- 28 Şubat 2012
- 119
- 42
- 48
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.501
kan testı kesın blıosun ıdrarmı yaptnKızlarrr meragımdan dayanamadım test yaptım hamile değilim
Idrar yaptım evde kendım yaptım olmayacagı belliydi zaten cunku adetime 9 gun kala ilişkiye girmeye başladım yumurtlama donemim geçmişti bir umutla yaptım ama olmadıkan testı kesın blıosun ıdrarmı yaptn
bıdahakı ay ınsall<aaaaaah tum bebıs ısteynlern gobecıklerı dolsun artkk hayrlsylaIdrar yaptım evde kendım yaptım olmayacagı belliydi zaten cunku adetime 9 gun kala ilişkiye girmeye başladım yumurtlama donemim geçmişti bir umutla yaptım ama olmadı
şubatta yaptm düşük acı aynı acı allah baska acı gostermesın amaMrb arkadaşlar hepinize gecmis olsun bende 6 ocakta 10 haftalik bebeğimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk günkü o aci o uzuntu yok tabi Allahim veriyor sabrini ama ozellikle ilk ayi cok zor gecirdim beraber hamile oldugum arkadaşlarımın bazilari dogum yapti bazilarida bekliyor onlari gordukce o kadar cok üzülüyorum ki 3 ay korunma sonrasi gecen ay biraktik korunmayi ama nasip olmadi adet oldum insallah onumuzdeki aya ..
Dua etmekten baska caremiz yok Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah guzel haberler verecegimiz gunler yakindir
Amin insallah hayirli saglikli bir sekilde nasip olur insallah her isteyene...bıdahakı ay ınsall<aaaaaah tum bebıs ısteynlern gobecıklerı dolsun artkk hayrlsyla
Bende tüm kalbimle bekleyis icinde olanlardanim bende bebisimi dusuk yaptim simdi tekrar gelebilik istiyorum ama nasipMrb arkadaşlar hepinize gecmis olsun bende 6 ocakta 10 haftalik bebeğimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk günkü o aci o uzuntu yok tabi Allahim veriyor sabrini ama ozellikle ilk ayi cok zor gecirdim beraber hamile oldugum arkadaşlarımın bazilari dogum yapti bazilarida bekliyor onlari gordukce o kadar cok üzülüyorum ki 3 ay korunma sonrasi gecen ay biraktik korunmayi ama nasip olmadi adet oldum insallah onumuzdeki aya ..
Dua etmekten baska caremiz yok Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah guzel haberler verecegimiz gunler yakindir
Çok geçmiş olsun canim Allah sabır versinSelam hanimlar
Hamileligimin 14. Haftasindaydim hersey yolundaydi 2li tarama testi sonuçlarımı bekliyorudum arkasindanda cinsiyetini ogrenme heyecanini bekliyordum. Dun gece aniden agriyla suyum geldi ve arkasindan siddetli bir kanama. Hastaneye gittigimizde melegimin kalbi cok zayif atiyordu ve hic suyu kalmamisti. Ve sabahina melegimi kaybettim. Suni sanciyla dogum yaptim doktorlarin deyimiyle ex melegimi.
Hem bedenen hem ruhen cok zor bi süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Bu sekilde dusuk yapan daha sonrasinda hamile kalip bebegine kavusan varmi. Yada herhangi bi tedavisi sebebi tavsiyesi olan varmi
kime ne ya sende azarlasaydin keşke hayırlısı olsun canım sen hamileliğin tadını çıkarHerkese merhaba
Aralikta 8+3 gunlukken bebegimi kaybettim doktor 3 ay bekleyin demisti 26 martta son adet tarihim 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti sanirim hamileyim ama saglik ocagindaki doktor neden hemen test yaptin erken davranmissin die azarladi kizlar sizce hamilr.degil miyim
Gecmis olsun canim herseyin hayirlisiMrb arkadaşlar hepinize gecmis olsun bende 6 ocakta 10 haftalik bebeğimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk günkü o aci o uzuntu yok tabi Allahim veriyor sabrini ama ozellikle ilk ayi cok zor gecirdim beraber hamile oldugum arkadaşlarımın bazilari dogum yapti bazilarida bekliyor onlari gordukce o kadar cok üzülüyorum ki 3 ay korunma sonrasi gecen ay biraktik korunmayi ama nasip olmadi adet oldum insallah onumuzdeki aya ..
Canim cok sagol yorumun icin 2 gundur agrisindan ölüyorum dolgulu disim agriyor ilac icemiyorum hamileyimdir die mahvolm durumdayikime ne ya sende azarlasaydin keşke hayırlısı olsun canım sen hamileliğin tadını çıkar
Normal bi hamilelikte deger iki gunde iki kat artarmis sende tekrarla istersen betahcgyi icimz rht etsn. Hayrli ugurlu olsn allah hayrlsyla elinize almak nasip etsin dualarnda unutma bizide artk annisko adayisinHerkese merhaba
Aralikta 8+3 gunlukken bebegimi kaybettim doktor 3 ay bekleyin demisti 26 martta son adet tarihim 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti sanirim hamileyim ama saglik ocagindaki doktor neden hemen test yaptin erken davranmissin die azarladi kizlar sizce hamilr.degil miyim
içme canım dayan azcık bebis in gelcek onu düşün geçer ağrın :)Canim cok sagol yorumun icin 2 gundur agrisindan ölüyorum dolgulu disim agriyor ilac icemiyorum hamileyimdir die mahvolm durumdayi
caol canm hepimiz için inşallahGecmis olsun canim herseyin hayirlisi
Dis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozukiçme canım dayan azcık bebis in gelcek onu düşün geçer ağrın :)
Seni uzmek istemedm bazilarnda kan degeri farkli oluyor die belki :/ dis gebelkmi acaba dedm o degere gore yuksek gelmsti bana. Hayrlsi olsn rabbim sifa versn benim kuzenmde gecrdi uzum gebelgi. Insallah yarn hayrli somclar alrsn normal gebeliktir insallahDis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?