- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.521
Ins kötü bişey çıkmaz canım çok üzüldüm bol bol dua edicemDis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozuk
Slm kizlar subat ayinda dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadan 6 haftalikken.doktorum korunmana gerek yok dedi bende korunmadim dusukten sonra 1 adet kanamasi gecirdim.suandada ovu gunlerimi hesaplayarak tutturmaya calisiyorum .dusuk yapanlarda hamilelik zorlasiyomu kizlar
bu kötü olayları sürekli dillendirerek çağırma durumuna ben de katılıyorum. ben de aşırı panik haldeyim ve bunu pek düzeltemiyorumDoktorum da bana panik görüyorum seni demişti kurtajdan sonra,ikinci de boyle olacak boyle olacak diye düşünürsek Çağırırız dedi...yumurtalıkların da problem yok temiz tekrar hamileliği müsait dedi uç ay kadar korunun rahim dinlensin dedi haftaya da kanda bazı değerlere bakacak..coraspirin verecem onu kullanacaksin ddi o dabbi onlem için ddi,hamilelikte kullandigin folik asitine devam et dedi...bakalım hepimiz için hayırlısı kizlar,Rabbim bundan sonrakileri sağlıklı sıhhatli nasipbetsin bizlerebins
canım ben de kimyasal geçiriyorum ikinci kimyasalım bu ve 18. gün kanama devam ediyor. ilk kimyasalımda hiç böyle olmamıştı.Kizlar ben kimyasal gecirdim.daha dogrusu hala geciriyorum sanirim. 1 haftadir kanamam var. Ve sanki adetin 2.gunu geliyor masallah. Daha ne kadar surecek bu.
canım 2200 çok iyi bir değer kadın doğumcuya git merak ettim ben de. kesenin görünmesi lazım bu değerle alttan bakıldığında. inş hamilesindir ve sağlıkla geliyodur meleğin sanaHerkese merhaba
Aralikta 8+3 gunlukken bebegimi kaybettim doktor 3 ay bekleyin demisti 26 martta son adet tarihim 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti sanirim hamileyim ama saglik ocagindaki doktor neden hemen test yaptin erken davranmissin die azarladi kizlar sizce hamilr.degil miyim
çok üzüldüm kuzum yaaDis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozuk
canım benim kürtajdan sonra gebelikte yükselen süt hormonu denen prolaktin hormonum yüksek kalmış. kürtajdan 10 ay sonra farkettik. yumurtlamam bozulmuş adetlerim kürtajdan sonra çok düzensizleşmişti. az az oluyordum. bu ay da gebelik olmazsa adetin ikinci günü gidip hormonlarına bir baktırmanı tavsiye ederim.Slm kizlar subat ayinda dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadan 6 haftalikken.doktorum korunmana gerek yok dedi bende korunmadim dusukten sonra 1 adet kanamasi gecirdim.suandada ovu gunlerimi hesaplayarak tutturmaya calisiyorum .dusuk yapanlarda hamilelik zorlasiyomu kizlar
Bende subatta dusuk yapmistim ama ardindan kurtaj olmak zorunda kaldim kanamam coktu keseyi falan temizledi doktor 2 ay korunmam gerektigini soyledi korundum suan adetliyim bitonce bende gebelik dusunuyorum sonuc ne olacak hemen kalirmiyim bilmiyorum hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok malesef..Slm kizlar subat ayinda dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadan 6 haftalikken.doktorum korunmana gerek yok dedi bende korunmadim dusukten sonra 1 adet kanamasi gecirdim.suandada ovu gunlerimi hesaplayarak tutturmaya calisiyorum .dusuk yapanlarda hamilelik zorlasiyomu kizlar
Coraspin i hamilelikte mi verdi yoksa şimdi hamilelik öncesi için miDoktorum da bana panik görüyorum seni demişti kurtajdan sonra,ikinci de boyle olacak boyle olacak diye düşünürsek Çağırırız dedi...yumurtalıkların da problem yok temiz tekrar hamileliği müsait dedi uç ay kadar korunun rahim dinlensin dedi haftaya da kanda bazı değerlere bakacak..coraspirin verecem onu kullanacaksin ddi o dabbi onlem için ddi,hamilelikte kullandigin folik asitine devam et dedi...bakalım hepimiz için hayırlısı kizlar,Rabbim bundan sonrakileri sağlıklı sıhhatli nasipbetsin bizlerebins
Bende kasımda 13+3 haftalik bebegimi ayni sekilde kaybettim ve 3 ay korundum sonra hemen hamile kaldm.Selam hanimlar
Hamileligimin 14. Haftasindaydim hersey yolundaydi 2li tarama testi sonuçlarımı bekliyorudum arkasindanda cinsiyetini ogrenme heyecanini bekliyordum. Dun gece aniden agriyla suyum geldi ve arkasindan siddetli bir kanama. Hastaneye gittigimizde melegimin kalbi cok zayif atiyordu ve hic suyu kalmamisti. Ve sabahina melegimi kaybettim. Suni sanciyla dogum yaptim doktorlarin deyimiyle ex melegimi.
Hem bedenen hem ruhen cok zor bi süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bu sekilde dusuk yapan daha sonrasinda hamile kalip bebegine kavusan varmi. Yada herhangi bi tedavisi sebebi tavsiyesi olan varmi
Gecmis olsun canim kanaman normal bende dusuk yaptim suan 40 li sayiliyorsun kirk gun bile surebilir kanaman cok zor rabbim sabrini versin...arkadaşlar bn de 8 haftalık bebeğim 6 haftalıkta kalmış kalb atışları duyulmadığından hemen kürtajla aldılar.yaklaşık 14 gün oldu hala kanama var bu normal mi?dr aradım çarşmaba gel dedi kesilmezse korkuyorum çok ilk bebeğim olcaktı(
sağol canım verdiğin cevapla içime su serpildi allah kimseye göstermesin böyle acılarGecmis olsun canim kanaman normal bende dusuk yaptim suan 40 li sayiliyorsun kirk gun bile surebilir kanaman cok zor rabbim sabrini versin...
Amin canim amin cok zor cok..sağol canım verdiğin cevapla içime su serpildi allah kimseye göstermesin böyle acılar
cnm kusura bakma bnm ilk deneyimim de ayıp oluyor sormam ama kontrol alltan mı yapılıyor karından mı??Amin canim amin cok zor cok..
Ben kurtajdan sonra hic masaya cikmadim canim ultrsnla bakiyorlar icin temizlenmis mi diyecnm kusura bakma bnm ilk deneyimim de ayıp oluyor sormam ama kontrol alltan mı yapılıyor karından mı??(o masadan bile korkuyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?