düşün olurmu

Back