- 2 Temmuz 2010
- 688
- 635
- 208
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.641
AA sen neden düşmesini bekliyorsunÇok geçmiş olsun. Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasin ben de bekliyorum düşmesi için(
Canım şimdi gördümKızlar merhaba benim bebeğim de 7 haftalıkken gelişimi durdu şuan doktor 20 düşmesini bekleyelim dedi. Kürtajından çok korkuyorum, düşmesi için ilaç varmış bilen var mi. Yada benim gibi bekleyen.
Benimki tüp bebekti.Canım şimdi gördümbenimde 15 gun kanamam oldu sonra düşük Yaptım belki sende düşük yaparsın
15 gun kanamaydı Cnm ama tutunmasını bekledik kese vardır gelişimde bişey yoktu ama tutunamamıs problemliymiş zaten Hayırlısı olsun kaderımız böyleymiş
Benimki tüp bebekti.
Onlara bisey olmasın diye ilaçlar iğneler kullandık şimdi düşsün diye dua ediyoruz ne acı. 25gün kanama çok fazla. Dr alalım demedi mi, ve sana zor olmadimi canım
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Çok üzüldüm
Benimki tüp bebekti.
Onlara bisey olmasın diye ilaçlar iğneler kullandık şimdi düşsün diye dua ediyoruz ne acı. 25gün kanama çok fazla. Dr alalım demedi mi, ve sana zor olmadimi canım
Hangi kafadaysam artık, rakamları hep yanlış yazmisim15 gun kanamaydı Cnm ama tutunmasını bekledik kese vardır gelişimde bişey yoktu ama tutunamamıs problemliymiş zaten Hayırlısı olsun kaderımız böyleymiş
Yukardaki cevaba alıntı yapamamistimÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Çok üzüldümRabbim tez zamanda hayırlısıyla bu durumdan sağlıcakla kurtulmayı ve inşallah daha sonra tekrar bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin. Bende 5 ay önce düşük yaptım hala uğraşıyorum bebeğim olsun dıye ama nasip olmadı işte. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sagolasin canım, Rabbim inş daha fazla aratmaz sana da.Başka dr gittim.maalesef aynı oluşmuş ama canlanmamış 7 haftalıkmis.hala hiç bi ağrı ve lekelemem yok. Düşmeyecek sanırım. Kürtaj zarali olduğu için düşsün diye dua ediyorum. Düşük öncesi nasıl bi hal oluyorki
Canim ben sana anlatayım. biz kalp atışını duymuştum ancak gelişimi durmus ve kalp atışı da 8. Haftada durmus. Ben kontrole gittiğimde öğrendim. Yaklaşık 11.11.haftanin icindeydik 10 haftalik tık ama 8 haftalik gözüküyor duK. Tüp bebek değildi ancak ben tüp bebekte kullanılan bazı ilaçları kullandım belki bilirsin crinone jel i. Ve iğne kullandım. Düşük için hastaneye yattim önce bir ilaç verdiler bebek kendiliğinden düşsün ve kurtaj olmuyayım diye ancak bebek düşmedi. Sonra dozu arttır dilar yine düşmedi. Dr ilk gebeliğim olduğu için bekleyelim dedi ancak ne kanama ne ağrı bir türlü olmadı. Dozu yine arttırDilar . Biz gece hastane de kaldık. Ancak uine düşük gerçekleşmedi. Yarın tasi dr dedi ki bu böyle olmaz daha fazla bekletemem bu kadar doza düşmediyse daha düşmez. Bebek sana da zarar verebilir dedi ve kurtaj oldum. Ve 2 Dr gozuktum ikiside ayni şeyleri dedi o progesteron takviyeler i düşük olmasını engellemiş dedi. Yani sana diyeceğim o ki eğer çok fazla benim gibi progestan takviyesi aldiysan bekletme ve git kurtaj ini ol. ne yazikki kendiliğinden dusmuyorSagolasin canım, Rabbim inş daha fazla aratmaz sana da.Başka dr gittim.maalesef aynı oluşmuş ama canlanmamış 7 haftalıkmis.hala hiç bi ağrı ve lekelemem yok. Düşmeyecek sanırım. Kürtaj zarali olduğu için düşsün diye dua ediyorum. Düşük öncesi nasıl bi hal oluyorki
Canim benim kanamam bitmedi bugün 14. Gun. Lekelenme şeklinde oluyor. Hiç kontrole gitmedim bu hafta ici gidicem inş. Korkuyorum inş bir aksilik olmaz diye.canım bkle, benim 13 haftalıktı kendiliğinden düştü kürtaj yapılmadı, seninki çok ufak kesin düşer progestan kullandıysan daha gec düşer yarın tekrar ultrasonla bakılcak bakalım inş aksilik yoktur da temiz çıkar ne yapalım
Canım ben düşük öncesi aşırı bel ve sırt ağrısı çektim normal bir ağrı değildi sanki belim yerinden çıkacak gibiydi. Unutamıyorum o günleri. Çok şükür ki kürtaj olmadım ama kürtaj herkeste aynı sonuçlar mı doğuruyor öğrendin mi iyice canım? Amin Allah razı olsun Rabbim kimseye aratmasın inşallahSagolasin canım, Rabbim inş daha fazla aratmaz sana da.Başka dr gittim.maalesef aynı oluşmuş ama canlanmamış 7 haftalıkmis.hala hiç bi ağrı ve lekelemem yok. Düşmeyecek sanırım. Kürtaj zarali olduğu için düşsün diye dua ediyorum. Düşük öncesi nasıl bi hal oluyorki
Ve tüm o ağrıdan sonra ilk önce kahverengi leke oluştu ben yerleşme kanaması sandım ama malesef sonra kanama kırmızıya dönüştü ve bebeğim düştüSagolasin canım, Rabbim inş daha fazla aratmaz sana da.Başka dr gittim.maalesef aynı oluşmuş ama canlanmamış 7 haftalıkmis.hala hiç bi ağrı ve lekelemem yok. Düşmeyecek sanırım. Kürtaj zarali olduğu için düşsün diye dua ediyorum. Düşük öncesi nasıl bi hal oluyorki
Canim benim kanamam bitmedi bugün 14. Gun. Lekelenme şeklinde oluyor. Hiç kontrole gitmedim bu hafta ici gidicem inş. Korkuyorum inş bir aksilik olmaz diye.
Ins. Canim ya bende öyle dusunuuorum ancak bir yandan da korkuyorum bakalım gidince öğreni cem. Senin kaçıncı günün. Kanaman çokmu nasil
- bencede mutlaka git ama benimde devam ediyor, normal bence rahim ancak temizlenir diye düşünüyorum ben
Ins. Canim ya bende öyle dusunuuorum ancak bir yandan da korkuyorum bakalım gidince öğreni cem. Senin kaçıncı günün. Kanaman çokmu nasil
canım normal ağrının olması ben bir hafta hem hafif hem de biraz fazla kasık ağrılı günler geçirdim ama şükür bir hafta sonra ağrılarım geçti sadece geçen gün oldu bir kere daha ama bi daha da yaşamadım korkma yani geçici canımKızlar cuma günü düşük yapmıştım bugün cok ağrım var ve kanamamda normal mi?
kimisinin biraz daha uzun sürer korkma canım ama tabi kontrolüne git yakında lekelenmelerinde geçer inşallah geçmiş olsunCanim benim kanamam bitmedi bugün 14. Gun. Lekelenme şeklinde oluyor. Hiç kontrole gitmedim bu hafta ici gidicem inş. Korkuyorum inş bir aksilik olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?