Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kimyasal gebelikmiş daha çok yeniymiş 2 günlük mutluluğu bile yetti.Allah bir daha sağlıklısını nasip etsin...
Canım ya çok çok geçmiş olsun ben de kimyasaldan korkuyorum. Benim de durumum sana benziyor gibi. Adetin geçince mi 94 tü kusura bakma acın taze ama ben de şu an korkuyla bekliyorum

evet cnm Reglim 5 gün gecikince 94 tü.Geç döllenme olmuştur dedim ama değilmiş.İlkinde 5 haftalıkken öğrenmiştim 1000 lerdeydi ve hemen kalp atışını duymuştum.Çok üzgünüm umutsuzum...Kürtaja gerek yok dediler kafama takıldı.Daha önce başına gelen var mı?

katlanacak gibi gözüküyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun canım ya cok sevindim :) darısı başımıza inşallah , benim yumurtlama günümde 7 siydi adet günüme kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. düşükten sonra bebek konusunu takıntı haline getrdiğimi düşündükleri için cevremden kimseylede paylaşamıyorum allahım inşşaah bende hamileyimdir neolu ne olrrrrrrr yaaaa :)

Çok geçmiş olsun canım.

Bence rapor al canım.bana doktor hemen yazmıştı.hiç bir doktor seni riske Atmaz hemen yazar rapor

Canım en azından kürtaja gerek yokmuş ben iki kere kürtaj oldum inan o kadar acı ki. Acın taze ama inan haline şükret

Bence rapor al canım.bana doktor hemen yazmıştı.hiç bir doktor seni riske Atmaz hemen yazar rapor
Evet canım bugün gittim yazdı hemen eğer gebeliğimde sorun yoksa haftaya cuma kese Görünür dedi ona göre heyet yazacak hiç gitmeyeceğim.

Hayitlisi
inşallah vardır canm . hastaneye mi gittin tahlil içinyaptım yazmıssın yoksa evde yapılan bi yöntem mi var ben bilmiyorum da anlamadım (bu arada akşam yazamamıstım int. sorunu yüzünden hayıtlısı yazmısım :))))

Hastane de yaptırdım canım ilk testim adete 6 gün varken 7 çıktı iki gün sonrasında 26 ya çıkmış.

Kızlar Beta hcg tam iki kat artmamış yine göründü bana kürtaj yolları. Kendi de düşmez biliyorum. Kalbi bile atar ama durur. Sonumu şimdiden görebiliyorum çünkü üç hamilelikte de aynı senaryoyu oynuyorum. 26 dan 49 a çıkmış.en az 52 olması lazımdı ki bu da minimum değer normalde ilk zamanlar daha fazla artar.

hemen endişelenme canım. en az % 60-70 artması gerek. tam 2 kat olması şart değil. seninki % 80 - 85 gibi artmış. düzelir inşallah daha da. şimdi hem kendini hem bebişi üzmeden sabırla bekle :) çok erken tahlil yaptırınca böyle oluyor maalesef canım. endişeler fazla oluyor.

%90 artmış canım çok korkuyorum canım ya ben de pKO var glifor kullanıyordum onu bıraktım iki gün önce 4 kat artan değerim tam iki kat bile artmadı bu sefer. Geri başladım hemen.

%90 artmış canım çok korkuyorum canım ya ben de pKO var glifor kullanıyordum onu bıraktım iki gün önce 4 kat artan değerim tam iki kat bile artmadı bu sefer. Geri başladım hemen.
pko ile ilgili çok bilgim yok malesef canım. baştan az artma olduğu, sonra düzeldiği söyleniyor. ilk gebeliğimde hiç bişi bilmezdim. ne bhcg ne başka bişi. idrarda öğrendik. dr. a gittim keseyi gördük. 1hafta sonra gel dedi kalbini duyduk ama yaşamadı 2. aman yarabbi değer bir artıyo 2 kat, bir artıyo % 60, %50 çok sıkıntılı bi süreçti, oda dış gebelik çıktı. 3. ye Allah kerim. bi baksam ben hiç bişi anlamadan 3 aylık oluverse sürprüz olsa keşke. ben de artık sen gibi çok evhamlıyım. insan sıkıntı yaşadıkça daha çok korkuyor. seni çok iyi anlıyorum. inşallah kucağına alırsın canım bu kez :)

İnşallah canım ya sen de alırsın inşallah. Ben de iki kez kaybettim. Ikisinde de kalbi durdu. Şimdi çok korkuyorum ya yine kürtaj olursam diye. Psikolojim çok bozulmuştu. Şimdi kürtajla sonuçlanırsa Akli dengemi kaybetmekten korkuyorum

korkma canım, ferah tut içini, zaten korktukça mı başımıza geliyor anlamadım ki değerlerin iyi zaten endişelenme

İyide canım kan tahlili yaptırdığın saat bile çok önemli. Mesela sen 26 çıktığında saat kaçta kan vermiştin, 49 çıktığında kaçta verdin? 3-4 saat sonra verseydin 55 leri görürdün kesin. Şunu demek istiyorumki tam iki katı artacak diye bişiy yok. Bence senin değerler çok normal. Hamilesin darısı başımıza....

korkma canım, ferah tut içini, zaten korktukça mı başımıza geliyor anlamadım ki değerlerin iyi zaten endişelenme
Aynen canım Telaş yaptıkça buluyor bizi. Bir akrabam var hamile kalmış 4. ayda gitti doktora ya insan hiç mi merak etmez değerini, kesesini vs. Yok cidden çok bilmek de iyi değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…