• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam herkese bende bu sabaha kadar 7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak..:KK43:
hayırlısı olsun canım durumunu çok iyi anlıyorum ben de 20 gün önce kürtaj oldum Rabbim en hayırlısını bilendir kuşkusuz umarım son gittiğinde mucize olur da bebeğinin kalp atışları duyulur

canımmm hiç üzülme 2 ay bekle rahmin toparlansın hemen incir falan tüketmeye başla yumurtalarına iyi gelir. çok küçük düşükler anomaliden oluyor genelde korkma hiç

bu arada kürtaj olduktan sonra nasılsınız arkadaşlar ağrı sızı kanama falan benim çok şükür 10 gün falan sürdü kanamalarım ama ilk bi hafta sancı yaşadım oondan sonra yaşamadım diyordum ki dün çok kötü kasık ağrısı ile uyandım Allah tan çok uzun sürmedi ve geçti şu an iyiyim ara ara böyle olması normal mi acaba

Mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. bende ewlendimin ilk ayi hamile kalmisim ogrendkten 3gun sonra dusuk oldu.. :( suan uzerinden 5 ay gecti gelen giden yok her ay insan heveslenio insallah hayrlusi olur ama beklemek de zor insallah en kisa zamanda hepimiz cookk mutlu hamisler oluruz :))

Mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. bende ewlendimin ilk ayi hamile kalmisim ogrendkten 3gun sonra dusuk oldu.. :KK43: suan uzerinden 5 ay gecti gelen giden yok her ay insan heveslenio insallah hayrlusi olur ama beklemek de zor insallah en kisa zamanda hepimiz cookk mutlu hamisler oluruz :))
Hayirlisi olsun uzulme hepimiz beklemedeyiz..

bu arada kürtaj olduktan sonra nasılsınız arkadaşlar ağrı sızı kanama falan benim çok şükür 10 gün falan sürdü kanamalarım ama ilk bi hafta sancı yaşadım oondan sonra yaşamadım diyordum ki dün çok kötü kasık ağrısı ile uyandım Allah tan çok uzun sürmedi ve geçti şu an iyiyim ara ara böyle olması normal mi acaba

benim 4 gün oldu, kürtaj olmadım. hafif kanamam devam ediyor. antibiyotik verdi idrar yolu ilthabı olmasın dedi. kasık ağrsıda çok normal bence, hamilelikte rahim çok degişikliğe ugruyor neticede

Mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. bende ewlendimin ilk ayi hamile kalmisim ogrendkten 3gun sonra dusuk oldu.. :KK43: suan uzerinden 5 ay gecti gelen giden yok her ay insan heveslenio insallah hayrlusi olur ama beklemek de zor insallah en kisa zamanda hepimiz cookk mutlu hamisler oluruz :))
Allah hayırlısını versin canım inşallah en kısa sürede bebişlerimiz olur ama önce hayırlısı ve sağlıklı olması inşallah

Kızlar 11. Günüm kurtajdan sonra hala az da olsa kanamam var . Ins. Normaldir bu durum.
21. Gun oldu hala devam. Once ilk 10 gun normal kanama.sonra kahverengi akinti oldukca yogun. Simdi turuncu gibi bir akinti geliyor.ama yogun.ped kullaniyorum. Doktora 25 gundur gitmedim.gidip kan tahlili yaptirmam gerekiyor ama yaptirmadim. Bu durum da aslinda normal gelmiyor tabi insana.

21. Gun oldu hala devam. Once ilk 10 gun normal kanama.sonra kahverengi akinti oldukca yogun. Simdi turuncu gibi bir akinti geliyor.ama yogun.ped kullaniyorum. Doktora 25 gundur gitmedim.gidip kan tahlili yaptirmam gerekiyor ama yaptirmadim. Bu durum da aslinda normal gelmiyor tabi insana.
canım bence sen bi doktora görün uzun sürmüş senin mutlaka git bir tahlil falan yaptır

Back