- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.381
Cok gecmis olsun rabbim hakkimida hyirlisini versin ins bende hala kanama bekliuorum bakalimMerhabalar gecmis olsun ben de gecen hafta için kontrolünde bebeğinin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve diğer gün maalesef kürtaj olmk zorunda kaldım çok üzücü bi durum ama Allahtan hayırlısı deyip acimizi içimize gomuyoruz bebegim 9+3de alindi..Aksam oldu mu acisi daha bi içine çıkıyor sanki insanin..Perşembe kürtaj sonrası ilk kontrole gidecem ultrason muayenesi varmış daha sonra o doktorun özel muayenehanesine gorunecem.Bakalım insallah bundan sonra nasip olduğunda sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucaklarimiza alırız umarım.
Canım geçmiş olsun.allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın.kacıncı gebeliğindiMerhabalar gecmis olsun ben de gecen hafta için kontrolünde bebeğinin kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve diğer gün maalesef kürtaj olmk zorunda kaldım çok üzücü bi durum ama Allahtan hayırlısı deyip acimizi içimize gomuyoruz bebegim 9+3de alindi..Aksam oldu mu acisi daha bi içine çıkıyor sanki insanin..Perşembe kürtaj sonrası ilk kontrole gidecem ultrason muayenesi varmış daha sonra o doktorun özel muayenehanesine gorunecem.Bakalım insallah bundan sonra nasip olduğunda sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucaklarimiza alırız umarım.
İlk gebeligimdi yedi aylık evliyim zaten,iki kontrolümde bi sıkıntı yoktu herşey normaldi ilk gebeliklerde ilk uç aydan sık rastladıkları bi durummus yüzde seksen boyle bebekler sağlıksız olduğu için öluyorlarmis...İlk gebelik olduğu için kurtjdan önce bi ilaç verip kanamanın başlamasını beklediler uç saat sonra kanamam başladı baya sancilarim başladı daha sonra kurtajla alindi..ilk gebeliğin olduğu için senin için böylesi daha iyi dediler..Canım geçmiş olsun.allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın.kacıncı gebeliğindi
Canım banada böle demişlerdi oyüzdrn önemsemedim ama maalesef ikincisinde de aynı sıkıntıyı yaşadım daha sonra genetık testler yaptırdım şimdiki Aklım olsaydı ılkınde yaptırırdım sonuçta zor Bi test degıl.gercı herkeZde aynı sey olmuyor ilk gebelığınde böle olupta ikincisinde normal gebelıgı olan çok arkadasım var ama yaptırmak en Güzeli.İlk gebeligimdi yedi aylık evliyim zaten,iki kontrolümde bi sıkıntı yoktu herşey normaldi ilk gebeliklerde ilk uç aydan sık rastladıkları bi durummus yüzde seksen boyle bebekler sağlıksız olduğu için öluyorlarmis...İlk gebelik olduğu için kurtjdan önce bi ilaç verip kanamanın başlamasını beklediler uç saat sonra kanamam başladı baya sancilarim başladı daha sonra kurtajla alindi..ilk gebeliğin olduğu için senin için böylesi daha iyi dediler..
amin canım hepimize inş.rabbime çok şükür istediğim ay hamile kaldım.suan gebeyim clexane kullanıyorum her gün.kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor eskilerde der ya Bebeğin tek ayağı ıcerde kalır diye.Çok gecmis olsun suan ne donemindesiniz,testlerden sonra ne dedi peki doktor..Kürtaj yapan doktorun özel muayanehanesine gidecem hastanedeki ultrason kontrolünden sonra,kendisi de ultrason kontrolünden bi hafta sonra yerime gelirsin hamile kalmadan önce sana yapılması gerekenleri yapacaz falan dedi testler falan sanırım..Kolay hamile kalabilmiş miydin peki ikisine yada bebek var mi başka...allahım ayni şeyi bi daha yasatmasin saglikla bebek versin inş tez vakitte sana
Evet çok Üzücü insan çok üzülüyor ama Allah'a bırakıyorsun kendini.nasip diyorsun kabulleniyorsun.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Biz yeni yeni acaba mi diye düşünmeye başladığım donemde hamile kalmistim iki uç gün saskinliginda oluyor zaten insan..kan testiyle de kesinlestirelim diosun doktora gidiosun keseyi de görelim kesin mi diosun herşey tamam kendini alıştırmaya da basliyorsun o zor ilk dönemleri yasiyorsun iki ay bitiyor üçe geçerken bebeğin kalp atışının durduğunu ogreniyorsun buz gbi kesilmistim sok olmuştum o an.. Allahım hayirlisini veriyor tabi de iste kolay degil sahipleniyorsun varlığını öğrendikten sonra
Canım Hoşgeldin tedavi olarak ne önerdi doktorunArkadaslar araniza yeni katildim benimde iki dusugum oldu su an tedavi goruyorum bu sekilde olupta saglikli gebeligi olan var mi
Klomen ve vitamin ilaclari verdi ikiinci gebeligimde de vermisti o ay hamile kalmistim bu ay neler olacak bakalimCanım Hoşgeldin tedavi olarak ne önerdi doktorun
Âmin Canım inş.Bu sefer saglikla kucağına almayı nasip etsin Allah canim A Allahdilerseolur ..Sağlıkla sihhatla doğumunu gerceklestiresin.. Kurtaj sonrasi daha hic gorunmedim canim bisi konuşmadık daha doktorla,perşembe kontrolum var konuşunca haberdar ederim M mavi boncugum
Canım genetik test önermedi mi doktorun Benimde iki tane düşüğüm oldu kan pıhtılaşması çıktıKlomen ve vitamin ilaclari verdi ikiinci gebeligimde de vermisti o ay hamile kalmistim bu ay neler olacak bakalim
evet canım.6haftadA duruyordu gelişimiCnm sen suan hamilemisin peki obur gebeliklerin kac ay surdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?