• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Herkese merhaba
Aralikta 8+3 gunlukken bebegimi kaybettim doktor 3 ay bekleyin demisti 26 martta son adet tarihim 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti sanirim hamileyim ama saglik ocagindaki doktor neden hemen test yaptin erken davranmissin die azarladi kizlar sizce hamilr.degil miyim

Mrb arkadaşlar hepinize gecmis olsun bende 6 ocakta 10 haftalik bebeğimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk günkü o aci o uzuntu yok tabi Allahim veriyor sabrini ama ozellikle ilk ayi cok zor gecirdim beraber hamile oldugum arkadaşlarımın bazilari dogum yapti bazilarida bekliyor onlari gordukce o kadar cok üzülüyorum ki 3 ay korunma sonrasi gecen ay biraktik korunmayi ama nasip olmadi adet oldum insallah onumuzdeki aya ..
Dua etmekten baska caremiz yok Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah guzel haberler verecegimiz gunler yakindir

Mrb arkadaşlar hepinize gecmis olsun bende 6 ocakta 10 haftalik bebeğimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ilk günkü o aci o uzuntu yok tabi Allahim veriyor sabrini ama ozellikle ilk ayi cok zor gecirdim beraber hamile oldugum arkadaşlarımın bazilari dogum yapti bazilarida bekliyor onlari gordukce o kadar cok üzülüyorum ki 3 ay korunma sonrasi gecen ay biraktik korunmayi ama nasip olmadi adet oldum insallah onumuzdeki aya ..
Dua etmekten baska caremiz yok Allahim tum isteyenlere nasip etsin insallah guzel haberler verecegimiz gunler yakindir
şubatta yaptm düşük acı aynı acı allah baska acı gostermesın ama :( en cok ıstedgm sabır allahtan. sanrm yenı bebekler gelrse unuturz bu yasadklarmı

Bende tüm kalbimle bekleyis icinde olanlardanim bende bebisimi dusuk yaptim simdi tekrar gelebilik istiyorum ama nasip

Selam hanimlar

Hamileligimin 14. Haftasindaydim hersey yolundaydi 2li tarama testi sonuçlarımı bekliyorudum arkasindanda cinsiyetini ogrenme heyecanini bekliyordum. Dun gece aniden agriyla suyum geldi ve arkasindan siddetli bir kanama. Hastaneye gittigimizde melegimin kalbi cok zayif atiyordu ve hic suyu kalmamisti. Ve sabahina melegimi kaybettim. Suni sanciyla dogum yaptim doktorlarin deyimiyle ex melegimi.

Hem bedenen hem ruhen cok zor bi süreç. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bu sekilde dusuk yapan daha sonrasinda hamile kalip bebegine kavusan varmi. Yada herhangi bi tedavisi sebebi tavsiyesi olan varmi
Çok geçmiş olsun canim Allah sabır versin

Herkese merhaba
Aralikta 8+3 gunlukken bebegimi kaybettim doktor 3 ay bekleyin demisti 26 martta son adet tarihim 26 nisanda gelmeyince hemen kan testi yaptirdim beta hcg 2200 cikti sanirim hamileyim ama saglik ocagindaki doktor neden hemen test yaptin erken davranmissin die azarladi kizlar sizce hamilr.degil miyim
kime ne ya sende azarlasaydin keşke hayırlısı olsun canım sen hamileliğin tadını çıkar

Gecmis olsun canim herseyin hayirlisi

Herkese merhaba
Normal bi hamilelikte deger iki gunde iki kat artarmis sende tekrarla istersen betahcgyi icimz rht etsn. Hayrli ugurlu olsn allah hayrlsyla elinize almak nasip etsin dualarnda unutma bizide artk annisko adayisin ;)

içme canım dayan azcık bebis in gelcek onu düşün geçer ağrın :)
Dis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozuk

Dis doktoruna gittim o da kadin dogum doktorumdan rapor istedi redavi izni..oglen kendimi hastaneyw attim jinekolijik muayenede uzum gebeligi suphesi olustu 7-8 tup kan alindi sonuc yarin belli olacak cok moralim bozuk
Seni uzmek istemedm bazilarnda kan degeri farkli oluyor die belki :/ dis gebelkmi acaba dedm o degere gore yuksek gelmsti bana. Hayrlsi olsn rabbim sifa versn benim kuzenmde gecrdi uzum gebelgi. Insallah yarn hayrli somclar alrsn normal gebeliktir insallah

Ilk gebeligimdi tabiki annelik duygusunu tadamadim ama insan rahme dustugu an hayalini kuruyo. 3 gun oldu dusundukce gozler hep dolu dolu ama Allah vericek insallah sabrini ve sonrasinda hayirlisini. Gecmis olsun dilegi yazan herkese cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Slm kizlar subat ayinda dusuk yaptim kurtaja gerek kalmadan 6 haftalikken.doktorum korunmana gerek yok dedi bende korunmadim dusukten sonra 1 adet kanamasi gecirdim.suandada ovu gunlerimi hesaplayarak tutturmaya calisiyorum .dusuk yapanlarda hamilelik zorlasiyomu kizlar :(

Back