- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.441
Benimde gelişmesi kese kanamam oldu ama düşmedi kürtaj yaptı doktorumKizlar ben de araniza katildim maalesefkese gelismedi ve icinde bir sey de olusmadi. 5 gundur bekliyorum dussun diye. Su an agrilar basladi. Korkuyorum daha ne kadar fazla artacak diye
Cars gidicem bakalim dr a. Ne diyecek. Ama agrilar devam. kanama artti. Yarin yine raporluyum galibaBenimde gelişmesi kese kanamam oldu ama düşmedi kürtaj yaptı doktorum
Canim kanda araştırmalar yapılıyor rahim incelemesi oluyor birde doktor simrr testi istedi benden ama hic korkma korkulacak birsey değilCanim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin
Canim kanda araştırıyor rahmi inceliyorCanım kanda arastiriyorUOTE="tugba88guler, post: 40591709, member: 633767"]Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin
Suan gidiyorum cnm doktora bende kurtaj olmadim kendiliginden geldi ins temizlenmistir icim.benim tup bebekti acibademdeki dojtorum hic bi test onermedi ama fakulteden haftaya randevu aldim ins yaparlar testlerimi de ikinci gebelige daha bilincli niyetlenirim[/QUOTE]Canim kanda araştırıyor rahmi inceliyor
Canim kanda araştırmalar yapılıyor rahim incelemesi oluyor birde doktor simrr testi istedi benden ama hic korkma korkulacak birsey değil
Allah yardimcin olsun canım müdahale olmadan olmasi daha iyi herserde bir hayir vardir Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ben kurtaj olmustum iyiki sen yadamiyorsun bende devlette gitmiştim orasi araştırma yapti cokta memnun kaldim sekerden guatira hormonlardan diğer birçok seyi hepsini incelediler[/QUOTE]Suan gidiyorum cnm doktora bende kurtaj olmadim kendiliginden geldi ins temizlenmistir icim.benim tup bebekti acibademdeki dojtorum hic bi test onermedi ama fakulteden haftaya randevu aldim ins yaparlar testlerimi de ikinci gebelige daha bilincli niyetlenirim
Anladim cnm malesef onlarin bi cogu var bende zaten rahmim temizlenmis cok sukur ins kendiliginden tutar en yakin zmnda[/QUOTE]Allah yardimcin olsun canım müdahale olmadan olmasi daha iyi herserde bir hayir vardir Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah ben kurtaj olmustum iyiki sen yadamiyorsun bende devlette gitmiştim orasi araştırma yapti cokta memnun kaldim sekerden guatira hormonlardan diğer birçok seyi hepsini incelediler
ztup bebek demişsin ne zamandır deniyor sun canım[/QUOTE]Tüp bebek yazmıştın ne
Anladim cnm malesef onlarin bi cogu var bende zaten rahmim temizlenmis cok sukur ins kendiliginden tutar en yakin zmnda
Geçmiş olsun canım. Adetin yakınsa bazen kist sanıyorlar rahimde bişeyleri. Benim de başıma geldi benzer durum. Bir ay sonra başka doktora gittim hiçbişey yokmuş. Ayrıca kist olduğunu söyleyen doktor hamile kalmana engel değil korkma demiştiMerhaba bende 6 aylik evliyim 3 bucuk ay once idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 2 aylik bebegimi kaybettim tekrar bebek dusundugum icin doktora gittim ultrasonda yumurtaliklarimda kist cikti kizken de cikmisti adet olup tekrar gittigimde gecmisti yine adetim yakin adet olunca bu da gecermi kaliciysa hamile kalmami obler mi
Saolun sizede gecmis olsun insallah adetimden sonra gecer siz yasadiginiz durumdan sonra hamile kaldiniz miGeçmiş olsun canım. Adetin yakınsa bazen kist sanıyorlar rahimde bişeyleri. Benim de başıma geldi benzer durum. Bir ay sonra başka doktora gittim hiçbişey yokmuş. Ayrıca kist olduğunu söyleyen doktor hamile kalmana engel değil korkma demişti
Canim gecmis olsun takilma tatlim kisstler bir ayda haplarla eritilir ins varsa bile ama adetle atilip gidiyor ins en yakin zmnda tekrar hamile kaliriz heoimizSaolun sizede gecmis olsun insallah adetimden sonra gecer siz yasadiginiz durumdan sonra hamile kaldiniz mi
Evet hamile kaldım kist sorunundan birkaç ay sonraSaolun sizede gecmis olsun insallah adetimden sonra gecer siz yasadiginiz durumdan sonra hamile kaldiniz mi
Merak etme regliyle giden zararsiz yumurtalik kisti onlar bende de 21 yasindan beri var ki suan 29 yasindayim, hatta 4cm kistim varken hamile bile kaldim, ama tabi bebegimizi 10. haftada kaybettik, ama dokorum kist yuzunden olmasi imkansiz dedi.Merhaba bende 6 aylik evliyim 3 bucuk ay once idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 2 aylik bebegimi kaybettim tekrar bebek dusundugum icin doktora gittim ultrasonda yumurtaliklarimda kist cikti kizken de cikmisti adet olup tekrar gittigimde gecmisti yine adetim yakin adet olunca bu da gecermi kaliciysa hamile kalmami obler mi
Amin insallah hayirli saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alirizCanim gecmis olsun takilma tatlim kisstler bir ayda haplarla eritilir ins varsa bile ama adetle atilip gidiyor ins en yakin zmnda tekrar hamile kaliriz heoimiz
Cok cok gecmis olsun insallah sizde en yakin zamanda hayirli saglikli bi sekilde bebeginizi kucaginiza alirsinizMerak etme regliyle giden zararsiz yumurtalik kisti onlar bende de 21 yasindan beri var ki suan 29 yasindayim, hatta 4cm kistim varken hamile bile kaldim, ama tabi bebegimizi 10. haftada kaybettik, ama dokorum kist yuzunden olmasi imkansiz dedi.
Insallah ben ve butun isteyenler de hayirli saglikli bi sekilde kalirizEvet hamile kaldım kist sorunundan birkaç ay sonra
InsallahCanim gecmis olsun takilma tatlim kisstler bir ayda haplarla eritilir ins varsa bile ama adetle atilip gidiyor ins en yakin zmnda tekrar hamile kaliriz heoimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?