• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benimde 15 gun ama hala duzelmedim daha uzun suren arkadaşlar yokmu bide genetik testler için ne zaman doktora gittiniz şimdidentesekkurler

Ben kurtajdan tam bi ay sora geldi adet tam sokulmedi smdida arada bi camur gbi gelio bsiler sanrm daha rahim toparlanmadi :/ bakalm ikinci adette duzenli zamannda gelecekmi

1,5 tu. Çook zordu. Oldumm oldum dirildim resmen yaa
Aaa çok garip canım ya ne . 7 buçuk haftalıktı benimki diğeri daha küçüktü. kürtaj oldum ben. Kalbi durmuştu. Düşük yapman için ilaç verdiler anladım ben ama çok ta anlamadım açıkcası. Suni Sancı olur mu küçücük bebek için. Neyse geçmiş olsun ama bana gereksiz bir işlem gibi geldi canım boşuna canın yanmış gibi duruyor. 2 defa böyle oldu benim. Ikiside ağrısız sızısız zaten 5 dk lık bişi kürtaj. Sonrada düzeldi herşey. Adetlerim absürt uzamadı çok. sadece ilk ay 40. Gün diğer kürtajda 35. Gün geldi adetim. Sonra düzeliyor. Şimdi 3. Gebelik deniycem bakalım olur inşalkah.

Son düzenleme:
Aaa çok garip canım ya ne . 7 buçuk haftalıktı benimki diğeri daha küçüktü. kürtaj oldum ben. Kalbi durmuştu. Düşük yapman için ilaç verdiler anladım ben ama çok ta anlamadım açıkcası. Suni Sancı olur mu küçücük bebek için. Neyse geçmiş olsun ama bana gereksiz bir işlem gibi geldi canım boşuna canın yanmış gibi duruyor. 2 defa böyle oldu benim. Ikiside ağrısız sızısız zaten 5 dk lık bişi kürtaj. Sonrada düzeldi herşey. Adetlerim absürt uzamadı çok. sadece ilk ay 40. Gün diğer kürtajda 35. Gün geldi adetim. Sonra düzeliyor. Şimdi 3. Gebelik deniycem bakalım olur inşalkah.
canm kurtajı bn istemedim. Çok korkuyodum ve rahme çok zarar verdiğini duymuştum. 2. Duşuğumde kendiliğinden duştu zaten. Sen en son duşukten kaç ay geçti uzerine

Back