- 7 Mart 2015
- 7
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.961
canım çok üzüldümKızlar merhaba.. Daha önce 2 düşük 1 kürtajım var. Kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi yine hamileyim. Perşembe kan testi yaptırdım beta hcg 65 çıktı. Pazar testi tekrarladığımda 71 çıktıdoktoruma durumu söylediğimde çok az yükselmiş kan sulandırıcı iğneleri bırak dedi. Dış gebelik riski var testi 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende iğneleri bırakmak istemiyorum. Çünkü iğneyi bırakırsam hiç şansım kalmaycak ( ama beta hcg ikiye katlaması gerekirken bu kdr az yükselmiş... Herşey bittimi demek bu ???? Benzer durum yaşayan varmı????
Kıyamam canım ya eğer esinle barışından bu gece dene istersen hiç belli olmaz belki tutar canimneden düştüğü belli değil gebelik kesesi oluştu sonra kalp atışı duyulmadan kese yerinden oynamış kanamam oldu gittim düşecek dediler6 haftalıktı. dün ovulasyon günümdü bu gün boyunca ağrım oldu belim kasıklarım ağrıyo geçen ayda aynı şekilde oldu ve regl olana kadar devam etti..
Ins yükselir canım.senin neden olduğu belli mi dusuklerinKızlar dün yumurtlamamın 8 ya da 9. Günüydü. Adetime 5-6 gün vardı 7.3 çıktı Beta hcg yükselir mi yoksa kimyasal mı olur sizceiki kürtajım var daha önceden artık yoruldum
kan testi mi yaptırdın ... keşke beklesiydin adet gününe kadar ne kadar erken öğrenilirse okadar sitrese giriliyo umarım yükselirKızlar dün yumurtlamamın 8 ya da 9. Günüydü. Adetime 5-6 gün vardı 7.3 çıktı Beta hcg yükselir mi yoksa kimyasal mı olur sizceiki kürtajım var daha önceden artık yoruldum
hayır barışmadık zaten bebekden bahsetmemi istemiyo takıntı haline getirmşim diye... ama şöyle bisey var spermler kadın vucüdunda 72 saate kadar yaşıyabiliyolar kim bilir belki bir mucize olur :)Kıyamam canım ya eğer esinle barışından bu gece dene istersen hiç belli olmaz belki tutar canim
Sebepsiz canım ya. Bulunamadı sebepIns yükselir canım.senin neden olduğu belli mi dusuklerin
Canım beklerdim de benim tekrarlayan sebepsiz düşüklerim var doktorum pıhtılaşma olmasa da iğne kullanacağız Demişti iğneye başlamak için yaptırdım çok korkuyorum yarın 10. Gün tekrarlayacağım testi.kan testi mi yaptırdın ... keşke beklesiydin adet gününe kadar ne kadar erken öğrenilirse okadar sitrese giriliyo umarım yükselir
Bi ara benim eşimde de isteksizlik oldu bugün günüm die die sıktim adamı canım.sonra yumurtlama filan die söylemedim hep kendim istiyomus gibi baştan çıkardım :):):)sende öyle dene istersen zaten erkeklerde olabiliyomus böyle durumlarda.benim.esim beni kırmiyo yapiyodu ama isteksiz o zamanda hiç tutmuyor. Yine is biz kadinlara düşüyor maalesef.hayır barışmadık zaten bebekden bahsetmemi istemiyo takıntı haline getirmşim diye... ama şöyle bisey var spermler kadın vucüdunda 72 saate kadar yaşıyabiliyolar kim bilir belki bir mucize olur :)
Ins bu sefer yüzün güler canım. Ins değerin yükselir bizde haberdar et.mujdeli haber alalım da umutlanalimSebepsiz canım ya. Bulunamadı sebep
İnşallah canım ya eğer devam ederse mucize olacak. Çünkü pKO var bende ama şiddetli değil. Ilk hamileliğim klomenle oldu kalbi durdu. Ikinci aşılamayla oldu kalbi durdu doktor doğal yolla olsun diye ısrarlıydı bu sefer doğal oldu ama tutar inşallah. Allah'ım hepimize versin Çifter çifterIns bu sefer yüzün güler canım. Ins değerin yükselir bizde haberdar et.mujdeli haber alalım da umutlanalim
Iyi düşün iyi olsun hayatımızda o kadar mucize var ki buda senin mucizen olsun inş. Bizide habersiz birakmaİnşallah canım ya eğer devam ederse mucize olacak. Çünkü pKO var bende ama şiddetli değil. Ilk hamileliğim klomenle oldu kalbi durdu. Ikinci aşılamayla oldu kalbi durdu doktor doğal yolla olsun diye ısrarlıydı bu sefer doğal oldu ama tutar inşallah. Allah'ım hepimize versin Çifter çifter
canım moralini bozmak istemem ama 2 hafta önce düşük yaşadım ilk baktırdığımda beta 38 di 2 gün sonra baktırdım 52 idi. yükselme azdı 5 gün sonra ben bir daha baktıramadan düşük yaşadım beta da 4 e indi. inşallah senin durumun farklıdır ve birden yükselişe geçerKızlar merhaba.. Daha önce 2 düşük 1 kürtajım var. Kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi yine hamileyim. Perşembe kan testi yaptırdım beta hcg 65 çıktı. Pazar testi tekrarladığımda 71 çıktıdoktoruma durumu söylediğimde çok az yükselmiş kan sulandırıcı iğneleri bırak dedi. Dış gebelik riski var testi 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende iğneleri bırakmak istemiyorum. Çünkü iğneyi bırakırsam hiç şansım kalmaycak ( ama beta hcg ikiye katlaması gerekirken bu kdr az yükselmiş... Herşey bittimi demek bu ???? Benzer durum yaşayan varmı????
