• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Inş canım ben gebelik düşünmeden 3ay önceden bebek aspirini kullanmaya başladım sen kullanıyor musun
ben kullanmadım canım, bi süre coraspirin kullandım onuda bıraktım. çünkü bunlar günlük alınması gereken ilaçlar ya 24 saattte etkisi gidiyor zaten. o yüzden bırakmıştım. korunma sürem dolmamıştı zaten. şimdi bu ay yumurta çatlayınca başladım kullanmaya tekrar coraspirin. 1 tane günde

ben kullanmadım canım, bi süre coraspirin kullandım onuda bıraktım. çünkü bunlar günlük alınması gereken ilaçlar ya 24 saattte etkisi gidiyor zaten. o yüzden bırakmıştım. korunma sürem dolmamıştı zaten. şimdi bu ay yumurta çatlayınca başladım kullanmaya tekrar coraspirin. 1 tane günde
Güzel haberlerini bekliyoruz inş.hayırlı zamanda.

Bende 2 kere kürtaj oldum 2.sinde kan pıhtılaşmam OLDUĞUNU öğrendim.şuan hamileyim her gün clexane kullanıyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim merhaba bende duauk yaptigimi ogrwndim ama progesteron kullandigim icin daha kanama gelmedi bu kan pihtilasmasi teatini her hastane yapiyor mu acaba bide ozelde yaptirduysan ucreti ne kadar sonuclar kac gunde belli oluyor

Arkadaslar ben yeni geldim araniza onc3likle herkezin rabbim bir an once kucaklarini doldurur ins.benim maceram 19 suabatta adetle baslamisti tup bebek yapmiatim malesef yedinci hafta doldugunda bebegimin dustugunu ogrendim oncesinde tehlikesi oldugu icin surwkli yayis ve progesteron igneyle gecti bu yuzden kanamam olmamis igneyi dun aksam biraktik ne zman kanama baslar bilmiyorum biraz da korkuyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaslar ben yeni geldim araniza onc3likle herkezin rabbim bir an once kucaklarini doldurur ins.benim maceram 19 suabatta adetle baslamisti tup bebek yapmiatim malesef yedinci hafta doldugunda bebegimin dustugunu ogrendim oncesinde tehlikesi oldugu icin surwkli yayis ve progesteron igneyle gecti bu yuzden kanamam olmamis igneyi dun aksam biraktik ne zman kanama baslar bilmiyorum biraz da korkuyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Bebek nezman dustu farketmedinmi gecms olsn canm zor kazanip kolay kaybedince uzuluyor insan :( benm bebegm 5 yil sora gelmsti allahm sifa versn sanada en kisa zmanda yni calismalara baslarsn tez zmanda hayrli sonuclariz aliriz ve bu kez hastaneden bos deil dolu doneriz

Canim merhaba bende duauk yaptigimi ogrwndim ama progesteron kullandigim icin daha kanama gelmedi bu kan pihtilasmasi teatini her hastane yapiyor mu acaba bide ozelde yaptirduysan ucreti ne kadar sonuclar kac gunde belli oluyor
Canım geçmiş olsun.arastırma hastanesinde yaptırmıştım ben.trombofili sonucu 3ayda çıktı. Ilk gebeliğin miydi

Bebek nezman dustu farketmedinmi gecms olsn canm zor kazanip kolay kaybedince uzuluyor insan :KK43: benm bebegm 5 yil sora gelmsti allahm sifa versn sanada en kisa zmanda yni calismalara baslarsn tez zmanda hayrli sonuclariz aliriz ve bu kez hastaneden bos deil dolu doneriz
Amin ins cnm evet gercekren zor oldu hala kanamam gelmedi dun ultrosonda gordu doktorum bebek yok kese yok dedi ama atmadi kendini daha disari simdi gelsin diye bekliyorum malesef :(

Amin ins cnm evet gercekren zor oldu hala kanamam gelmedi dun ultrosonda gordu doktorum bebek yok kese yok dedi ama atmadi kendini daha disari simdi gelsin diye bekliyorum malesef :KK43:
Canm sanci cekmiormsn ben bebegi dusurene kdr oldum oldm dirldm dym 8 haftalkti bole bekleyeck msn kurtaj filan etmiormu drn

Merhabalar gecmis olsun ben de gecen hafta için kontrolünde bebeğinin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve diğer gün maalesef kürtaj olmk zorunda kaldım çok üzücü bi durum ama Allahtan hayırlısı deyip acimizi içimize gomuyoruz bebegim 9+3de alindi..Aksam oldu mu acisi daha bi içine çıkıyor sanki insanin..Perşembe kürtaj sonrası ilk kontrole gidecem ultrason muayenesi varmış daha sonra o doktorun özel muayenehanesine gorunecem.Bakalım insallah bundan sonra nasip olduğunda sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucaklarimiza alırız umarım.

Back