- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.481
Kızlar yarın kurtaj için gidicem . Ya çok korkuyorum bir arkadaş adet sancısı gibi ağrılar oluyor demiş. Dr um vajinadan ve ağızdan bir ilaç vereceğini söyledi kanamayi başlaTacakmis. Daha sonra kurtaja başlanacakMis. Bebeğim yaklaşık 8 haftalik normalde 10 haftalik olmamız gerekiyordu. Kürtaj olan arkadaşlardan işlemin nasıl olduğuna dair bilgi istiyorum.
anestezi eşliğinde oluyor zaten. sen uyumadan hiç bir işlem yapılmıyor. uyandığında adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor. yarım saat. 2. kürtajımda o bile olmamıştı. yani 5-6 dk lık bir işlem. korkulacak hiç bişi değil. tabi anestezi olmadan aşırı zormuş. sakın yaptırma anestezi olmadan. ağrı sızı değilde kalp ağrısı dayanılmaz. ilkinde dünyam başıma yıkıldı sandım. 2. de normal karşıladım. ama kalp ağrım hala geçmediKızlar yarın kurtaj için gidicem . Ya çok korkuyorum bir arkadaş adet sancısı gibi ağrılar oluyor demiş. Dr um vajinadan ve ağızdan bir ilaç vereceğini söyledi kanamayi başlaTacakmis. Daha sonra kurtaja başlanacakMis. Bebeğim yaklaşık 8 haftalik normalde 10 haftalik olmamız gerekiyordu. Kürtaj olan arkadaşlardan işlemin nasıl olduğuna dair bilgi istiyorum.
Benim ki daha küçüktür canım kese gelismedi aldilarBende 3 ay önce 2 aylık bebegimi düşuk yaptım bende yeniden gebelik düşünüyorum allah tüm isteyenlere verir inşallah senin bebegin ne kadarlıkti
Ben 2 kere oldum canım. Anestezi yapiyolar hiç birşey hissetmiyorsun. Benim sonradan biraz ara ara 1 hafta ağrım oldu adet sancısı gibi.ama hiç korkulacak birsey değil. Tek canını yakan şey bebegini kaybetmek ondan mecburen vazgeçmekKızlar yarın kurtaj için gidicem . Ya çok korkuyorum bir arkadaş adet sancısı gibi ağrılar oluyor demiş. Dr um vajinadan ve ağızdan bir ilaç vereceğini söyledi kanamayi başlaTacakmis. Daha sonra kurtaja başlanacakMis. Bebeğim yaklaşık 8 haftalik normalde 10 haftalik olmamız gerekiyordu. Kürtaj olan arkadaşlardan işlemin nasıl olduğuna dair bilgi istiyorum.
Gecmis olsun canimBenim ki daha küçüktür canım kese gelismedi aldilar
Yumurtan genel olarak adetinden 14 gün önce çatlar canım o yüzden şuan zor gibi görünüyor.Ben hamilelik dusunuyorum adetime 7 gun var sizce hamile kalabilirmiyim bilginiz varmi..?
Yani Çalışmalara yeni başlatacaksanız olmaz. Ama bir hafta öncesi ilişki olduysa olabilir tabi Allah bilir :)Ben hamilelik dusunuyorum adetime 7 gun var sizce hamile kalabilirmiyim bilginiz varmi..?
Nasip kismet bu isler ben cok istiyorum 9 gun kala iliskiye girdim allah nasip eder insallahYani Çalışmalara yeni başlatacaksanız olmaz. Ama bir hafta öncesi ilişki olduysa olabilir tabi Allah bilir :)
Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah arkadaşım hayırlısı olsun hepimiz için :)Nasip kismet bu isler ben cok istiyorum 9 gun kala iliskiye girdim allah nasip eder insallah
Amin saolun ilginiz icin tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin insallahRabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah arkadaşım hayırlısı olsun hepimiz için :)
Saol canim benimGecmis olsun canim
evt sürekli korku yaşıyorsun canım. Biran önce kafandan atmaya çalış. Çok geçmiş olsun canimBebeğim gelişimi çok yavaş ti ve en son kontrolde kalbi durduğunu öğrendik. Insan çok üzülüyor. Rabbim daha büyük acidan muhafaza etsin. Yarın sabah gidicez inşallah sorunsuz sıkıntısiz bir işlem olur. Şimdi de düşünüyorum ya aynısı bir daha ki gebeligi m de olur mu diye. Sanırım tüm başından geçmiş anneler de bu düşünceler oluyo.
Canim naptin varmı müjdeli haber ben kırmızılı gördümMerhaba arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 2.5aylikken karnimda kalbi durdu inşallah tekrarini nasip eder kucagimizada alırız yavrularimizi ben testleri yaptırdım hepsi temiz çıktı inşallah cumartesi regli gunum inşallah olmamda hamile olduğumu ogrenirim korunma doneminide anlattım bakalım artık hayırlısı hepimiz için
neden kaynaklanmıs merk ettmSelam hanimlar
Hamileligimin 14. Haftasindaydim hersey yolundaydi 2li tarama testi sonuçlarımı bekliyorudum arkasindanda cinsiyetini ogrenme heyecanini bekliyordum. Dun gece aniden agriyla suyum geldi ve arkasindan siddetli bir kanama. Hastaneye gittigimizde melegimin kalbi cok zayif atiyordu ve hic suyu kalmamisti. Ve sabahina melegimi kaybettim. Suni sanciyla dogum yaptim doktorlarin deyimiyle ex melegimi.
Hem bedenen hem ruhen cok zor bi süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bu sekilde dusuk yapan daha sonrasinda hamile kalip bebegine kavusan varmi. Yada herhangi bi tedavisi sebebi tavsiyesi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?