- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.661
Kanama ne kadar sürdü Cnmcanım normal ağrının olması ben bir hafta hem hafif hem de biraz fazla kasık ağrılı günler geçirdim ama şükür bir hafta sonra ağrılarım geçti sadece geçen gün oldu bir kere daha ama bi daha da yaşamadım korkma yani geçici canım
Tüp bebek tedavisinin başından itibaren protestan kullanılıyo yani sayısını hatırlamıyorum canım.Sen kurtulmuşsun inş. Tamamen temizlenmiştir rahmin.canım bkle, benim 13 haftalıktı kendiliğinden düştü kürtaj yapılmadı, seninki çok ufak kesin düşer progestan kullandıysan daha gec düşer yarın tekrar ultrasonla bakılcak bakalım inş aksilik yoktur da temiz çıkar ne yapalım
Geçmiş olsun canım. O jel progesteron içeriyor, ben ayrıca hapta kullandım. O yüzden demek bende hiç bi hareket olmaması. Sana düşük için verilen ilaç nedir, onu deneyelim olmazsa. Ben miyom ameliyatı oldum daha önce o yüzden bi kez daha rahmimim zedelenmesini istemiyorum. Senin durumun nasıl, iyilestin mi, zor muydu canımCanim ben sana anlatayım. biz kalp atışını duymuştum ancak gelişimi durmus ve kalp atışı da 8. Haftada durmus. Ben kontrole gittiğimde öğrendim. Yaklaşık 11.11.haftanin icindeydik 10 haftalik tık ama 8 haftalik gözüküyor duK. Tüp bebek değildi ancak ben tüp bebekte kullanılan bazı ilaçları kullandım belki bilirsin crinone jel i. Ve iğne kullandım. Düşük için hastaneye yattim önce bir ilaç verdiler bebek kendiliğinden düşsün ve kurtaj olmuyayım diye ancak bebek düşmedi. Sonra dozu arttır dilar yine düşmedi. Dr ilk gebeliğim olduğu için bekleyelim dedi ancak ne kanama ne ağrı bir türlü olmadı. Dozu yine arttırDilar . Biz gece hastane de kaldık. Ancak uine düşük gerçekleşmedi. Yarın tasi dr dedi ki bu böyle olmaz daha fazla bekletemem bu kadar doza düşmediyse daha düşmez. Bebek sana da zarar verebilir dedi ve kurtaj oldum. Ve 2 Dr gozuktum ikiside ayni şeyleri dedi o progesteron takviyeler i düşük olmasını engellemiş dedi. Yani sana diyeceğim o ki eğer çok fazla benim gibi progestan takviyesi aldiysan bekletme ve git kurtaj ini ol. ne yazikki kendiliğinden dusmuyor
arada çok hafif bi ağrı kendimi belli ediyo tamam başladı kanama diyorum ama yok sonra o da geciyo. Bekliycem son ana kadar dr yeter diyene kadar. Kürtajın hasar verme ihtimali var canım bu riske girmek istemiyorum. Zaten miyom ameliyatı oldum daha önce. Rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın.Canım ben düşük öncesi aşırı bel ve sırt ağrısı çektim normal bir ağrı değildi sanki belim yerinden çıkacak gibiydi. Unutamıyorum o günleri. Çok şükür ki kürtaj olmadım ama kürtaj herkeste aynı sonuçlar mı doğuruyor öğrendin mi iyice canım? Amin Allah razı olsun Rabbim kimseye aratmasın inşallah
Arkadaşlar benim durumumda beraberliğin olumlu-olumsuz bi etkisi olur mu sizce. Bilginiz var mi
Canım bende düşük yaptığımda göğüslerim aşırı hassastı hatta parmağımın ucuyla dokunamıyordum. Yani senin durumun şuan çok normal canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun canımKızlar düşükten sonra Göğüslerde hassasiyet olur mu bugün Göğüslerim hassaslaşmaya başladı normal mi?
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Amin canım amin zor çok zor her an başka bir korku sarıyor insanın içini çok iyi anlıyorum şuan seni. İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla herşey istediğin gibi olur canımarada çok hafif bi ağrı kendimi belli ediyo tamam başladı kanama diyorum ama yok sonra o da geciyo. Bekliycem son ana kadar dr yeter diyene kadar. Kürtajın hasar verme ihtimali var canım bu riske girmek istemiyorum. Zaten miyom ameliyatı oldum daha önce. Rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın.
