- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.001
Canım ya çok çok geçmiş olsunkimyasal gebelikmiş daha çok yeniymiş 2 günlük mutluluğu bile yetti.Allah bir daha sağlıklısını nasip etsin...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya çok çok geçmiş olsunkimyasal gebelikmiş daha çok yeniymiş 2 günlük mutluluğu bile yetti.Allah bir daha sağlıklısını nasip etsin...
hayırlı olsun canım ya cok sevindim :) darısı başımıza inşallah , benim yumurtlama günümde 7 siydi adet günüme kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. düşükten sonra bebek konusunu takıntı haline getrdiğimi düşündükleri için cevremden kimseylede paylaşamıyorumkatlanacak gibi gözüküyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Çok geçmiş olsun canım.2 gün önce 2.hamileliğimi öğrendim B-hcg 94 tü bişeylerin ters gideceğini hissettim Bu sabah maalesef kesesi bile ulaşmamış bebeğimi kaybettim.Sanki dünya başıma yıkıldı.Kürtaja gerek yok dedi doktorlar...Ne yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum....
Bence rapor al canım.bana doktor hemen yazmıştı.hiç bir doktor seni riske Atmaz hemen yazar raporSağol canım ya Allah Razı olsun.Doktor çok iyi dedi canım. Ben çalışıyorum da bugün iş çıkışı sağ kasığımda geçmeyen Ağrı oldu her adım atışımda ağrıyordu otururken bir şey yoktu. 4-5 saat ağrıdı şimdi geçti acaba rapor mu alsam kiiki kaybım var bundan önce de. Kalbi durmuştu ikisinde de.
Canım en azından kürtaja gerek yokmuş ben iki kere kürtaj oldum inan o kadar acı ki. Acın taze ama inan haline şükretevet cnm Reglim 5 gün gecikince 94 tü.Geç döllenme olmuştur dedim ama değilmiş.İlkinde 5 haftalıkken öğrenmiştim 1000 lerdeydi ve hemen kalp atışını duymuştum.Çok üzgünüm umutsuzum...Kürtaja gerek yok dediler kafama takıldı.Daha önce başına gelen var mı?
Evet canım bugün gittim yazdı hemen eğer gebeliğimde sorun yoksa haftaya cuma kese Görünür dedi ona göre heyet yazacak hiç gitmeyeceğim.Bence rapor al canım.bana doktor hemen yazmıştı.hiç bir doktor seni riske Atmaz hemen yazar rapor
inşallah vardır canmEvet canım belirtim vardı. Ben daha önce iki kez hamile kaldım ama kaybettim. O Yüzden vücudum sinyal verince Anlıyorum. En büyük belirtim Göğüslerimin balon gibi oluyor ve Göğüs altı, kol Altı ve kasıklarım yanıyor ateş gibi. Ne zaman böyle olsa pozitifi gördüm o Yüzden eğer hamileysem hemen iğneye başlarım diye Yaptım ilk 7 çıktı iki gün sonra 26 bakalım yarın iki gün daha geçmiş olacak inşallah katlanır. Bu arada adetim cuma günü.
Hastane de yaptırdım canım ilk testim adete 6 gün varken 7 çıktı iki gün sonrasında 26 ya çıkmış.Hayitlisi
inşallah vardır canm. hastaneye mi gittin tahlil içinyaptım yazmıssın yoksa evde yapılan bi yöntem mi var ben bilmiyorum da anlamadım
(bu arada akşam yazamamıstım int. sorunu yüzünden hayıtlısı yazmısım :))))
gözün aydın canm hayırlı olsun diyelim o zaman :) inşallah güzel haberlerini almaya devam ederizHastane de yaptırdım canım ilk testim adete 6 gün varken 7 çıktı iki gün sonrasında 26 ya çıkmış.
