• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

En Güzeli ümit etmek ben hiç vazgeçmedim canım o Yüzden moral çok çok önemli. Stres yaparken yumurtlamıyordum bile inan :)
nasıl anlıyordun yumurtlama olmadığını canım, ben hiç yumurta takibi yapmadım ama korkuyorum bazen acaba yumurtlama oluyomu olmuyomu diye. çünkü 2. gebeliğim de 5. denemede gebe kalabildim, adetlerim çok düzenli

nasıl anlıyordun yumurtlama olmadığını canım, ben hiç yumurta takibi yapmadım ama korkuyorum bazen acaba yumurtlama oluyomu olmuyomu diye. çünkü 2. gebeliğim de 5. denemede gebe kalabildim, adetlerim çok düzenli
Benim yumurtlama ağrım oluyor canım. Ayrıca yumurtlamadığım aylar adet olamazdım. Çok sıkıntı verirdi.

Adetlerin düzenliyse ve iltihap, enfeksiyon vs yoksa ilk aydan kalırsın bence.

Benim yumurtlama ağrım oluyor canım. Ayrıca yumurtlamadığım aylar adet olamazdım. Çok sıkıntı verirdi.
hımmm öyle söylüyorlar, adet olmuyormuş düzenli yumurtlama yoksa, demek ki şükür sorun yok :)
Adetlerin düzenliyse ve iltihap, enfeksiyon vs yoksa ilk aydan kalırsın bence.
sorun yok ama hiç ilk defada kalmadım canım, birinde 3. diğerinde 5. deneme de ancak :) inşallah bu defa hemen olur :)

hımmm öyle söylüyorlar, adet olmuyormuş düzenli yumurtlama yoksa, demek ki şükür sorun yok :)

sorun yok ama hiç ilk defada kalmadım canım, birinde 3. diğerinde 5. deneme de ancak :) inşallah bu defa hemen olur :)
Olur canım ne güzel her şey sorunsuzmuş bak :) çok dua et.

Kızlar 2 gün önce 7.3 olan değerim bugün 26.13 olmuş. Her şey yolundadır değil mi daha adete 4 gün falan var.
yolundadir canım bak ne güzel yükselmiş değerin kötü bişey olsa bu kadar yükselme olmaz canım benim.bozma moralini doktor bişey dedimi

yolundadir canım bak ne güzel yükselmiş değerin kötü bişey olsa bu kadar yükselme olmaz canım benim.bozma moralini doktor bişey dedimi
Sağol canım ya Allah Razı olsun.Doktor çok iyi dedi canım. Ben çalışıyorum da bugün iş çıkışı sağ kasığımda geçmeyen Ağrı oldu her adım atışımda ağrıyordu otururken bir şey yoktu. 4-5 saat ağrıdı şimdi geçti acaba rapor mu alsam ki :( iki kaybım var bundan önce de. Kalbi durmuştu ikisinde de.

ya kızlar eşim ısrarla korunmak istemiyor, ben de salmış duurmdayım. Fakat doktor bi ilaç vermişti, glifor

bunu içmemem lazm dimi,

hayırlı olsun bencede yolunda görünüyo :KK55:ama neden bu kadar erken yaptın ki belirti mi vardı hissettin mi :KK24:
Evet canım belirtim vardı. Ben daha önce iki kez hamile kaldım ama kaybettim. O Yüzden vücudum sinyal verince Anlıyorum. En büyük belirtim Göğüslerimin balon gibi oluyor ve Göğüs altı, kol Altı ve kasıklarım yanıyor ateş gibi. Ne zaman böyle olsa pozitifi gördüm o Yüzden eğer hamileysem hemen iğneye başlarım diye Yaptım ilk 7 çıktı iki gün sonra 26 bakalım yarın iki gün daha geçmiş olacak inşallah katlanır. Bu arada adetim cuma günü.

Evet canım belirtim vardı. Ben daha önce iki kez hamile kaldım ama kaybettim. O Yüzden vücudum sinyal verince Anlıyorum. En büyük belirtim Göğüslerimin balon gibi oluyor ve Göğüs altı, kol Altı ve kasıklarım yanıyor ateş gibi. Ne zaman böyle olsa pozitifi gördüm o Yüzden eğer hamileysem hemen iğneye başlarım diye Yaptım ilk 7 çıktı iki gün sonra 26 bakalım yarın iki gün daha geçmiş olacak inşallah katlanır. Bu arada adetim cuma günü.
katlanacak gibi gözüküyor hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

2 gün önce 2.hamileliğimi öğrendim B-hcg 94 tü bişeylerin ters gideceğini hissettim Bu sabah maalesef kesesi bile ulaşmamış bebeğimi kaybettim.Sanki dünya başıma yıkıldı.Kürtaja gerek yok dedi doktorlar...Ne yapacağım nasıl toparlayacağım bilmiyorum....

kimyasal gebelikmiş daha çok yeniymiş 2 günlük mutluluğu bile yetti.Allah bir daha sağlıklısını nasip etsin...

Back