Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canm kurtajı bn istemedim. Çok korkuyodum ve rahme çok zarar verdiğini duymuştum. 2. Duşuğumde kendiliğinden duştu zaten. Sen en son duşukten kaç ay geçti uzerine
3 ay geçti canım, ben bu ay bıraktım korunmayı bakalım ne olacak. inşallah tekrar yaşatmasın rabbim bu sıkıntıları hiçbirimize. ben de kan pıhtılaşması var. 2. de cornual gebelikti. korkuyorum tekrar olur diye

o nasl bi gebelikki canm. Bn hiç korunmadım duşukten sonra 4 ay oldu. Moralim bozuluyo artık.. Bndede var pıhtı

o nasl bi gebelikki canm. Bn hiç korunmadım duşukten sonra 4 ay oldu. Moralim bozuluyo artık.. Bndede var pıhtı
olsun canım 4 ay çok değil ancak toparlanıyor zaten rahim. olur bir kaç aya inşallah. rahim köşesinde canım kornual gebelik, tüpe yakın yerde, dış gebelik yani malesef

aminn canm. Oyle olması insanı çok yıpratıyo tabi. İnan sanki omrumden omur gitmiş..
hep ümitli olmaya çalışıyorum ama yine de bazen korkular kaplıyor her yanımı. Dua etmekten başka çare yok canım. ümitli olalım ki her şey güzel olsun. birbirimize ancak avutabiliriz bu şekilde. kimse halden anlamıyor.

Slm kızlar, B'ne de korunmayı bıraktığımı söylemiştim ya, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanrm bu ay olmucak

Slm kızlar, B'ne de korunmayı bıraktığımı söylemiştim ya, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanrm bu ay olmucak
elam canım olur inşallah, ne kadar var "bat" a ? olsa dert olmasa dert, ben de istiyorum hemen olsun ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.

Keske istedgmzde hemen olsa ama ne yazikki bize kalan zabrla beklemek :'( 5 yln sonnda gelmisti umudum ama gitti kimblr belkide yasayacagm ilk ve son duygulardi bilemeyiz beklemek cok zor cokkk

Canim bendede var testten ama 4 saat idrarini tutmak gerekiyor oda çok zor çünkü sürekli şu içen biriyim sen nasıl yapıyorsun

canım idrarını tutmana falan gerek yok ya çok hassas bu testler sen yumurtla yeterki ben kullanıyorum 1 yıldır idrarımı falan tutmadım ayrıca istediğim saatte de yapıyorum takılmayın bunlara bence.

Herkese geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce 3 ay korundum ve bu ay yumurtlama gününde kanamam oldu böyle birşey yaşadinizmi acaba tekrar ayni şeyleri yaşamak istemiyorum

Kizlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçenay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin biraz yüksek dedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi bir ay daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı

Ayneennn bu ay yumurtlama gunumde camur gbi bisiler geldi ve surdu uc gun filan anlam veremedm :/ gece kasik agrsyla drada gttm betaya bakldi sifr gebelkte yok nie bole oldu bnde anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…