Çok Sağol canım benim. İnşallah canım hepimiz bu güzel haberleri veririz :)gözün aydın canm hayırlı olsun diyelim o zaman :) inşallah güzel haberlerini almaya devam ederiz![]()
hemen endişelenme canım. en az % 60-70 artması gerek. tam 2 kat olması şart değil. seninki % 80 - 85 gibi artmış. düzelir inşallah daha da. şimdi hem kendini hem bebişi üzmeden sabırla bekle :) çok erken tahlil yaptırınca böyle oluyor maalesef canım. endişeler fazla oluyor.Kızlar Beta hcg tam iki kat artmamış yine göründü bana kürtaj yolları. Kendi de düşmez biliyorum. Kalbi bile atar ama durur. Sonumu şimdiden görebiliyorum çünkü üç hamilelikte de aynı senaryoyu oynuyorum. 26 dan 49 a çıkmış.en az 52 olması lazımdı ki bu da minimum değer normalde ilk zamanlar daha fazla artar.
%90 artmış canım çok korkuyorum canım yahemen endişelenme canım. en az % 60-70 artması gerek. tam 2 kat olması şart değil. seninki % 80 - 85 gibi artmış. düzelir inşallah daha da. şimdi hem kendini hem bebişi üzmeden sabırla bekle :) çok erken tahlil yaptırınca böyle oluyor maalesef canım. endişeler fazla oluyor.
pko ile ilgili çok bilgim yok malesef canım. baştan az artma olduğu, sonra düzeldiği söyleniyor. ilk gebeliğimde hiç bişi bilmezdim. ne bhcg ne başka bişi. idrarda öğrendik. dr. a gittim keseyi gördük. 1hafta sonra gel dedi kalbini duyduk ama yaşamadı%90 artmış canım çok korkuyorum canım yaben de pKO var glifor kullanıyordum onu bıraktım iki gün önce 4 kat artan değerim tam iki kat bile artmadı bu sefer. Geri başladım hemen.
İnşallah canım ya sen de alırsın inşallah. Ben de iki kez kaybettim. Ikisinde de kalbi durdu. Şimdi çok korkuyorum ya yine kürtaj olursam diye. Psikolojim çok bozulmuştu. Şimdi kürtajla sonuçlanırsa Akli dengemi kaybetmekten korkuyorumpko ile ilgili çok bilgim yok malesef canım. baştan az artma olduğu, sonra düzeldiği söyleniyor. ilk gebeliğimde hiç bişi bilmezdim. ne bhcg ne başka bişi. idrarda öğrendik. dr. a gittim keseyi gördük. 1hafta sonra gel dedi kalbini duyduk ama yaşamadı2. aman yarabbi değer bir artıyo 2 kat, bir artıyo % 60, %50 çok sıkıntılı bi süreçti, oda dış gebelik çıktı. 3. ye Allah kerim. bi baksam ben hiç bişi anlamadan 3 aylık oluverse sürprüz olsa keşke. ben de artık sen gibi çok evhamlıyım. insan sıkıntı yaşadıkça daha çok korkuyor. seni çok iyi anlıyorum. inşallah kucağına alırsın canım bu kez :)
korkma canım, ferah tut içini, zaten korktukça mı başımıza geliyor anlamadım kiİnşallah canım ya sen de alırsın inşallah. Ben de iki kez kaybettim. Ikisinde de kalbi durdu. Şimdi çok korkuyorum ya yine kürtaj olursam diye. Psikolojim çok bozulmuştu. Şimdi kürtajla sonuçlanırsa Akli dengemi kaybetmekten korkuyorum![]()
İyide canım kan tahlili yaptırdığın saat bile çok önemli. Mesela sen 26 çıktığında saat kaçta kan vermiştin, 49 çıktığında kaçta verdin? 3-4 saat sonra verseydin 55 leri görürdün kesin. Şunu demek istiyorumki tam iki katı artacak diye bişiy yok. Bence senin değerler çok normal. HamilesinKızlar Beta hcg tam iki kat artmamış yine göründü bana kürtaj yolları. Kendi de düşmez biliyorum. Kalbi bile atar ama durur. Sonumu şimdiden görebiliyorum çünkü üç hamilelikte de aynı senaryoyu oynuyorum. 26 dan 49 a çıkmış.en az 52 olması lazımdı ki bu da minimum değer normalde ilk zamanlar daha fazla artar.
Aynen canım Telaş yaptıkça buluyor bizi. Bir akrabam var hamile kalmış 4. ayda gitti doktora ya insan hiç mi merak etmez değerini, kesesini vs. Yok cidden çok bilmek de iyi değil :)korkma canım, ferah tut içini, zaten korktukça mı başımıza geliyor anlamadım kideğerlerin iyi zaten endişelenme