- 4 Nisan 2015
- 80
- 19
- 8
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.361
Bende 2 kere kürtaj oldum 2.sinde kan pıhtılaşmam OLDUĞUNU öğrendim.şuan hamileyim her gün clexane kullanıyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun2. kürtaj sonrası
ne güzel canım. Allah tamamına erdirsin. darısı bize inşallah. bende 3. gebelik olursa kullanıcam bakalım iğne.Bende 2 kere kürtaj oldum 2.sinde kan pıhtılaşmam OLDUĞUNU öğrendim.şuan hamileyim her gün clexane kullanıyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Inş canım ben gebelik düşünmeden 3ay önceden bebek aspirini kullanmaya başladım sen kullanıyor musunne güzel canım. Allah tamamına erdirsin. darısı bize inşallah. bende 3. gebelik olursa kullanıcam bakalım iğne.
ben kullanmadım canım, bi süre coraspirin kullandım onuda bıraktım. çünkü bunlar günlük alınması gereken ilaçlar ya 24 saattte etkisi gidiyor zaten. o yüzden bırakmıştım. korunma sürem dolmamıştı zaten. şimdi bu ay yumurta çatlayınca başladım kullanmaya tekrar coraspirin. 1 tane gündeInş canım ben gebelik düşünmeden 3ay önceden bebek aspirini kullanmaya başladım sen kullanıyor musun
ben kullanmadım canım, bi süre coraspirin kullandım onuda bıraktım. çünkü bunlar günlük alınması gereken ilaçlar ya 24 saattte etkisi gidiyor zaten. o yüzden bırakmıştım. korunma sürem dolmamıştı zaten. şimdi bu ay yumurta çatlayınca başladım kullanmaya tekrar coraspirin. 1 tane günde[/QUOT
Güzel haberlerini bekliyoruz inş.hayırlı zamanda.ben kullanmadım canım, bi süre coraspirin kullandım onuda bıraktım. çünkü bunlar günlük alınması gereken ilaçlar ya 24 saattte etkisi gidiyor zaten. o yüzden bırakmıştım. korunma sürem dolmamıştı zaten. şimdi bu ay yumurta çatlayınca başladım kullanmaya tekrar coraspirin. 1 tane günde
Canim merhaba bende duauk yaptigimi ogrwndim ama progesteron kullandigim icin daha kanama gelmedi bu kan pihtilasmasi teatini her hastane yapiyor mu acaba bide ozelde yaptirduysan ucreti ne kadar sonuclar kac gunde belli oluyorBende 2 kere kürtaj oldum 2.sinde kan pıhtılaşmam OLDUĞUNU öğrendim.şuan hamileyim her gün clexane kullanıyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bebek nezman dustu farketmedinmi gecms olsn canm zor kazanip kolay kaybedince uzuluyor insanArkadaslar ben yeni geldim araniza onc3likle herkezin rabbim bir an once kucaklarini doldurur ins.benim maceram 19 suabatta adetle baslamisti tup bebek yapmiatim malesef yedinci hafta doldugunda bebegimin dustugunu ogrendim oncesinde tehlikesi oldugu icin surwkli yayis ve progesteron igneyle gecti bu yuzden kanamam olmamis igneyi dun aksam biraktik ne zman kanama baslar bilmiyorum biraz da korkuyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Canım geçmiş olsun.arastırma hastanesinde yaptırmıştım ben.trombofili sonucu 3ayda çıktı. Ilk gebeliğin miydiCanim merhaba bende duauk yaptigimi ogrwndim ama progesteron kullandigim icin daha kanama gelmedi bu kan pihtilasmasi teatini her hastane yapiyor mu acaba bide ozelde yaptirduysan ucreti ne kadar sonuclar kac gunde belli oluyor
testlerini yaptırmadan tekrar gebelik Düşünme 3ay çok uzun bir süre degıl Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Canım geçmiş olsun.arastırma hastanesinde yaptırmıştım ben.trombofili sonucu 3ayda çıktı. Ilk gebeliğin miydi
Amin ins cnm evet gercekren zor oldu hala kanamam gelmedi dun ultrosonda gordu doktorum bebek yok kese yok dedi ama atmadi kendini daha disari simdi gelsin diye bekliyorum malesefBebek nezman dustu farketmedinmi gecms olsn canm zor kazanip kolay kaybedince uzuluyor insanbenm bebegm 5 yil sora gelmsti allahm sifa versn sanada en kisa zmanda yni calismalara baslarsn tez zmanda hayrli sonuclariz aliriz ve bu kez hastaneden bos deil dolu doneriz
Amin ins bende fakulteye gitmeyi dusunuyorum peki ne zmn kan vermek gerekir kanamam geldikten sonra mi onu bilmiyorumtestlerini yaptırmadan tekrar gebelik Düşünme 3ay çok uzun bir süre degıl Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Canm sanci cekmiormsn ben bebegi dusurene kdr oldum oldm dirldm dym 8 haftalkti bole bekleyeck msn kurtaj filan etmiormu drnAmin ins cnm evet gercekren zor oldu hala kanamam gelmedi dun ultrosonda gordu doktorum bebek yok kese yok dedi ama atmadi kendini daha disari simdi gelsin diye bekliyorum malesef
Doktorum kendi dusucek dedi progrsteron kullandigim.icin gelmemis bugun biraz yurudum iki ayin sonunda karnima kasiklarima agri girdi bakalim hayirlisi persembe kontrole gidecegim insCanm sanci cekmiormsn ben bebegi dusurene kdr oldum oldm dirldm dym 8 haftalkti bole bekleyeck msn kurtaj filan etmiormu drn
Agrsz sancsiz dussun yaDoktorum kendi dusucek dedi progrsteron kullandigim.icin gelmemis bugun biraz yurudum iki ayin sonunda karnima kasiklarima agri girdi bakalim hayirlisi persembe kontrole gidecegim ins
Dusme sebebini bilmiyoruz cnm ins toparlarim kanamali donemi gecirsemde korkular bitseT tugba88guler canm birde dusme sebebi neymis kalp atsni filan duymusmuydnz bi an once toparlanrsn insallah
canım ben kürtaj olmadan önce araştırılsın istedim ama doktorum normale dön vücudun bebegı atsın sonra gel demişti öyle yapmıştımAmin ins bende fakulteye gitmeyi dusunuyorum peki ne zmn kan vermek gerekir kanamam geldikten sonra mi onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?