- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.021
Canım 26 çıkan değerimi 15:30 da verdim 49 çıkan sonucu 16:00 da. Arada çok fark yok aslında. Normalde olması gereken 52 ydi benim 49 çıktı umarım arayı kapatır. Önceden iki kayıp olunca çok korkuyorum bu sefer. Inşallah en hayırlı zamanlarda Rabbim size de verir :)İyide canım kan tahlili yaptırdığın saat bile çok önemli. Mesela sen 26 çıktığında saat kaçta kan vermiştin, 49 çıktığında kaçta verdin? 3-4 saat sonra verseydin 55 leri görürdün kesin. Şunu demek istiyorumki tam iki katı artacak diye bişiy yok. Bence senin değerler çok normal. Hamilesindarısı başımıza....
uuuffff oda pek rahatmış :) ben zaten sabırla imtihan oluyorum canım, elimde sürekli gebelik testi olurdu 2. gebelikte. rahat olmakta fayda var. becerebilsek iyi olur :) bu evhamla erkenden yaşlanırız biz :)Aynen canım Telaş yaptıkça buluyor bizi. Bir akrabam var hamile kalmış 4. ayda gitti doktora ya insan hiç mi merak etmez değerini, kesesini vs. Yok cidden çok bilmek de iyi değil :)
Aynı benim dediğimi diyorsun ben çok sabırsız biriyim ben de aynısını diyorum eşime. Sabrı öğretiyor Allah'ım :)uuuffff oda pek rahatmış :) ben zaten sabırla imtihan oluyorum canım, elimde sürekli gebelik testi olurdu 2. gebelikte. rahat olmakta fayda var. becerebilsek iyi olur :) bu evhamla erkenden yaşlanırız biz :)
%90 artmış canım çok korkuyorum canım yaben de pKO var glifor kullanıyordum onu bıraktım iki gün önce 4 kat artan değerim tam iki kat bile artmadı bu sefer. Geri başladım hemen.
sonradan oldu canım en son betaya baktırdığımın üzerinden 5 gün geçmişti birden yavaş yavaş pembemsi başladı ve devam etmişti o günde betanın 4e indiğini görmüştüm hemen. ama böyle olupta sonradan yükselen betalarda okumuştum nette az da olsa örnekleri vardı. inşallah seninki de yükselir canım .olumlu haberlerini bekleyeceğim Allahın izniyle.Çok geçmiş olsundaha önce düşük yaptığım için ne kadar acı birşey olduğunu biliyorum 65 ken 2 gün sonra 71 e yükselen beta hcg değerimde sıkıntı olduğunu biliyorum ama daha önceki 2 düşüğümde hep kanamam vardı. Busefer hiç kanamam yok. Bu beni tedirgin ediyor. Senin kanman varmıydı en bştan? Sonradanmı oldu??
canım bende şubatın başında yaşadım doktorum kürtaja gerek yok kanamayla atarsın dedi. 7gün sürmüştü kanamam adet gibi . hatta bir daha kontrole bile gerek görmedi.evet cnm Reglim 5 gün gecikince 94 tü.Geç döllenme olmuştur dedim ama değilmiş.İlkinde 5 haftalıkken öğrenmiştim 1000 lerdeydi ve hemen kalp atışını duymuştum.Çok üzgünüm umutsuzum...Kürtaja gerek yok dediler kafama takıldı.Daha önce başına gelen var mı?