Çok teşekkür ederim, rabbimin hazinesi sınırsız bize de nasip eder inşallah.Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Amin canım amin zor çok zor her an başka bir korku sarıyor insanın içini çok iyi anlıyorum şuan seni. İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla herşey istediğin gibi olur canım
Canim yanlış yönlendirmek istemiyorum ancak kullandigin ilaclara bakılırsa kendiliğinden dusmesi çok zor. Ben ii bir yerde yaptırdım hamd olsun Korktuğum kadar olmadı. Sadece kanamam hala devam ediyor ona da bu hafta baktır içam inş. Bir sorun çıkmaz. Canim verilen ilaçları dışardan bulmak imkansız gibi birsey. Ben özel bir hastanede kurtaj oldum orda verdiler ilacı da. Ilac konusunda çok hassaslar. Hem sen kendin bu ilacı dr kontrolünde kullanmazsan emin ol kurtajdan daha fazla rahminé zarar vermiş olursun.Geçmiş olsun canım. O jel progesteron içeriyor, ben ayrıca hapta kullandım. O yüzden demek bende hiç bi hareket olmaması. Sana düşük için verilen ilaç nedir, onu deneyelim olmazsa. Ben miyom ameliyatı oldum daha önce o yüzden bi kez daha rahmimim zedelenmesini istemiyorum. Senin durumun nasıl, iyilestin mi, zor muydu canım
yok ben dra söylerim böyle bisey varmış diye düşündüm canım.kendi kendime olmaz tabi. Bi taraftan korkuyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum. Kafam allak bullak...Canim yanlış yönlendirmek istemiyorum ancak kullandigin ilaclara bakılırsa kendiliğinden dusmesi çok zor. Ben ii bir yerde yaptırdım hamd olsun Korktuğum kadar olmadı. Sadece kanamam hala devam ediyor ona da bu hafta baktır içam inş. Bir sorun çıkmaz. Canim verilen ilaçları dışardan bulmak imkansız gibi birsey. Ben özel bir hastanede kurtaj oldum orda verdiler ilacı da. Ilac konusunda çok hassaslar. Hem sen kendin bu ilacı dr kontrolünde kullanmazsan emin ol kurtajdan daha fazla rahminé zarar vermiş olursun.
Allah yardım cin olsun canım kolay şeyler değil tabi. Ancak coj korkma bende çok korktum ancak o kadar da korkulacak gibi değilmiş. Şimdi başka sağlık sorunlarım çıkti rahim ağzında yara sorunum var onunla uğraşıyorum. Demem o ki bir an önce kararını ver sana da bir zararı olmasın. Önce kendi sağlığımız. Ben yaşadım gördüm o kadar çok progestan kullanıyoruz ki bu şartlarla inan kendiliğinden dudusmuyor.2 gün boyunca yüksek dozlarla düşük ilacı aldım ama düşmedi. bu sefer de hem ilaç almış oldum hem de kurtaj oldum. Bu ilaçlarda çok da zararsız değiller canimyok ben dra söylerim böyle bisey varmış diye düşündüm canım.kendi kendime olmaz tabi. Bi taraftan korkuyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum. Kafam allak bullak...
kusura bakma geç yazdım ama benim kanama az az yaklaşık 2 hafta sürdü bir aya iki gün kala da adet oldumKanama ne kadar sürdü Cnm
Amin canım amin inşallah. Evet canım ilk hamileliğimdi. Doktor 3 ay korun dedi ama ben dinlemedim 1 ay korundum canımÇok teşekkür ederim, rabbimin hazinesi sınırsız bize de nasip eder inşallah.
5 ay oldu demissin, ne kadar korundunuz. İlk hamilelik miydi canim
slm canım bende aynı dertten yakınıyorum benm hemen hemen 1 yıl olacak allah bizede daha fazla aratmadan anne olmayı nasip etsin inş.Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Çok üzüldümRabbim tez zamanda hayırlısıyla bu durumdan sağlıcakla kurtulmayı ve inşallah daha sonra tekrar bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip eylesin. Bende 5 ay önce düşük yaptım hala uğraşıyorum bebeğim olsun dıye ama nasip olmadı işte. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım amin inşallah. Rabbim isteyen herkese içinde de bize en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallahslm canım bende aynı dertten yakınıyorum benm hemen hemen 1 yıl olacak allah bizede daha fazla aratmadan anne olmayı nasip etsin inş.
Canim ultrason la karindan mi bakti bende yarın gidicem kanamam devam ediyor. Ins. Hayırlısıyla atlatiri z ya çok stresli. Senin kanaman cok muben bugun gittim, kanama alanı var dedi ama parca kalmışgibi degil dedi. haftaya ptesi tekrar gel dedi. offfff bitsede kanama falan. parcamı var ne var süphem bitse
Tutunsun diye ilaç, düşsün diye ilaç verdiği zararın haddi hesabı yok. Sonunda kuzularımızı koklasak çekilenler uçup gidecek. Ciddi bi sorun değildir umarım canım. En kısa zamanda iyilesirsin inş.yarın doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.Allah yardım cin olsun canım kolay şeyler değil tabi. Ancak coj korkma bende çok korktum ancak o kadar da korkulacak gibi değilmiş. Şimdi başka sağlık sorunlarım çıkti rahim ağzında yara sorunum var onunla uğraşıyorum. Demem o ki bir an önce kararını ver sana da bir zararı olmasın. Önce kendi sağlığımız. Ben yaşadım gördüm o kadar çok progestan kullanıyoruz ki bu şartlarla inan kendiliğinden dudusmuyor.2 gün boyunca yüksek dozlarla düşük ilacı aldım ama düşmedi. bu sefer de hem ilaç almış oldum hem de kurtaj oldum. Bu ilaçlarda çok da zararsız değiller canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?