- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.941
bana doktorum 3 hafta beklemelisin demişti herhangi bir enfeksiyon riskine karşıkürtajdan sonra cnsel ilişki ne zmanyapılıor
Poff ben de ilk adeti bekliyorumcanım ben henüz adet olamadım bugün 31.günüm
bakalım ne zaman gelecek.sanırım bende bekleyemeyeceğim
hemen başlamak istiyorum.ilk adetten hemen sonra
10-15 gün süre veriyorlar, kanamay bağlı tabi, ilk kürtajım da kanama tam 15 gün sürdü, az aza da olsa, 2. de ise sadec 6 gün sürmüştü, ben 15 gün korundum yinede, enfeksiyon olmasın diyekürtajdan sonra cnsel ilişki ne zmanyapılıor
ama 2 ay dıolar o neden10-15 gün süre veriyorlar, kanamay bağlı tabi, ilk kürtajım da kanama tam 15 gün sürdü, az aza da olsa, 2. de ise sadec 6 gün sürmüştü, ben 15 gün korundum yinede, enfeksiyon olmasın diye
ilişki mi ? yok canım 15-20 gün sadece, bebek için korunma diyorsan en az 2 ay. yanlış bilgi o, enfeksiyon için o 15-20 gün deama 2 ay dıolar o neden
hmmm.zaten çock olmuo kı neden korunayım kafam karıştıilişki mi ? yok canım 15-20 gün sadece, bebek için korunma diyorsan en az 2 ay. yanlış bilgi o, enfeksiyon için o 15-20 gün de
niye olmasın olur canım, tabi bi sorun yoksa, kürtaj olduysan gebe kalabiyorsun demek ki, tüp bebek falanmıydı senin ki?hmmm.zaten çock olmuo kı neden korunayım kafam karıştı
ewet tüp bebektıniye olmasın olur canım, tabi bi sorun yoksa, kürtaj olduysan gebe kalabiyorsun demek ki, tüp bebek falanmıydı senin ki?
anladım canım ya, inşallah tekrar yaşamazsın bu sorunları, o zaman araştıralacak ne varsa araştırın derim. hem tüp bebekle oluyor ve düşüyor gerçekten çok zor. geçmiş olsun çok. benim 2 kürtajım var pıhtılaşma çıktı, düşüklerin altından genelde bişi çıkıyor. araştırmakta fayda var.ewet tüp bebektı
Belki bizde de vardır pıhtılaşma ama ilk olduğu için araştırılmıyor. Ne tarz önlemler alınması gerek acabaanladım canım ya, inşallah tekrar yaşamazsın bu sorunları, o zaman araştıralacak ne varsa araştırın derim. hem tüp bebekle oluyor ve düşüyor gerçekten çok zor. geçmiş olsun çok. benim 2 kürtajım var pıhtılaşma çıktı, düşüklerin altından genelde bişi çıkıyor. araştırmakta fayda var.
Iyi akşamlar kızlar. Ben 2013 temmuzda düşük ve kurtaj yaşadım. 3 ay korunduk sonra çalışmalara başladık Şubat ayında hamile kaldığım öğrendim. Ilk değerin düşük düşecek dedi doktor.1 hafta sonra keseyi gördük iyi bi gelişme dedi 4+4 hafta dedi sevindik 1 hafta sonra kanamam başladı doktora gittim kese gelişmemiş hala 4+4 haftalik 2 gün bekle dusmesi gel alalım dedi.kanamam az az devam.etti.dusmedi tekrar 19 şubatta kürtaj oldum.cok zor nasıl korkuyorum tekrar yasarmıyım die ama biran öncede anne olmak istiyorum
Ben adet olmayı bekliyorum.1 adetten sonra korunması bırakmayı düşünüyorum. Herşey Allah'tan oburku dusugumde bekledim ne oldu yine aynı şey. Allah yanımızda olsun inş bidaha kimseye yaşatmaz böyle biseyi
Bende çok gerginim ama eşim çok anlayisli zaten biz normalde de kavga eden bir çift değiliz. Şuan zaten çöküntü mun farkında seninde esin anlayisli olmak zorunda.sonucta bizim canimizdan can gidiyo.sende fazla Takma maya çalış sonuçta Allaha bin şükür hamile kalabiliyoruz.ben sürekli araştırıyorum ne mucizeler var Allah bizimde kucagimizi doldurcak inan bana.stresten uzak durduğumuz zaman dahada rahatlicaz kismetse canım. Senin neden oldu düşünün.iyi akşamlar canım , bende kürtajımdan sonra ilk adetimi 19 şubatta gördüm.. okadar yıprandım okadar çok takıntı haline getirdim ki bu bebek konusunu gerginliğim evliliğime yansıyoeşim onunla bebk için birlite olduğumu düşünmeye başaldı. bu gün ovulasyon günüm ama biz kavgalıyız... ve ben bebek için en az bir ay daha bekleme zorunda kalıcam
Ayyyy inş canim seninde kadınlar günün kutlu olsunKucaklarımızın boş olduğu son kadınlar günümüz olsun bugün inşallah. Seneye hem kadınlar günümüzü hem de anneler günümüzü bebeğimizi kucağımıza almış olarak kutlayalım inşallaaaaahhh :) günümüz kutlu olsun umutlu olsun hanımlar...
neden düştüğü belli değil gebelik kesesi oluştu sonra kalp atışı duyulmadan kese yerinden oynamış kanamam oldu gittim düşecek dedilerBende çok gerginim ama eşim çok anlayisli zaten biz normalde de kavga eden bir çift değiliz. Şuan zaten çöküntü mun farkında seninde esin anlayisli olmak zorunda.sonucta bizim canimizdan can gidiyo.sende fazla Takma maya çalış sonuçta Allaha bin şükür hamile kalabiliyoruz.ben sürekli araştırıyorum ne mucizeler var Allah bizimde kucagimizi doldurcak inan bana.stresten uzak durduğumuz zaman dahada rahatlicaz kismetse canım. Senin neden oldu düşünün.
Arkadaşlar bir de aralık ayında hsg çektirmiştim. Herşey yolunda çıkmıştı. Hsg dış gebeliği tetiklermi?? Moralim çok bozukKızlar merhaba.. Daha önce 2 düşük 1 kürtajım var. Kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi yine hamileyim. Perşembe kan testi yaptırdım beta hcg 65 çıktı. Pazar testi tekrarladığımda 71 çıktıdoktoruma durumu söylediğimde çok az yükselmiş kan sulandırıcı iğneleri bırak dedi. Dış gebelik riski var testi 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende iğneleri bırakmak istemiyorum. Çünkü iğneyi bırakırsam hiç şansım kalmaycak ( ama beta hcg ikiye katlaması gerekirken bu kdr az yükselmiş... Herşey bittimi demek bu ???? Benzer durum yaşayan varmı????
cnm kıyamam kuzum yaKızlar merhaba.. Daha önce 2 düşük 1 kürtajım var. Kan pıhtılaşması yüzünden. Şimdi yine hamileyim. Perşembe kan testi yaptırdım beta hcg 65 çıktı. Pazar testi tekrarladığımda 71 çıktıdoktoruma durumu söylediğimde çok az yükselmiş kan sulandırıcı iğneleri bırak dedi. Dış gebelik riski var testi 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende iğneleri bırakmak istemiyorum. Çünkü iğneyi bırakırsam hiç şansım kalmaycak ( ama beta hcg ikiye katlaması gerekirken bu kdr az yükselmiş... Herşey bittimi demek bu ???? Benzer durum yaşayan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?