- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.341
3 ay geçti canım, ben bu ay bıraktım korunmayı bakalım ne olacak. inşallah tekrar yaşatmasın rabbim bu sıkıntıları hiçbirimize. ben de kan pıhtılaşması var. 2. de cornual gebelikti. korkuyorum tekrar olur diyecanm kurtajı bn istemedim. Çok korkuyodum ve rahme çok zarar verdiğini duymuştum. 2. Duşuğumde kendiliğinden duştu zaten. Sen en son duşukten kaç ay geçti uzerine
o nasl bi gebelikki canm. Bn hiç korunmadım duşukten sonra 4 ay oldu. Moralim bozuluyo artık.. Bndede var pıhtı3 ay geçti canım, ben bu ay bıraktım korunmayı bakalım ne olacak. inşallah tekrar yaşatmasın rabbim bu sıkıntıları hiçbirimize. ben de kan pıhtılaşması var. 2. de cornual gebelikti. korkuyorum tekrar olur diye
olsun canım 4 ay çok değil ancak toparlanıyor zaten rahim. olur bir kaç aya inşallah. rahim köşesinde canım kornual gebelik, tüpe yakın yerde, dış gebelik yani malesefo nasl bi gebelikki canm. Bn hiç korunmadım duşukten sonra 4 ay oldu. Moralim bozuluyo artık.. Bndede var pıhtı
haa dış gebelikk... İnşllh kısa zamnda olur tekrar..olsun canım 4 ay çok değil ancak toparlanıyor zaten rahim. olur bir kaç aya inşallah. rahim köşesinde canım kornual gebelik, tüpe yakın yerde, dış gebelik yani malesef
tekrarlamasında canım artık ne zaman olursa olsun, artık zor geliyor kaldıramıyorum bunları. Allah yaşatmasın kimseye çok çok zor.haa dış gebelikk... İnşllh kısa zamnda olur tekrar..
aminn canm. Oyle olması insanı çok yıpratıyo tabi. İnan sanki omrumden omur gitmiş..tekrarlamasında canım artık ne zaman olursa olsun, artık zor geliyor kaldıramıyorum bunları. Allah yaşatmasın kimseye çok çok zor.
hep ümitli olmaya çalışıyorum ama yine de bazen korkular kaplıyor her yanımı. Dua etmekten başka çare yok canım. ümitli olalım ki her şey güzel olsun. birbirimize ancak avutabiliriz bu şekilde. kimse halden anlamıyor.aminn canm. Oyle olması insanı çok yıpratıyo tabi. İnan sanki omrumden omur gitmiş..
canm ben tam 50. günde olmustumne zaman adet olacam pekiiii(
3 ay geçti canım, ben bu ay bıraktım korunmayı bakalım ne olacak. inşallah tekrar yaşatmasın rabbim bu sıkıntıları hiçbirimize. ben de kan pıhtılaşması var. 2. de cornual gebelikti. korkuyorum tekrar olur diye
Mrb peki kan pıhtılaşması OLDUĞUNU nezaman öğrendin
2. kürtaj sonrasıMrb peki kan pıhtılaşması OLDUĞUNU nezaman öğrendin
elam canım olur inşallah, ne kadar var "bat" a ? olsa dert olmasa dert, ben de istiyorum hemen olsun ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Slm kızlar, B'ne de korunmayı bıraktığımı söylemiştim ya, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanrm bu ay olmucak
Bi bucuk aylk nasl suni sanci veriolar ki anlamadm :/ benmki 2 aylkti cok sanci cektm dusene kdr nasl dustu bi rhatladm snki yeniden dogdm cok tuhaf tarifsiz bi aciydi1,5 tu. Çook zordu. Oldumm oldum dirildim resmen yaa
Keske istedgmzde hemen olsa ama ne yazikki bize kalan zabrla beklemek :'( 5 yln sonnda gelmisti umudum ama gitti kimblr belkide yasayacagm ilk ve son duygulardi bilemeyiz beklemek cok zor cokkkSlm kızlar, B'ne de korunmayı bıraktığımı söylemiştim ya, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanrm bu ay olmucak
Canim bendede var testten ama 4 saat idrarini tutmak gerekiyor oda çok zor çünkü sürekli şu içen biriyim sen nasıl yapıyorsun
Ayneennn bu ay yumurtlama gunumde camur gbi bisiler geldi ve surdu uc gun filan anlam veremedm :/ gece kasik agrsyla drada gttm betaya bakldi sifr gebelkte yok nie bole oldu bnde anlamadmHerkese geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Ben 8 haftalık bebeğimi kaybettim 5 ay önce 3 ay korundum ve bu ay yumurtlama gününde kanamam oldu böyle birşey yaşadinizmi acabatekrar ayni şeyleri yaşamak istemiyorum
Ayneennn bu ay yumurtlama gunumde camur gbi bisiler geldi ve surdu uc gun filan anlam veremedm :/ gece kasik agrsyla drada gttm betaya bakldi sifr gebelkte yok nie bole oldu bnde anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?