Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım 26 çıkan değerimi 15:30 da verdim 49 çıkan sonucu 16:00 da. Arada çok fark yok aslında. Normalde olması gereken 52 ydi benim 49 çıktı umarım arayı kapatır. Önceden iki kayıp olunca çok korkuyorum bu sefer. Inşallah en hayırlı zamanlarda Rabbim size de verir :)

Aynen canım Telaş yaptıkça buluyor bizi. Bir akrabam var hamile kalmış 4. ayda gitti doktora ya insan hiç mi merak etmez değerini, kesesini vs. Yok cidden çok bilmek de iyi değil :)
uuuffff oda pek rahatmış :) ben zaten sabırla imtihan oluyorum canım, elimde sürekli gebelik testi olurdu 2. gebelikte. rahat olmakta fayda var. becerebilsek iyi olur :) bu evhamla erkenden yaşlanırız biz :)

uuuffff oda pek rahatmış :) ben zaten sabırla imtihan oluyorum canım, elimde sürekli gebelik testi olurdu 2. gebelikte. rahat olmakta fayda var. becerebilsek iyi olur :) bu evhamla erkenden yaşlanırız biz :)
Aynı benim dediğimi diyorsun ben çok sabırsız biriyim ben de aynısını diyorum eşime. Sabrı öğretiyor Allah'ım :)

%90 artmış canım çok korkuyorum canım ya ben de pKO var glifor kullanıyordum onu bıraktım iki gün önce 4 kat artan değerim tam iki kat bile artmadı bu sefer. Geri başladım hemen.

pko nedir cnm? doktor bana insülin eğilimin var diye glisfor verdi, ama ben belki hamileyimdir diye bıraktım. Hamileyken içilebilir bir ilaç mı? 1000 mg olunca korktum

sonradan oldu canım en son betaya baktırdığımın üzerinden 5 gün geçmişti birden yavaş yavaş pembemsi başladı ve devam etmişti o günde betanın 4e indiğini görmüştüm hemen. ama böyle olupta sonradan yükselen betalarda okumuştum nette az da olsa örnekleri vardı. inşallah seninki de yükselir canım .olumlu haberlerini bekleyeceğim Allahın izniyle.

canım bende şubatın başında yaşadım doktorum kürtaja gerek yok kanamayla atarsın dedi. 7gün sürmüştü kanamam adet gibi . hatta bir daha kontrole bile gerek görmedi.

pko nedir cnm? doktor bana insülin eğilimin var diye glisfor verdi, ama ben belki hamileyimdir diye bıraktım. Hamileyken içilebilir bir ilaç mı? 1000 mg olunca korktum
Polikistik over canım. Bende de insülin direnci var. Hap kullanıyorum hamileyim doktor bırak dedi ama ben bırakmıyorum bakalım sonumuz ne olacak

Polikistik over canım. Bende de insülin direnci var. Hap kullanıyorum hamileyim doktor bırak dedi ama ben bırakmıyorum bakalım sonumuz ne olacak
ya cnm bende de hem pko var hem insülin direnci, bence hamileysen bırak o ilacı. Glisemik indeksi diyeti uygula. Ben öyle yapmaya başladım. Her an hamile kalabilirim çünkü :)

internetten biraz araştır glisemik indeks diyeti normal bir diyet gibi değil. Sadece insüilin direncini artırıcı yiyeceklerden uzak kalmanı sağlıyor. Ben Metin Özata nın Glisemik indeksi diyeti kitabını aldım. Orda örnek menüler faln da var. Onları uygulamaya çalışıyorum.

Öyle de canım ilacı bırakmadan önce 4 kat artan değerim ilacı bırakınca iki kat bile artmadı. Ben zaten diyetteyim hep, şeker yok hayatımda ama yine de baş ağrısından duramıyorum yemekten sonra. Kaybedeceksem gliforla kaybedeyim diyorum. Çünkü bu üçüncü gebeliğim ikisini kaybettim ve hiçbir sebep bulunamadı. Bence tek sebep bu insülin.

Ay Allah korusun, bişey dicem bende de insülin var, bi arkdşmla görüştüm ilk hamileliği düşüktü, sonrasındaki hamileliğinde çok dikkat etti şeker hamur işi vs hiç yemedi maşlh 2. hamileliği ilaç kullanmadan sadece diyetle güzel oldu. Bebek de sağlıklı doğdu şimdi 4 yaşında :)

Sakın salma kendini perhizine dikkat et, Rabbim verir inişlh en güzel zamanda en sağlıklısından.

Inşallah ben de bu kez kucağıma alırım canım ya. Bugün doktora gideceğim onay verirse ilk üç ay kullanacağım ilacı. Tabi diyete de devam.

Canim kaç gündür tatildeydim giremedim.nasil oldun

Kaçıncı gün oldunuz regl ben 16 gün oldum dün bitti.bende hemen başlıca çalışmalara
25.gün gelmeye başladı canım benim normalde de bir önceki aydan birkaç gün önce gelirdi. yine aynı şekilde erken geldi. normale döndü demekki rahim tamamen :) (inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…