- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.921
Amin insallah... sagol canim bende demir eksikligide oldugundan dahiliyeye gitmem gerekiyor yeni gidecegim hastanede endokrinoloji bolumu var ama dolu diye randevu alamadim oraya da gidicem insallah... benim eskiden beri oldugundan hep euthrox iciyorum ama gebelikte dozunun iyi ayarlanmasi gerekiyormus hayirlisi bakalim... Allah hepimize en hayirlisini en sagliklisini nasip eylesin...çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç birimize.eğer yaşadığın yerdeki hastanede troid endokrinoloji bölümü varsa ona git dahiliye yerine. bende de var tiroid problemi euthrox 50mg kullanıyorum hergün bir tane. ama doktoruma sordum ben düşükten sonra. tiroidim yüzünden düşmüş olabilir mi diye. ilacını kullandığın sürece bebeğe hiç zararı olmuyor asıl kullanmazsan düşüğe veya engele sebep olursun dedi ..
Amin çok iyi dileklerAynen ne zaman hamile kalirsak nasip hersey... insallah bebegimizi cok saglikli cok hayirli bir sekilde kucagimiza almak nasip olur... Allah hepimizin yardimcisi olsun eksikligini gostermesin daha beterinden herkesi korusun...
Bende eurhrox kulanıyorum 75 mg bu düşüğü etkilemek ama canım tsh düşük olması gerek sadeceAmin insallah... sagol canim bende demir eksikligide oldugundan dahiliyeye gitmem gerekiyor yeni gidecegim hastanede endokrinoloji bolumu var ama dolu diye randevu alamadim oraya da gidicem insallah... benim eskiden beri oldugundan hep euthrox iciyorum ama gebelikte dozunun iyi ayarlanmasi gerekiyormus hayirlisi bakalim... Allah hepimize en hayirlisini en sagliklisini nasip eylesin...
Internette eksikligi dusuge sebep olabilir diyordu senin tsh degerin kac oldugu icin 75 mg kullaniyosun ayrica demir eksikligide cok onemliymisBende eurhrox kulanıyorum 75 mg bu düşüğü etkilemek ama canım tsh düşük olması gerek sadece
tsh 1 yıl önce 12 olunca başladı dr sunan 2 nın altındaInternette eksikligi dusuge sebep olabilir diyordu senin tsh degerin kac oldugu icin 75 mg kullaniyosun ayrica demir eksikligide cok onemliymis
Düşükten ne kadar sonra adet oldunuz acaba??Kızlar düşükten sonraki ilk adetimi oldum sonunda. Son bir ayım kaldıbeklemek çok zor be
Daha yoğun bir şekilde başlayamadı ama 27-28 gün sonra hemen hemenDüşükten ne kadar sonra adet oldunuz acaba??
yumurtlama kanaması olmasın, parça kalmamıştır inşallah, soğan suyu iç canım.Kızlar bişey sormak istiyor um kürtaj olalı 16 gün oluyo bugün hafif pembeSi bi kanamam başladı acaba parça mi kaldı ki doktorda izinliymis kafayı yicem
bence doktora gitmelisin kontrol için bende gitmiştim 2 hafta sonraKızlar bişey sormak istiyor um kürtaj olalı 16 gün oluyo bugün hafif pembeSi bi kanamam başladı acaba parça mi kaldı ki doktorda izinliymis kafayı yicem
Bende parça kalmasından korktum canım ya inş kötü bişey yokturyumurtlama kanaması olmasın, parça kalmamıştır inşallah, soğan suyu iç canım.
Benim doktorumda olduğum yerdeki doktorda izne çıkmış bi insan bu kadar Şanssiz olamaz inş kötü bişey yoktur pazartesiye kadar mecbur beklicem artikbence doktora gitmelisin kontrol için bende gitmiştim 2 hafta sonra
Nasılsıniz kızlar.
Çalışmaya baslandimi martcilar
Canim insallah yine kalacaksin hic uzulme.bu sefer belki hic ugrasmadan gelir bebegin.ben iki yil once asilama olmustum tutmamisti sonrasinda kendiliginden kalmistim.sen de bence cok beklemeyeceksin inşallah
bana hemen yapmışlardı canım kontrol 1 hafta içinde , sana kontrol yapmadılar mı. tekrar bakılıyor kürtaj sonrası parça kalmış mı diye, eğer bakmadılarsa hemen git canım o mühim bişi, inşallah yoktur, ama artık kürtajlar çok rahat yapılıyor, sanmam parça kaldığını, yinede git kontrole.Bende parça kalmasından korktum canım ya inş kötü bişey yoktur
kürtajdan sonra cnsel ilişki ne zmanyapılıorbana hemen yapmışlardı canım kontrol 1 hafta içinde , sana kontrol yapmadılar mı. tekrar bakılıyor kürtaj sonrası parça kalmış mı diye, eğer bakmadılarsa hemen git canım o mühim bişi, inşallah yoktur, ama artık kürtajlar çok rahat yapılıyor, sanmam parça kaldığını, yinede git kontrole.
Ben de 2 gün önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Senin için çok mutlu oldum inşallsh kısa zamanda ben de hamile olduğumu öğrenirim.Kızlar. Bende bu sayfalarda çok umut aramıştım. Çoğunuzda olduğu gibi bebeğimin 8 haftalıkken.kalbi durdu gelişmediği için kaybettim. Araştırılmasını istedim ama doktorlar müsade etmedi ilk gebelik olduğu için kromozom anomalisi teshisi koydular. Allahıma binlerce kez sükürler olsun bi adet dönemi bekledim. Suanda 13 haftalık hamileyim. Şansınız bol olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Stres yapmayın nolur. test yapmayın sürekli bekleyin gününüz gecsin. Üzüntü stres olumsuz seyler engel oluyo malesef. Dualarım sizinle. Allahım isteyen herkesin gönlüne göre sağlıklı bi bebek versin insallah.
İnşallah canım inşallah. Olucak inanırsan...Ben de 2 gün önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Senin için çok mutlu oldum inşallsh kısa zamanda ben de hamile olduğumu öğrenirim.
wake slm ilk adetimi bekliyorum ben( olsun başlıcam çok ertelemek istemiyorum.Sen başladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?