- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.981
amin canım hiç kimseye yaşatmasınBenim tedirginliğimde dış gebelik korkusu yüzünden zatensana da çok çok geçmiş olsun canım.. Allah birdaha böyle kötü şeyler yaşatmasın. Cevap yazdığın için teşekkür ederim...
Inşallah canım çok Sağol ya eğer sen de bekliyorsan Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah.kimyasal adete kadar çok belli etmeyebilir kendini canım bilemiyorum. değildir inşallah korkma.
sen de sağol canım. benim de 2 kaybım var , mart sonu korunma sürem doluyor. başlıcam bakalım inşallah hayırlısı olur, hepimiz içindeInşallah canım çok Sağol ya eğer sen de bekliyorsan Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah.
Benim de iki kaybım var canım ya inşallah üçüncü de yüzümüz güler.sen de sağol canım. benim de 2 kaybım var , mart sonu korunma sürem doluyor. başlıcam bakalım inşallah hayırlısı olur, hepimiz içinde
amin canım amin, inşallah, ben de ümitle bekliyorum ne yapalım :)Benim de iki kaybım var canım ya inşallah üçüncü de yüzümüz güler.
En Güzeli ümit etmek ben hiç vazgeçmedim canım o Yüzden moral çok çok önemli. Stres yaparken yumurtlamıyordum bile inan :)amin canım amin, inşallah, ben de ümitle bekliyorum ne yapalım :)
nasıl anlıyordun yumurtlama olmadığını canım, ben hiç yumurta takibi yapmadım ama korkuyorum bazen acaba yumurtlama oluyomu olmuyomu diye. çünkü 2. gebeliğim de 5. denemede gebe kalabildim, adetlerim çok düzenliEn Güzeli ümit etmek ben hiç vazgeçmedim canım o Yüzden moral çok çok önemli. Stres yaparken yumurtlamıyordum bile inan :)
Benim yumurtlama ağrım oluyor canım. Ayrıca yumurtlamadığım aylar adet olamazdım. Çok sıkıntı verirdi.nasıl anlıyordun yumurtlama olmadığını canım, ben hiç yumurta takibi yapmadım ama korkuyorum bazen acaba yumurtlama oluyomu olmuyomu diye. çünkü 2. gebeliğim de 5. denemede gebe kalabildim, adetlerim çok düzenli
Adetlerin düzenliyse ve iltihap, enfeksiyon vs yoksa ilk aydan kalırsın bence.nasıl anlıyordun yumurtlama olmadığını canım, ben hiç yumurta takibi yapmadım ama korkuyorum bazen acaba yumurtlama oluyomu olmuyomu diye. çünkü 2. gebeliğim de 5. denemede gebe kalabildim, adetlerim çok düzenli
hımmm öyle söylüyorlar, adet olmuyormuş düzenli yumurtlama yoksa, demek ki şükür sorun yok :)Benim yumurtlama ağrım oluyor canım. Ayrıca yumurtlamadığım aylar adet olamazdım. Çok sıkıntı verirdi.
sorun yok ama hiç ilk defada kalmadım canım, birinde 3. diğerinde 5. deneme de ancak :) inşallah bu defa hemen olur :)Adetlerin düzenliyse ve iltihap, enfeksiyon vs yoksa ilk aydan kalırsın bence.
Olur canım ne güzel her şey sorunsuzmuş bak :) çok dua et.hımmm öyle söylüyorlar, adet olmuyormuş düzenli yumurtlama yoksa, demek ki şükür sorun yok :)
sorun yok ama hiç ilk defada kalmadım canım, birinde 3. diğerinde 5. deneme de ancak :) inşallah bu defa hemen olur :)
yolundadir canım bak ne güzel yükselmiş değerin kötü bişey olsa bu kadar yükselme olmaz canım benim.bozma moralini doktor bişey dedimiKızlar 2 gün önce 7.3 olan değerim bugün 26.13 olmuş. Her şey yolundadır değil mi daha adete 4 gün falan var.
Sağol canım ya Allah Razı olsun.Doktor çok iyi dedi canım. Ben çalışıyorum da bugün iş çıkışı sağ kasığımda geçmeyen Ağrı oldu her adım atışımda ağrıyordu otururken bir şey yoktu. 4-5 saat ağrıdı şimdi geçti acaba rapor mu alsam kiyolundadir canım bak ne güzel yükselmiş değerin kötü bişey olsa bu kadar yükselme olmaz canım benim.bozma moralini doktor bişey dedimi
hayırlı olsun bencede yolunda görünüyoKızlar 2 gün önce 7.3 olan değerim bugün 26.13 olmuş. Her şey yolundadır değil mi daha adete 4 gün falan var.
Evet canım belirtim vardı. Ben daha önce iki kez hamile kaldım ama kaybettim. O Yüzden vücudum sinyal verince Anlıyorum. En büyük belirtim Göğüslerimin balon gibi oluyor ve Göğüs altı, kol Altı ve kasıklarım yanıyor ateş gibi. Ne zaman böyle olsa pozitifi gördüm o Yüzden eğer hamileysem hemen iğneye başlarım diye Yaptım ilk 7 çıktı iki gün sonra 26 bakalım yarın iki gün daha geçmiş olacak inşallah katlanır. Bu arada adetim cuma günü.hayırlı olsun bencede yolunda görünüyoama neden bu kadar erken yaptın ki belirti mi vardı hissettin mi
katlanacak gibi gözüküyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEvet canım belirtim vardı. Ben daha önce iki kez hamile kaldım ama kaybettim. O Yüzden vücudum sinyal verince Anlıyorum. En büyük belirtim Göğüslerimin balon gibi oluyor ve Göğüs altı, kol Altı ve kasıklarım yanıyor ateş gibi. Ne zaman böyle olsa pozitifi gördüm o Yüzden eğer hamileysem hemen iğneye başlarım diye Yaptım ilk 7 çıktı iki gün sonra 26 bakalım yarın iki gün daha geçmiş olacak inşallah katlanır. Bu arada adetim cuma günü.
katlanacak gibi gözüküyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin[/QUOTEçok Sağol canım inşallah katlanır. Sen de bebek istiyorsun Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?