- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.601
Canim benim hala kanamam bitmedi. Azaldı tabi ama hala devam ediyo. Yarın on gun olacak acaba normal mi.karından baktı cnm, bencede ben 11 sene çnce 3 düşük yaşadım bilirim kürtajı.
Canim benim hala kanamam bitmedi. Azaldı tabi ama hala devam ediyo. Yarın on gun olacak acaba normal mi.
Sevndm adina canm hemde coookkk dmek kan dergerleri herkeste ayni az veya cok olcak die bsi yokmu ogrenmis oldum :)Yokmus uzum gebeligi cok sukur dun yeni bir dr a gittim kesinlikle yok oyle birsey dedi
hayırlısı olsun canım durumunu çok iyi anlıyorum ben de 20 gün önce kürtaj oldum Rabbim en hayırlısını bilendir kuşkusuz umarım son gittiğinde mucize olur da bebeğinin kalp atışları duyulurselam herkese bende bu sabaha kadar 7+3 haftalık hamileydim sabah kontrolde kalp atısını göremedi doktor, dün kahverengi leke gelmişti korkup başka bir doktora gitmiştim bi sorun yok demişti, bugünse kalp atışı yoktu, doktor cuma tekrar gel dedi yine yoksa kürtaj yapacak..
ikinizi de yani prensess i de kasım 2015 annelerinden biliyorum çok üzgünüm Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder bundan sonraçok normal
ikinizi de yani prensess i de kasım 2015 annelerinden biliyorum çok üzgünüm Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder bundan sonra
benim 6 haftalıkta kalmış canım gelişmemiş hiç kalbi atmadı maalesefcanım senin kaç haftalıktı
Hayirlisi olsun uzulme hepimiz beklemedeyiz..Mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. bende ewlendimin ilk ayi hamile kalmisim ogrendkten 3gun sonra dusuk oldu..suan uzerinden 5 ay gecti gelen giden yok her ay insan heveslenio insallah hayrlusi olur ama beklemek de zor insallah en kisa zamanda hepimiz cookk mutlu hamisler oluruz :))
bu arada kürtaj olduktan sonra nasılsınız arkadaşlar ağrı sızı kanama falan benim çok şükür 10 gün falan sürdü kanamalarım ama ilk bi hafta sancı yaşadım oondan sonra yaşamadım diyordum ki dün çok kötü kasık ağrısı ile uyandım Allah tan çok uzun sürmedi ve geçti şu an iyiyim ara ara böyle olması normal mi acaba
Günaydın canım normal merak etme benim de 10 gün boyunca az az gelmişti ama şimdi kesildi yani senin de yakında kanaman kesilir merak etmeKızlar 11. Günüm kurtajdan sonra hala az da olsa kanamam var . Ins. Normaldir bu durum.
Allah hayırlısını versin canım inşallah en kısa sürede bebişlerimiz olur ama önce hayırlısı ve sağlıklı olması inşallahMrb arkadaslar ben araniza yeni katildim.. bende ewlendimin ilk ayi hamile kalmisim ogrendkten 3gun sonra dusuk oldu..suan uzerinden 5 ay gecti gelen giden yok her ay insan heveslenio insallah hayrlusi olur ama beklemek de zor insallah en kisa zamanda hepimiz cookk mutlu hamisler oluruz :))
Aminnnnn insalALLAHAllah hayırlısını versin canım inşallah en kısa sürede bebişlerimiz olur ama önce hayırlısı ve sağlıklı olması inşallah
Canim.normal sıkma canını ama çok aşırı derece gelirse kanaman doktora gidersinKızlar 11. Günüm kurtajdan sonra hala az da olsa kanamam var . Ins. Normaldir bu durum.
21. Gun oldu hala devam. Once ilk 10 gun normal kanama.sonra kahverengi akinti oldukca yogun. Simdi turuncu gibi bir akinti geliyor.ama yogun.ped kullaniyorum. Doktora 25 gundur gitmedim.gidip kan tahlili yaptirmam gerekiyor ama yaptirmadim. Bu durum da aslinda normal gelmiyor tabi insana.Kızlar 11. Günüm kurtajdan sonra hala az da olsa kanamam var . Ins. Normaldir bu durum.
canım bence sen bi doktora görün uzun sürmüş senin mutlaka git bir tahlil falan yaptır21. Gun oldu hala devam. Once ilk 10 gun normal kanama.sonra kahverengi akinti oldukca yogun. Simdi turuncu gibi bir akinti geliyor.ama yogun.ped kullaniyorum. Doktora 25 gundur gitmedim.gidip kan tahlili yaptirmam gerekiyor ama yaptirmadim. Bu durum da aslinda normal gelmiyor tabi insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?