- 21 Nisan 2015
- 122
- 80
- 13
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.581
Rica ederim canım benim. Ne yazikki bu konularda toplumda yanlış bilgiler oluyor. Bende baktım sordum büyüklerime ben şimdi ne sayılıyor um diye. Valla hepsi türlü türlü şey söyledi. Bende farklı farklı ilmihallerden baktım ve hepsi aynı şeyi söylediğini gördüm. şimdi ben anneme anlattım boule böyle oluyormuş diye.Hmm sen derin arastirmissin haklisin sanirim yani okuyunca mantikli ama ben arastirma yapmadim kayinvalidem boyle demisti boyle biliyordum bilgilendirdigin icin saol canim
aynen dediğin gibi ben de senin gibi düşük yaptığımda araştırmıştım beni biliyorsundur belki kısa sürede olsa kasım anneleri topiğindeydim benim de bebeğim 6. haftada kaldı ve hiç kalp atışı duyulmadı ben de kürtaj oldum ama epey geçti benimkinin üzerindenRica ederim canım benim. Ne yazikki bu konularda toplumda yanlış bilgiler oluyor. Bende baktım sordum büyüklerime ben şimdi ne sayılıyor um diye. Valla hepsi türlü türlü şey söyledi. Bende farklı farklı ilmihallerden baktım ve hepsi aynı şeyi söylediğini gördüm. şimdi ben anneme anlattım boule böyle oluyormuş diye.
bu arada benim yaşım 26Bayanlar yas kac?
Benim yasim 21bu arada benim yaşım 26
kızlar bnm de evde pembe akıntılar gelmişti gittiğimde kalbi çalışmıyordu hemen kürtaj yaptılar 15 geçti hala kanamam var yrn kontrole gidicem ondan bile korkuyorum artık allah hepimizin yardımcısı olsunAynıyız desene bende Öyleyim panikliyorum hemen bende de peceteye geliyor. Ama lekelemelerim hala var
Rica ederim canım benim. Ne yazikki bu konularda toplumda yanlış bilgiler oluyor. Bende baktım sordum büyüklerime ben şimdi ne sayılıyor um diye. Valla hepsi türlü türlü şey söyledi. Bende farklı farklı ilmihallerden baktım ve hepsi aynı şeyi söylediğini gördüm. şimdi ben anneme anlattım boule böyle oluyormuş diye.
Yokmus cok sukur...dun yeni bir dr a gittim allaha sukurler olsunüzüm gebeliğini ilk kez duydum ben
umarım değildir canm hayırlısı olsun güzel haberlerle dönersin inşallah
Yokmus uzum gebeligi cok sukur dun yeni bir dr a gittim kesinlikle yok oyle birsey dediSeni uzmek istemedm bazilarnda kan degeri farkli oluyor die belki :/ dis gebelkmi acaba dedm o degere gore yuksek gelmsti bana. Hayrlsi olsn rabbim sifa versn benim kuzenmde gecrdi uzum gebelgi. Insallah yarn hayrli somclar alrsn normal gebeliktir insallah
Canimm dun gittim dr a hersey yolunda gibi kendisini minik bir nokta olarak gorduk zipliyordu kalp atislari cok net olmasa da duyulducanım 2200 çok iyi bir değer kadın doğumcuya git merak ettim ben de. kesenin görünmesi lazım bu değerle alttan bakıldığında. inş hamilesindir ve sağlıkla geliyodur meleğin sana
Yokmus uzum gebeligi dr yüzünden bunalima girdim resmençok üzüldüm kuzum yaaAllahım ne olur sen bize hayırlı sağlıklı evlatlar ver... dayanma gücü sabır ver...
Yokmus cok sukur...dun yeni bir dr a gittim allaha sukurler olsun
yok canım hatırlayamadım. çok geçmiş olsun bende senin gibi düşünüyordum artık düşmez diye. seninki kendiliğinden mi düştü yoksa kürtaj mı oldun.prenses mrb canım, ben de kasım anne adaylarından. pazartesi sabahı bebek düştü. 13 haftalıkken. senin gibi kahve lekelerim vbardı hatırladınmı. çok zordu. ben baya buyudu bişey olmaz dıye düşünüyordum
ayyy çok sevindim canım maşallah.Canimm dun gittim dr a hersey yolunda gibi kendisini minik bir nokta olarak gorduk zipliyordu kalp atislari cok net olmasa da duyuldu10 gun sonra yeniden gidicem dr a hayirlisiyla cok mutluyum
eski mesajlarına baktım ve hatırladım kusura bakma canım ben biraz balık hafızalıyımprenses mrb canım, ben de kasım anne adaylarından. pazartesi sabahı bebek düştü. 13 haftalıkken. senin gibi kahve lekelerim vbardı hatırladınmı. çok zordu. ben baya buyudu bişey olmaz dıye düşünüyordum
yok canım hatırlayamadım. çok geçmiş olsun bende senin gibi düşünüyordum artık düşmez diye. seninki kendiliğinden mi düştü yoksa kürtaj mı oldun.
ben kürtaj oldum ne yazık ki kendisinden düsmesi buyuk nimet. parca kalıp kalmadığını nasıl anlıyorlar. karından mı yoksa alttan mı muayene ediyorlar.kendiliğnden düştü. parça kalmamıs dedi ama salı tekrar ultrasonla bakacak
ben kürtaj oldum ne yazık ki kendisinden düsmesi buyuk nimet. parca kalıp kalmadığını nasıl anlıyorlar. karından mı yoksa alttan mı muayene ediyorlar.
Gecmis olsun canim bebegin dustumu aldilarsa neden tekrar kurtaj olasin kiselam herkese bende bu sabaha kadar 7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?