Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ya kızlarr 5 ay geçtibebeğimi duşureli hala bişy yok yaa.. Sizlerin kaç ay olduu
benim daha yeni canım bir ay olmadı da strese girme Allahım inşallah nasip eder ama öncelikle olmuyor diye stres olma oluruna bırakmaya çalış hayırlısını iste inşallah hayırlı zamanda ve en kısa zamanda olur canım

Kızlar dün gece dusuk yaptım gözümün önüne geldikçe cok kotu oluyorum düşükten sonra 72 saat icinde yapılması gereken bi iğne falan var diye duymuştum Dr oyle bisey yok dedi ve sadece ağrı kesici bide antibiyotik iğne yaptı. Baska bisey varmı eşimle benim kanım uyuşmazlığım var ama 1 Mayıs'ta zaten iğnesini olmuştum Dr bi daha olmana gerek yok dedi

geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben de kürtaj oldum umarim en kısa zamanda tekrar bebişin olur sağsalim kucağına alırsın

geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş biliyorum çok zor ben de kürtaj oldum umarim en kısa zamanda tekrar bebişin olur sağsalim kucağına alırsın
Inan bende üzüldüm ama zaten 15 gundur kanamam vardı o kadar ilac kullandım ama yine tutunamadı. Aynen oyle hayırlısı neyse o olsun âmin Cnm Allah isteyen. Herkese nasip etsin

çok geçmiş olsun
kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmalı ama 1 hafta önce olmuş gerek yok bencede. banada kürtaj olmadan 1 hafta önce yaptılar. kalbi zayıf atıyordu bebeğimin. ama işe yaramadı. sonra bidaha yapmadılar. hakkımızda hayırlısı bu yıpratıcı süreçleri unuttursu ulu Rabbim.

Kızlar dün gece dusuk yaptım gözümün önüne geldikçe cok kotu oluyorum düşükten sonra 72 saat icinde yapılması gereken bi iğne falan var diye duymuştum Dr oyle bisey yok dedi ve sadece ağrı kesici bide antibiyotik iğne yaptı. Baska bisey varmı eşimle benim kanım uyuşmazlığım var ama 1 Mayıs'ta zaten iğnesini olmuştum Dr bi daha olmana gerek yok dedi

benm ikinci düşükten sonra 11 ay olmadı cnm prolaktin yüksek kalmış meğersem ilaç kullandım gebelik oldu hemen2. ayda ama o da düştü malesef.
Acaba pıhtılşmamı var sende ki. Blki ondan duşmştr..
bu dwdiğin ilacı kendi kafama gore kullanabilio muyum bnn

Acaba pıhtılşmamı var sende ki. Blki ondan duşmştr..
bu dwdiğin ilacı kendi kafama gore kullanabilio muyum bnn
yok cnm çok ağır bir ilaç kesinlikle kullanma prolaktinin yüksek dğilse. ben ilkinde ancak 15 gün dayanabildim bıraktım tam düşmemişti sonra bir daha başladım ve zorla düşene kadar içtim. pıhtılaşmadan kaynaklanmadığını söylüyor gittiğim bütün doktorlar. karyotip analizi yapılmamıştı bana ve eşime dün verdim 1.5 aya çıkacak işte sonuçlar beklemedeyim.

sen adetin3. günü hormonlarına baktır bir. orda belli oluyor prolaktin nasılmış yüksek mi falan. baktırdın mı hiç?

hormona baktrfım. Prolaktin de içinde mi oluyor..
dktr herşy yolunda dedii.
bnde pıhtılşma var. Kayıplarım ondan kaynaklnmış

Kizlar benm bi kere dusuk oldu zaten zor gebe kaliyorm tup bebek filan ugrasyrm anlicagnz sizce bi kere dusuge yapmmi pihtilasma testni filan bilemedm biturlu ya drda gerek yok dedi ama

Kızlar merhaba benim bebeğim de 7 haftalıkken gelişimi durdu şuan doktor 20 düşmesini bekleyelim dedi. Kürtajından çok korkuyorum, düşmesi için ilaç varmış bilen var mi. Yada benim gibi bekleyen.

Çok geçmiş olsun. Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasin ben de bekliyorum düşmesi için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…