• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba bende 6 aylik evliyim 3 bucuk ay once idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 2 aylik bebegimi kaybettim tekrar bebek dusundugum icin doktora gittim ultrasonda yumurtaliklarimda kist cikti kizken de cikmisti adet olup tekrar gittigimde gecmisti yine adetim yakin adet olunca bu da gecermi kaliciysa hamile kalmami obler mi
aaaa geçmiş olsun nasıl yani enfeksiyon direk bebeğin albini mi durduruyor. bende hep olur yani yanma olduğu zaman anlıyorum ben. ayaklarımı hiç ısıtamam, vücudum terler ama aykalar buz. önleyemiyorum ki ben bu enfeksiyonu. korktum şimdi çok o_O

aaaa geçmiş olsun nasıl yani enfeksiyon direk bebeğin albini mi durduruyor. bende hep olur yani yanma olduğu zaman anlıyorum ben. ayaklarımı hiç ısıtamam, vücudum terler ama aykalar buz. önleyemiyorum ki ben bu enfeksiyonu. korktum şimdi çok o_O
benimki yeni evli olduğum için olmuş vucud degısıyo ya ondan ama kesın bırsey degıl ıdrar yolu enfeksıyonum vardı ondan mı dustu dıye sordum doktora olabılır dedı kesın bırsey soylemedı rabbım yardımıcımız olur ınsallah

Hanımlar bugün kadın doğum doktoruma gittim kisttim sorunsuz bir kistmiş adet olunca kaybolurmuş gebelik düşünebilirsin dedi mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim benimle ilgilendiğiniz aydınlattığınız için çok saolun rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...:)

Hanımlar bugün kadın doğum doktoruma gittim kisttim sorunsuz bir kistmiş adet olunca kaybolurmuş gebelik düşünebilirsin dedi mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim benimle ilgilendiğiniz aydınlattığınız için çok saolun rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah...:)
gözün aydın canım inşallah daha daha güzel haberlerini de vermeyi nasip etsin Rabbim :)))

Çok geçmiş olsun canım. Benim de başıma ufak bir olay gelmişti ancak allahtan bebeğimize bir şey olmamıştı. Hissiyatını anlayabilyorum. Çok çok geçmşi olsun.

Keşke olsam canım. Daha yeni düşük yaptım Şubat ayında.Calışmalara başladım ama dayanamıyorum artık. Allahım isteyen herkese versin inş.[/QUO0 bende 3 ay once 2 aylık bebegimi düşük yaptım bende gebelik düşünüyorum allah tüm isteyenlere verir insallah senin bebegn ne kadarlıktı

Keşke olsam canım. Daha yeni düşük yaptım Şubat ayında.Calışmalara başladım ama dayanamıyorum artık. Allahım isteyen herkese versin inş.
Bende 3 ay önce 2 aylık bebegimi düşuk yaptım bende yeniden gebelik düşünüyorum allah tüm isteyenlere verir inşallah senin bebegin ne kadarlıkti

Kızlar bişey soracağım siZe. Adet, yumurtlamadan 14 gün sonra gelirmiş bu hep böyle mi olur öyle bir kural mı var bilen var mı? Benimki 10.gün başladı gibi sanki bişeyler geliyo ama hadi hayırlısı :(

Kizlar ben kimyasal gecirdim.daha dogrusu hala geciriyorum sanirim. 1 haftadir kanamam var. Ve sanki adetin 2.gunu geliyor masallah. Daha ne kadar surecek bu.

Kızlar yarın kurtaj için gidicem . Ya çok korkuyorum bir arkadaş adet sancısı gibi ağrılar oluyor demiş. Dr um vajinadan ve ağızdan bir ilaç vereceğini söyledi kanamayi başlaTacakmis. Daha sonra kurtaja başlanacakMis. Bebeğim yaklaşık 8 haftalik normalde 10 haftalik olmamız gerekiyordu. Kürtaj olan arkadaşlardan işlemin nasıl olduğuna dair bilgi istiyorum.

Kızlar yarın kurtaj için gidicem . Ya çok korkuyorum bir arkadaş adet sancısı gibi ağrılar oluyor demiş. Dr um vajinadan ve ağızdan bir ilaç vereceğini söyledi kanamayi başlaTacakmis. Daha sonra kurtaja başlanacakMis. Bebeğim yaklaşık 8 haftalik normalde 10 haftalik olmamız gerekiyordu. Kürtaj olan arkadaşlardan işlemin nasıl olduğuna dair bilgi istiyorum.
Oncelikle rabbim acil sifalar versin. Bebeginin kalbimi atmiyo neden alinacak kesemi bozuldu

Back