Çok geçmiş olsuncanım moralini bozmak istemem ama 2 hafta önce düşük yaşadım ilk baktırdığımda beta 38 di 2 gün sonra baktırdım 52 idi. yükselme azdı 5 gün sonra ben bir daha baktıramadan düşük yaşadım beta da 4 e indi. inşallah senin durumun farklıdır ve birden yükselişe geçerdoktorum kimyasal değil bu düşük yaptın dedi. kimyasalda değer 30 un altında kalır genelde dedi.bunlar benim tecrubelerim umarım senden güzel haberler alırız canım.
canım önlem çok alınmıyor malesef. bende de araştırlmadı ilkinde, 2. de gebe olduğumu öğrenince gittim bi dr.a kimse size 9 ay iğne yüklemesi yapamaz dedi (sulandırcı iğne) yani bu iğnelerde çok masum değil. eğer pıhtılaşma yoksa bunları kullanmak sakıncalı olabilir. ben adet dönemi kullandım düşün sadece coraspirin, kanamayı sana anlatamam zaten adet dönemi kullanılmıyormuş ben bilmiyordum. 2 günde kesmiştim zaten aşırı oluyor kanama. benim tüp bebekte duyduğum yapıyor aslında araştırma hastaneleri ilk bile olsa, yada Allah affetsin git 2 düşük yaptım de. yada özelde uygun yerler var, az para verip yaptır, hem pıhtılaşma hem de kromozom eşine ve sana yapılacak. belki de hiç sorun yok ama önlem almak en iyisi. dr.ların umrunda mı sanki olan bize oluyor.Belki bizde de vardır pıhtılaşma ama ilk olduğu için araştırılmıyor. Ne tarz önlemler alınması gerek acaba
canım hemen bırakma iğneleri belki düzelir. hem iğne etkisi zaten 24 satte geçiyor. olduda düşük yaptın diyelim 2 günde kan normala döner. ama Allah yaşattı diyelim bebeği ozaman da iğne kullansaydım keşke diyeceksin. bekle bence ben bu durmu tam 2 ay yaşadım biliyormusun canım. 15 gün boyunca her gün kan verdim. ha yükseldi ha yükselecek, hem ümit hem korku. dış gebelik korkunç bişi, ama malesef dış gebelik çıktı. ama bende çok fazla değer almıştık yani dr 2 değerle hemen karar vermedi. ben 15 gün kan verdim düzelecek diye. çünkü bazen normal şekiledde artıyordu yani ikiye katlıyordu.Çok geçmiş olsundaha önce düşük yaptığım için ne kadar acı birşey olduğunu biliyorum 65 ken 2 gün sonra 71 e yükselen beta hcg değerimde sıkıntı olduğunu biliyorum ama daha önceki 2 düşüğümde hep kanamam vardı. Busefer hiç kanamam yok. Bu beni tedirgin ediyor. Senin kanman varmıydı en bştan? Sonradanmı oldu??
hayırlı olsun, iyi işte canım 2 ye katlamış, ama çok erken baktırmışsın bunun sonu gelmez :) çok kafana takmadan adet geçtikten 3-4 gün sonra baktır. sürekli baktırma sakın.Kızlar 2 gün önce 7.3 olan değerim bugün 26.13 olmuş. Her şey yolundadır değil mi daha adete 4 gün falan var.
Yok iğneye başlamak için yaptırmıştım yaklaşık 4 kat artmış iki günde. Kimyasal değildir değil mihayırlı olsun, iyi işte canım 2 ye katlamış, ama çok erken baktırmışsın bunun sonu gelmez :) çok kafana takmadan adet geçtikten 3-4 gün sonra baktır. sürekli baktırma sakın.
Benim tedirginliğimde dış gebelik korkusu yüzünden zatencanım hemen bırakma iğneleri belki düzelir. hem iğne etkisi zaten 24 satte geçiyor. olduda düşük yaptın diyelim 2 günde kan normala döner. ama Allah yaşattı diyelim bebeği ozaman da iğne kullansaydım keşke diyeceksin. bekle bence ben bu durmu tam 2 ay yaşadım biliyormusun canım. 15 gün boyunca her gün kan verdim. ha yükseldi ha yükselecek, hem ümit hem korku. dış gebelik korkunç bişi, ama malesef dış gebelik çıktı. ama bende çok fazla değer almıştık yani dr 2 değerle hemen karar vermedi. ben 15 gün kan verdim düzelecek diye. çünkü bazen normal şekiledde artıyordu yani ikiye katlıyordu.
kimyasal adete kadar çok belli etmeyebilir kendini canım bilemiyorum. değildir inşallah korkma.Yok iğneye başlamak için yaptırmıştım yaklaşık 4 kat artmış iki günde. Kimyasal değildir değil miadetim cuma günü falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?