Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kanama ne kadar sürdü Cnm

Tüp bebek tedavisinin başından itibaren protestan kullanılıyo yani sayısını hatırlamıyorum canım.Sen kurtulmuşsun inş. Tamamen temizlenmiştir rahmin.

Geçmiş olsun canım. O jel progesteron içeriyor, ben ayrıca hapta kullandım. O yüzden demek bende hiç bi hareket olmaması. Sana düşük için verilen ilaç nedir, onu deneyelim olmazsa. Ben miyom ameliyatı oldum daha önce o yüzden bi kez daha rahmimim zedelenmesini istemiyorum. Senin durumun nasıl, iyilestin mi, zor muydu canım

Kızlar düşükten sonra Göğüslerde hassasiyet olur mu bugün Göğüslerim hassaslaşmaya başladı normal mi?

arada çok hafif bi ağrı kendimi belli ediyo tamam başladı kanama diyorum ama yok sonra o da geciyo. Bekliycem son ana kadar dr yeter diyene kadar. Kürtajın hasar verme ihtimali var canım bu riske girmek istemiyorum. Zaten miyom ameliyatı oldum daha önce. Rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın.

Kızlar düşükten sonra Göğüslerde hassasiyet olur mu bugün Göğüslerim hassaslaşmaya başladı normal mi?
Canım bende düşük yaptığımda göğüslerim aşırı hassastı hatta parmağımın ucuyla dokunamıyordum. Yani senin durumun şuan çok normal canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Amin canım amin zor çok zor her an başka bir korku sarıyor insanın içini çok iyi anlıyorum şuan seni. İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla herşey istediğin gibi olur canım

Çok teşekkür ederim, rabbimin hazinesi sınırsız bize de nasip eder inşallah.
5 ay oldu demissin, ne kadar korundunuz. İlk hamilelik miydi canim

Canim yanlış yönlendirmek istemiyorum ancak kullandigin ilaclara bakılırsa kendiliğinden dusmesi çok zor. Ben ii bir yerde yaptırdım hamd olsun Korktuğum kadar olmadı. Sadece kanamam hala devam ediyor ona da bu hafta baktır içam inş. Bir sorun çıkmaz. Canim verilen ilaçları dışardan bulmak imkansız gibi birsey. Ben özel bir hastanede kurtaj oldum orda verdiler ilacı da. Ilac konusunda çok hassaslar. Hem sen kendin bu ilacı dr kontrolünde kullanmazsan emin ol kurtajdan daha fazla rahminé zarar vermiş olursun.

yok ben dra söylerim böyle bisey varmış diye düşündüm canım.kendi kendime olmaz tabi. Bi taraftan korkuyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum. Kafam allak bullak...

yok ben dra söylerim böyle bisey varmış diye düşündüm canım.kendi kendime olmaz tabi. Bi taraftan korkuyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum. Kafam allak bullak...
Allah yardım cin olsun canım kolay şeyler değil tabi. Ancak coj korkma bende çok korktum ancak o kadar da korkulacak gibi değilmiş. Şimdi başka sağlık sorunlarım çıkti rahim ağzında yara sorunum var onunla uğraşıyorum. Demem o ki bir an önce kararını ver sana da bir zararı olmasın. Önce kendi sağlığımız. Ben yaşadım gördüm o kadar çok progestan kullanıyoruz ki bu şartlarla inan kendiliğinden dudusmuyor.2 gün boyunca yüksek dozlarla düşük ilacı aldım ama düşmedi. bu sefer de hem ilaç almış oldum hem de kurtaj oldum. Bu ilaçlarda çok da zararsız değiller canim

Çok teşekkür ederim, rabbimin hazinesi sınırsız bize de nasip eder inşallah.
5 ay oldu demissin, ne kadar korundunuz. İlk hamilelik miydi canim
Amin canım amin inşallah. Evet canım ilk hamileliğimdi. Doktor 3 ay korun dedi ama ben dinlemedim 1 ay korundum canım

slm canım bende aynı dertten yakınıyorum benm hemen hemen 1 yıl olacak allah bizede daha fazla aratmadan anne olmayı nasip etsin inş.

slm canım bende aynı dertten yakınıyorum benm hemen hemen 1 yıl olacak allah bizede daha fazla aratmadan anne olmayı nasip etsin inş.
Amin canım amin inşallah. Rabbim isteyen herkese içinde de bize en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ben bugun gittim, kanama alanı var dedi ama parca kalmışgibi degil dedi. haftaya ptesi tekrar gel dedi. offfff bitsede kanama falan. parcamı var ne var süphem bitse

ben bugun gittim, kanama alanı var dedi ama parca kalmışgibi degil dedi. haftaya ptesi tekrar gel dedi. offfff bitsede kanama falan. parcamı var ne var süphem bitse
Canim ultrason la karindan mi bakti bende yarın gidicem kanamam devam ediyor. Ins. Hayırlısıyla atlatiri z ya çok stresli. Senin kanaman cok mu

Tutunsun diye ilaç, düşsün diye ilaç verdiği zararın haddi hesabı yok. Sonunda kuzularımızı koklasak çekilenler uçup gidecek. Ciddi bi sorun değildir umarım canım. En kısa zamanda iyilesirsin inş.yarın doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…