Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Geçmiş olsun Rabbim bir daha aynı şeyleri yaşatmasın Rabbim sabır versin ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım çook acımıştı Senin ki daha büyümüş Kendini toparlamaya çalış P picture_7

Cok gecmis olsun rabbim hakkimida hyirlisini versin ins bende hala kanama bekliuorum bakalim

Canım geçmiş olsun.allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın.kacıncı gebeliğindi

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun.allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın.kacıncı gebeliğindi
İlk gebeligimdi yedi aylık evliyim zaten,iki kontrolümde bi sıkıntı yoktu herşey normaldi ilk gebeliklerde ilk uç aydan sık rastladıkları bi durummus yüzde seksen boyle bebekler sağlıksız olduğu için öluyorlarmis...İlk gebelik olduğu için kurtjdan önce bi ilaç verip kanamanın başlamasını beklediler uç saat sonra kanamam başladı baya sancilarim başladı daha sonra kurtajla alindi..ilk gebeliğin olduğu için senin için böylesi daha iyi dediler..

Canım banada böle demişlerdi oyüzdrn önemsemedim ama maalesef ikincisinde de aynı sıkıntıyı yaşadım daha sonra genetık testler yaptırdım şimdiki Aklım olsaydı ılkınde yaptırırdım sonuçta zor Bi test degıl.gercı herkeZde aynı sey olmuyor ilk gebelığınde böle olupta ikincisinde normal gebelıgı olan çok arkadasım var ama yaptırmak en Güzeli.

Çok gecmis olsun suan ne donemindesiniz,testlerden sonra ne dedi peki doktor..Kürtaj yapan doktorun özel muayanehanesine gidecem hastanedeki ultrason kontrolünden sonra,kendisi de ultrason kontrolünden bi hafta sonra yerime gelirsin hamile kalmadan önce sana yapılması gerekenleri yapacaz falan dedi testler falan sanırım..Kolay hamile kalabilmiş miydin peki ikisine yada bebek var mi başka...allahım ayni şeyi bi daha yasatmasin saglikla bebek versin inş tez vakitte sana

Biz yeni yeni acaba mi diye düşünmeye başladığım donemde hamile kalmistim iki uç gün saskinliginda oluyor zaten insan..kan testiyle de kesinlestirelim diosun doktora gidiosun keseyi de görelim kesin mi diosun herşey tamam kendini alıştırmaya da basliyorsun o zor ilk dönemleri yasiyorsun iki ay bitiyor üçe geçerken bebeğin kalp atışının durduğunu ogreniyorsun buz gbi kesilmistim sok olmuştum o an.. Allahım hayirlisini veriyor tabi de iste kolay degil sahipleniyorsun varlığını öğrendikten sonra

Am
amin canım hepimize inş.rabbime çok şükür istediğim ay hamile kaldım.suan gebeyim clexane kullanıyorum her gün.kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor eskilerde der ya Bebeğin tek ayağı ıcerde kalır diye.

Evet çok Üzücü insan çok üzülüyor ama Allah'a bırakıyorsun kendini.nasip diyorsun kabulleniyorsun.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Nasilsınız kızlar? Ben kürtaj olali 2 adetimi gördüm. Adeten sonra doktoruma gittim yumurtlama takibi icin. Muhtemelen bu ay ovulasyon olmayacak dedi bana. Yarın birdaha gidecegim. Neden böyle oldu ya anlamış degilim moralim yerlerde. Gücüm kalmadi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…