Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende 2 aylık bebegimi düşürdügümde ardindan doktor kürtaj etti cok zordu cok canım yandi allah yardimcin olsun.

anestezi eşliğinde oluyor zaten. sen uyumadan hiç bir işlem yapılmıyor. uyandığında adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor. yarım saat. 2. kürtajımda o bile olmamıştı. yani 5-6 dk lık bir işlem. korkulacak hiç bişi değil. tabi anestezi olmadan aşırı zormuş. sakın yaptırma anestezi olmadan. ağrı sızı değilde kalp ağrısı dayanılmaz. ilkinde dünyam başıma yıkıldı sandım. 2. de normal karşıladım. ama kalp ağrım hala geçmedi

Ben 2 kere oldum canım. Anestezi yapiyolar hiç birşey hissetmiyorsun. Benim sonradan biraz ara ara 1 hafta ağrım oldu adet sancısı gibi.ama hiç korkulacak birsey değil. Tek canını yakan şey bebegini kaybetmek ondan mecburen vazgeçmek

Bebeğim gelişimi çok yavaş ti ve en son kontrolde kalbi durduğunu öğrendik. Insan çok üzülüyor. Rabbim daha büyük acidan muhafaza etsin. Yarın sabah gidicez inşallah sorunsuz sıkıntısiz bir işlem olur. Şimdi de düşünüyorum ya aynısı bir daha ki gebeligi m de olur mu diye. Sanırım tüm başından geçmiş anneler de bu düşünceler oluyo.

evt sürekli korku yaşıyorsun canım. Biran önce kafandan atmaya çalış. Çok geçmiş olsun canim

Canim naptin varmı müjdeli haber ben kırmızılı gördüm

Selam hanimlar

Hamileligimin 14. Haftasindaydim hersey yolundaydi 2li tarama testi sonuçlarımı bekliyorudum arkasindanda cinsiyetini ogrenme heyecanini bekliyordum. Dun gece aniden agriyla suyum geldi ve arkasindan siddetli bir kanama. Hastaneye gittigimizde melegimin kalbi cok zayif atiyordu ve hic suyu kalmamisti. Ve sabahina melegimi kaybettim. Suni sanciyla dogum yaptim doktorlarin deyimiyle ex melegimi.

Hem bedenen hem ruhen cok zor bi süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu sekilde dusuk yapan daha sonrasinda hamile kalip bebegine kavusan varmi. Yada herhangi bi tedavisi sebebi tavsiyesi olan varmi

neden kaynaklanmıs merk ettm

Canim çok gecmis olsun Allahim tekrarını yaşatmasını..benim kürtaj olalı bugün 26gun oldu dun adet oldum adet Dogum tıpkı hamileligimden önceki gibi geldi şükür kürtaj ne bi geciktirme ne bi değişiklik yarattı suan için..bugün doktor kontrolum var bakalim, ben ilk gebelik olmasına ragmen yine de ben içim rahat etsin istedim testleri yaptırmak istedim bakalım bugün ultrason kontroluymus adet olunca aradım sordum engel mi diye yok üstten bakacam zaten ddi..testlerini de muayehanemde degil çalıştığım hastanede yapacak tahliller için oraya cagircam ddi bakalım gidelim bugün de testler için ne zamana çağırır bilmem..sizlerle de sonucu bütün test tahlil isleri bitince paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…