- 22 Ekim 2014
- 895
- 679
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.301
Var canım kullanma klavuzu ama ben sana daha önce de anlattım biraz kullanımını önceki msjlarda özele bak olur mu :) saat 12 gibi Sıvı tüketmeyi tamamen bırakacaksın çok susarsan 1-2 yudumdan bişey olmaz ama mümkün olduğunca idrar renginin koyu olması lazım ki sonuç yanlış çıkmasın. Ben hep 15.30-16.00 arası yaptım testleri ve 11.gün yakalamıştım çift çizgiyi.Aaaa olemi dorr saat su sut filan icmicezmiiiii bilmiordum kullanma klavuzu vardr dmi
Becerirsin canım merak etme. Dikkat etmen gereken 2 şey var sadece 1. Idrar dinlenmiş olmalı yani birkaç saat önce sıvı alımını bırak, 2. Her gün aynı saatte yap 15.30-16.00 gibi en doğru çıkan saatlermiş... Dinlenmiş olması için sabah uyandığımda yapayım diyebilirsin. Yapma :) o saatte doğru çıkmazmış :))) bak bu sayfada fotosunu paylaşmıştım daha önce inceleyin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lim-kizlarrrrr.748147/page-1202#post-39040212bende aldım testleri bakalım bekliyorum pzt elime ulaşır sanırım :) umarım kullanmayı becere bilirim
Becerirsin canım merak etme. Dikkat etmen gereken 2 şey var sadece 1. Idrar dinlenmiş olmalı yani birkaç saat önce sıvı alımını bırak, 2. Her gün aynı saatte yap 15.30-16.00 gibi en doğru çıkan saatlermiş... Dinlenmiş olması için sabah uyandığımda yapayım diyebilirsin. Yapma :) o saatte doğru çıkmazmış :))) bak bu sayfada fotosunu paylaşmıştım daha önce inceleyin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lim-kizlarrrrr.748147/page-1202#post-39040212
Evet canım koyu çift çizgiyi görene kadar hergün yap. Ben ertesi gün de meraktan yapmıştım silik çıkmıştı :))canım hergün aynı saatte yap demişşin :S çizgiyi görünceye kadar mı hergün aynı saatte yapim?
ok yavaş yavaş anlıyorum sanırım çok tşk ederimm kiiiEvet canım koyu çift çizgiyi görene kadar hergün yap. Ben ertesi gün de meraktan yapmıştım silik çıkmıştı :))
Herzaman canım:) Aklım erdiğince bilgim olduğu kadar yardım ederim tabiki:) hadi bu ay bu işi bitirelim inşallah :)))ok yavaş yavaş anlıyorum sanırım çok tşk ederimm kiiiben özelden seni rahatsız ederim başlayınca izninle
Aynen bende sürekli şu içiyorum birde çalışıyorum çay falanda iciliyor artık 1 hafta tutcam kendimi bebis için neler yaptım bunuda yaparım ne olcak yeter ki yavrum gelsin bana sagliklaben 3 ay denedim ovulasyon testini bu ay da dahil. doktora gidip usg ile yumurtam görüldüğü halde testlerim hep negatifti. yani ben beceremedim doğrusu. çok fazla su tüketen bir insanım günde 2-2.5 lt kesin içiyorum herhalde ondan çıkmadı diyorum. saati içtiğin su miktarı falan herşey etkiliyor oldukça zor bir test bence
oncelikle çook geçmiş olsun canm. Allh sabır versin. Kese gorunduğune gore kimyasal değildr. Kurtaj olmadığına gore adetin 25-30 gune kadar olur, bnce sakın korunma. Kurtaj olmamşaın rahmn toparlanr hemnmerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce düşük yaptım. adet gecikmesinin birinci günü beta hcg değerim 4.51, gecikmenin iki gün sonrasında 16.7 idi. 5. günde doktora gittim ama kasıklarım çok ağrıyordu bir de kahverengi lekelenme yaşıyordum. doktorda keseyi gördük ama çook küçükmüş. ertesi gün de kanamam başladı hemen doktora gittik kese kayboldu düşük yapmışım. toplamda adetim 7 gün gecikmiş oldu. bu yaşadığım kimyasal gebelik mi? acaba korunmama gerek var mı? adetim ne zaman gelir? vb.... bir sürü soru var kafamda tabiii bir de kalbim çok kırık çok duygusallaştım. korkuyorum.
slm ben kürtaj oldum 32 gün oldu haaala adet olamadım yardımmmmmmmmmmmmmcevap için teşekkür ederim yeniden düşük yapmaktan korkuyorum biraz toplanınca yeniden deneyeceğiz inşallah allah herkese sağlıkla nasip etsin
NE KADAR SONRA ADET OLACAM YAAAAAAAAAlürtaj olunca toparlanma daha fazla zaman alabilir tabii stres yapmamamk gerek ama yapıyoruz maalesef
32 gün henüz erken ben 47 de adet olmuştumslm ben kürtaj oldum 32 gün oldu haaala adet olamadım yardımmmmmmmmmmmmm
KORKUYORUM YA ...adet olamadım 40 günü bulmasın dıyorlar..sencede öyle mi32 gün henüz erken ben 47 de adet olmuştum
ilki 15 gün 2. 7 günkürtaj olan arkadaşlar kanamaniz kaç gün sürdü
niye bulmasın diyolar ki anlamadım? sakin ol kürtaj sonrası zaten normal adetten uzun sürüyor.KORKUYORUM YA ...adet olamadım 40 günü bulmasın dıyorlar..sencede öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?