- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.321
öyle dedıler bılmıomr cnmniye bulmasın diyolar ki anlamadım? sakin ol kürtaj sonrası zaten normal adetten uzun sürüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle dedıler bılmıomr cnmniye bulmasın diyolar ki anlamadım? sakin ol kürtaj sonrası zaten normal adetten uzun sürüyor.
doktorun demediyse önemli değil. herkes birşey söylüyor bu kadar evham yapma. söylediğim gibi benim 47. gün oldu adetim. istersen doktor kontrolune git tekraröyle dedıler bılmıomr cnm
daha erken dıye dşnyrm bıraz gçsn gdecem tekrardoktorun demediyse önemli değil. herkes birşey söylüyor bu kadar evham yapma. söylediğim gibi benim 47. gün oldu adetim. istersen doktor kontrolune git tekrar
aa bnce tahlillerini ysp. Duşuğunun sebebini oğren oyle tekrar hamile kal. Bn sendede pıhtılşma faln var sandım.cevap için teşekkür ederim yeniden düşük yapmaktan korkuyorum biraz toplanınca yeniden deneyeceğiz inşallah allah herkese sağlıkla nasip etsin
cnm yaBen kurtajdan tam bi ay sora geldi adet tam sokulmedi smdida arada bi camur gbi gelio bsiler sanrm daha rahim toparlanmadi :/ bakalm ikinci adette duzenli zamannda gelecekmi
kurtaj daha farklı oluyo canm. Adet duzenin değişio olabilir. Bnm ilk duluğum suni sancıyla oldu onun için 50 gun adet gormedim. Kurtaj daha da sıkıntılıslm ben kürtaj oldum 32 gün oldu haaala adet olamadım yardımmmmmmmmmmmmm
ne zaman adet olacam pekiiiikurtaj daha farklı oluyo canm. Adet duzenin değişio olabilir. Bnm ilk duluğum suni sancıyla oldu onun için 50 gun adet gormedim. Kurtaj daha da sıkıntılı
kurtajlıysan sanırım 40-50 gun arasını bulur canm. Bn hatta keain hamileyim diye kan vermiştim ama maleseffne zaman adet olacam pekiiii(
hmm o kadar uzun oluyo yanıkurtajlıysan sanırım 40-50 gun arasını bulur canm. Bn hatta keain hamileyim diye kan vermiştim ama maleseff
kişiden kişiye değişir tabi canm. Ben ilk duşuğumde suni sancıyla duşurunce 50. Gunde ikinciyi kendi evde duşunce 30 gun dolmadan adet olmuştum.hmm o kadar uzun oluyo yanı
hhmmm özele msj atcam bı konudakişiden kişiye değişir tabi canm. Ben ilk duşuğumde suni sancıyla duşurunce 50. Gunde ikinciyi kendi evde duşunce 30 gun dolmadan adet olmuştum.
olur cnmhhmmm özele msj atcam bı konuda
Bsi socam kac aylkti suni sancyla olan :'( col agri.cekmssndr yaakurtaj daha farklı oluyo canm. Adet duzenin değişio olabilir. Bnm ilk duluğum suni sancıyla oldu onun için 50 gun adet gormedim. Kurtaj daha da sıkıntılı
1,5 tu. Çook zordu. Oldumm oldum dirildim resmen yaaBsi socam kac aylkti suni sancyla olan :'( col agri.cekmssndr yaa
1,5 aylık niye suni yaptılar ki canım? Kürtajla niye almadılar direkt??1,5 tu. Çook zordu. Oldumm oldum dirildim resmen yaa
Aaa çok garip canım ya ne . 7 buçuk haftalıktı benimki diğeri daha küçüktü. kürtaj oldum ben. Kalbi durmuştu. Düşük yapman için ilaç verdiler anladım ben ama çok ta anlamadım açıkcası. Suni Sancı olur mu küçücük bebek için. Neyse geçmiş olsun ama bana gereksiz bir işlem gibi geldi canım boşuna canın yanmış gibi duruyor. 2 defa böyle oldu benim. Ikiside ağrısız sızısız zaten 5 dk lık bişi kürtaj. Sonrada düzeldi herşey. Adetlerim absürt uzamadı çok. sadece ilk ay 40. Gün diğer kürtajda 35. Gün geldi adetim. Sonra düzeliyor. Şimdi 3. Gebelik deniycem bakalım olur inşalkah.1,5 tu. Çook zordu. Oldumm oldum dirildim resmen yaa
kurtajı bn istemedim canm. Kurtaj rahime çok zarar verio1,5 aylık niye suni yaptılar ki canım? Kürtajla niye almadılar direkt??
canm kurtajı bn istemedim. Çok korkuyodum ve rahme çok zarar verdiğini duymuştum. 2. Duşuğumde kendiliğinden duştu zaten. Sen en son duşukten kaç ay geçti uzerineAaa çok garip canım ya ne . 7 buçuk haftalıktı benimki diğeri daha küçüktü. kürtaj oldum ben. Kalbi durmuştu. Düşük yapman için ilaç verdiler anladım ben ama çok ta anlamadım açıkcası. Suni Sancı olur mu küçücük bebek için. Neyse geçmiş olsun ama bana gereksiz bir işlem gibi geldi canım boşuna canın yanmış gibi duruyor. 2 defa böyle oldu benim. Ikiside ağrısız sızısız zaten 5 dk lık bişi kürtaj. Sonrada düzeldi herşey. Adetlerim absürt uzamadı çok. sadece ilk ay 40. Gün diğer kürtajda 35. Gün geldi adetim. Sonra düzeliyor. Şimdi 3. Gebelik deniycem bakalım olur inşalkah.