Polikistik over canım. Bende de insülin direnci var. Hap kullanıyorum hamileyim doktor bırak dedi ama ben bırakmıyorum bakalım sonumuz ne olacakpko nedir cnm? doktor bana insülin eğilimin var diye glisfor verdi, ama ben belki hamileyimdir diye bıraktım. Hamileyken içilebilir bir ilaç mı? 1000 mg olunca korktum
ya cnm bende de hem pko var hem insülin direnci, bence hamileysen bırak o ilacı. Glisemik indeksi diyeti uygula. Ben öyle yapmaya başladım. Her an hamile kalabilirim çünkü :)Polikistik over canım. Bende de insülin direnci var. Hap kullanıyorum hamileyim doktor bırak dedi ama ben bırakmıyorum bakalım sonumuz ne olacak
Öyle de canım ilacı bırakmadan önce 4 kat artan değerim ilacı bırakınca iki kat bile artmadı. Ben zaten diyetteyim hep, şeker yok hayatımda ama yine de baş ağrısından duramıyorum yemekten sonra. Kaybedeceksem gliforla kaybedeyim diyorum. Çünkü bu üçüncü gebeliğim ikisini kaybettim ve hiçbir sebep bulunamadı. Bence tek sebep bu insülin.ya cnm bende de hem pko var hem insülin direnci, bence hamileysen bırak o ilacı. Glisemik indeksi diyeti uygula. Ben öyle yapmaya başladım. Her an hamile kalabilirim çünkü :)
internetten biraz araştır glisemik indeks diyeti normal bir diyet gibi değil. Sadece insüilin direncini artırıcı yiyeceklerden uzak kalmanı sağlıyor. Ben Metin Özata nın Glisemik indeksi diyeti kitabını aldım. Orda örnek menüler faln da var. Onları uygulamaya çalışıyorum.
Öyle de canım ilacı bırakmadan önce 4 kat artan değerim ilacı bırakınca iki kat bile artmadı. Ben zaten diyetteyim hep, şeker yok hayatımda ama yine de baş ağrısından duramıyorum yemekten sonra. Kaybedeceksem gliforla kaybedeyim diyorum. Çünkü bu üçüncü gebeliğim ikisini kaybettim ve hiçbir sebep bulunamadı. Bence tek sebep bu insülin.
Inşallah ben de bu kez kucağıma alırım canım ya. Bugün doktora gideceğim onay verirse ilk üç ay kullanacağım ilacı. Tabi diyete de devam.Ay Allah korusun, bişey dicem bende de insülin var, bi arkdşmla görüştüm ilk hamileliği düşüktü, sonrasındaki hamileliğinde çok dikkat etti şeker hamur işi vs hiç yemedi maşlh 2. hamileliği ilaç kullanmadan sadece diyetle güzel oldu. Bebek de sağlıklı doğdu şimdi 4 yaşında :)
Sakın salma kendini perhizine dikkat et, Rabbim verir inişlh en güzel zamanda en sağlıklısından.
Naptn cnm bugün doktor işiniInşallah ben de bu kez kucağıma alırım canım ya. Bugün doktora gideceğim onay verirse ilk üç ay kullanacağım ilacı. Tabi diyete de devam.
Gözün Aydın canım :) aynı zamanda düşük yaptık seninle. Benim reglim de dün bitti ama çok kararsızım bu ay korunup korunmamakla ilgiliBu arada kızlar Regl oldum. Düşükten sonraki ilk reglmregl bitsin çalışmalara devam :)))
Maalesef kimyasal galiba. 49 dan 59 a çıkmış. ilaçları bıraktım. Adet Olmayı bekliyorumNaptn cnm bugün doktor işini
bak ne buldum canım... http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...juvW_QLyVCvvJfQ&bvm=bv.88198703,d.bGQ&cad=rjaGözün Aydın canım :) aynı zamanda düşük yaptık seninle. Benim reglim de dün bitti ama çok kararsızım bu ay korunup korunmamakla ilgili
Canim kaç gündür tatildeydim giremedim.nasil oldunKızlar Beta hcg tam iki kat artmamış yine göründü bana kürtaj yolları. Kendi de düşmez biliyorum. Kalbi bile atar ama durur. Sonumu şimdiden görebiliyorum çünkü üç hamilelikte de aynı senaryoyu oynuyorum. 26 dan 49 a çıkmış.en az 52 olması lazımdı ki bu da minimum değer normalde ilk zamanlar daha fazla artar.
Kaçıncı gün oldunuz regl ben 16 gün oldum dün bitti.bende hemen başlıca çalışmalaraGözün Aydın canım :) aynı zamanda düşük yaptık seninle. Benim reglim de dün bitti ama çok kararsızım bu ay korunup korunmamakla ilgili
25.gün gelmeye başladı canım benim normalde de bir önceki aydan birkaç gün önce gelirdi. yine aynı şekilde erken geldi. normale döndü demekki rahim tamamen :) (inşallah)Kaçıncı gün oldunuz regl ben 16 gün oldum dün bitti.bende hemen başlıca çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?